طرز تهیه آش رشته با سبزی خشک

آش رشته سبزی خشک در مواقعی که به سبزیجات تازه دسترسی ندارید یا وقت ندارید سبزیجات را خرد کنید، بهترین گزینه برای شماست. انواع زیادی دارد اما در همه رشته ها باید از سبزیجات، لوبیا، رشته، سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ و کشک استفاده شود. در بعضی از دستورها قسمتی از کشک را در پایان پخت به ظرف اضافه می کنند و در بعضی دیگر فقط برای تزیین ظرف استفاده می شود. علاوه بر مواد ذکر شده، می توانید از بادمجان نیز در سوپ استفاده کنید تا طعم بهتری به آن ببخشید.روش اول پخت آش رشته با سبزی خشک. مواد لازم برای آش رشته سبزی خشک. 2 عدد پیاز متوسط ​​خرد شده، خرد شده 4 حبه سبزیجات خشک. اسفناج، گشنیز، جعفری، تره فرنگی، نعناع. 60 گرم مقدار لازم روغن مایع 10 قاشق غذاخوری آب 10 فنجان دستور پخت آش رشته با سبزی خشک, پخت آش با سبزی خشک, سبزی خشک آش رشته طرز تهیه آش رشته سبزی خشک نخود و لوبیا را یک شب خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید.سبزی های خشک را در آب داغ بریزید و بعد از نیم ساعت آبکش کنید، نخود و لوبیا را آبکش کنید و 6 پیمانه آب جدید را روی حرارت زیاد به قابلمه اضافه کنید تا بجوشد، حرارت را کم کنید. کف را از آب بردارید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید و به مدت 1 ساعت تفت دهید و یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 6 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و پیازها را حدود 20 دقیقه تفت دهید و کمی اضافه کنید. زردچوبه را به پیاز اضافه کنید تا جذاب تر شود. پیاز را از ماهیتابه خارج کنید و سیر را در همان ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شود. نصف سیر و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و بقیه را برای تزیین رشته برنج. 4 قاشق غذاخوری بگذارید. روغن را در تابه ای گذاشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و وقتی داغ شد نعناع خشک را اضافه کرده و 10 ثانیه هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم، بعد از 1 ساعت از پختن نخود و لوبیا، عدس را اضافه می کنیم و سبزیجات را با 4 پیمانه آب اضافه می کنیم. و بدون ترک قابلمه نیم ساعت دیگر به پخت ادامه دهید.اگر آب سوپ خیلی کم بود می توانید نصف فنجان آب جوش به آن اضافه کنید.نصف پیمانه آب گوشت را در ظرفی بریزید و 1 قاشق غذاخوری آرد را در آن حل کنید و هم بزنید تا یکدست شود و به آب گوشت اضافه کنید تا غلیظ شود و آب گوشت را از وسط نصف کرده و به آب گوشت اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. . نچسبید. اجازه دهید رشته فرنگی به مدت نیم ساعت بپزد. بعد از چشیدن سوپ می توانید در صورت نیاز کمی نمک به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ به اندازه دلخواه غلیظ شد، سوپ را در ظرفی بریزید و روی آن را سیر و پیاز بریزید و با نعنا داغ و پنیر تزیین کنید روش دوم پخت سوپ سبزیجات خشک مواد لازم برای سوپ سبزیجات خشک آش رشته با سبزی خشک, دستور پخت آش رشته با سبزی خشک, پخت آش با سبزی خشک طرز تهیه سوپ سبزیجات خشک نخود و لوبیا را از شب قبل در آب قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن برطرف شود.یک قابلمه بزرگ را روی آتش بگذارید و 5 لیوان آب اضافه کنید و نخود و لوبیا را اضافه کنید و آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و کف قابلمه را بپوشانید و 1 ساعت بپزید.عدس را اضافه کنید تا پخته و نرم شود، سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن جداگانه در تابه تفت دهید تا تغییر رنگ داده و طلایی شود، پس از 1 ساعت از افزودن عدس، نصف سیر و پیاز سرخ شده را اضافه می کند. به قابلمه سبزیجات خشک را اضافه کنید. در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی ها تغییر نکند.بعد از نرم شدن سبزی ها رشته برنج را اضافه کنید و بعد از 20 دقیقه کشک را اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید و صبر کنید تا آب شود.نعنای خشک را با کمی هم بزنید. چند ثانیه روغن بزنید و روی ظرف را با نعناع تند، پیاز تند، سیر تند و کشک تزئین کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …