طرز تهیه انواع غذا با سینه مرغ

لوبیا پلو با مرغ چرخ کرده, غذای خوشمزه با مرغ, غذا با سینه مرغ و برنج 8 مدل غذا با سینه مرغ; خوشمزه و سالم
در این مطلب طرز تهیه انواع غذای سینه مرغ از جمله سینه مرغ چرخ کرده، سینه مرغ شکم پر، سینه مرغ و کنجاله برنج، سینه و پنیر مرغ و … را به شما آموزش می دهیم. سینه مرغ یکی از غذاهای رژیمی حاوی پروتئین های باکیفیت است که می تواند شما را برای مدت طولانی سیر نگه دارد و از پرخوری در طول روز جلوگیری کند، از طرفی به زمان پخت بسیار کمی نیاز دارد و به شما کمک می کند روزه بگیرید و روزه بگیرید. رژیم غذایی سالم.سالم در کمترین زمان ممکن غذاهای خوشمزه تهیه کنید. غذا با سینه مرغ چرخ شده.مواد لازم: ران مرغ سرخ شده.1 عدد سینه مرغ.نصف پیاز رنده شده.1فلفل متوسط ​​درشت.آب نصف لیموترش.ران مرغ چرخ کرده و چرخ کرده را آماده کنید. گوشت مرغ را از استخوان خارج کرده و با فلفل دلمه ای رنده می کنیم و بقیه مواد را به سینه مرغ چرخ کرده اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا چسبناک شود سپس روی آن را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.کف ماهیتابه نچسب یا تابه گریل را چرب کنید و مواد را کف تابه پهن کنید.سپس از انگشت خود برای ایجاد فاصله بین خطوط عمودی که دوست دارید استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید جوجه ها را به شکل کوبیده قالب زده و جداگانه در تابه قرار دهید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. هنگام جوشیدن شعله را زیاد کنید تا آب زودتر تبخیر شود. با قاشق چوبی تکه های مرغ را کمی حرکت دهید تا به ته تابه نچسبند و اجازه دهید قهوه ای شوند، تکه های مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند. شوید باقلی پیلو با سینه مرغ مواد لازم: شوید باقلی پیلو با سینه مرغ سینه مرغ خرد شده 1 عدد برنج، 3 پیمانه لوبیا تمیز، 1 و 1/2 پیمانه شوید خشک، 3 قاشق غذاخوری شوید یا 1 لیوان شوید تازه یا ترکیبی از هر دو پیاز متوسط، ۱ سیر، ۲ حبه زعفران دم کرده، زردچوبه و نمک به مقدار لازم. برنج را دو ساعت در آب نمک خیس کنید. زعفران را در نصف لیوان آب داغ حل کنید.سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه و کمی آب به مدت 25 دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود.حبوبات را با کمی نمک و آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا نیم پز شود. ته لوبیا را بردارید و آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس 2 حبه سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری زردچوبه را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید سپس حبوبات را اضافه کرده و تفت دهید و شعله را خاموش کنید. برنج را بپزید و آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و با حبوبات مخلوط کنید. در یک تابه بزرگ نچسب کمی روغن بریزید. زعفران را اضافه کرده و تکه های مرغ را در ته قابلمه قرار دهید. مخلوط برنج را به قابلمه اضافه کنید و با ته قاشق روی برنج را فشار دهید تا سطح آن کاملا صاف شود و برنج فشرده شود تا بتوانید برنج را به قالب تبدیل کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ و بخار شود سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 45 دقیقه تا یک ساعت بماند سپس برنج را به شکل قالب در بشقاب خود برگردانید.لوبیا پلو با مرغ چرخ کرده مواد لازم لوبیا پلو با مرغ چرخ کرده 3 پیمانه سینه مرغ چرخ کرده 250 گرم لوبیا سبز سرخ شده 150 گرم رب گوجه فرنگی 1 تا (1 و نیم) قاشق غذاخوری هویج بچه 1 پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای کوچک 1/4 زردچوبهفلفل سیاه. نمک به مقدار لازم غذا با سینه مرغ, انواع غذا با سینه مرغ, آموزش پخت غذا با سینه مرغ طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ چرخ کرده
این غذا با سینه مرغ چرخ کرده تهیه می شود، لوبیا سبز را خرد کرده، آب پز کرده و آبکش می کنیم. حجله را پوست کنده و درشت رنده کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده، پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا سبک شود، سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. لوبیا سبز را اضافه کنید و مخلوط کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید، برنج را آبکش کنید، ته قابلمه مورد نظرتان را کف قابلمه بگذارید و برنج را لایه به لایه با مواد داخل قابلمه بریزید و بگذارید. حدود 1 ساعت دم می کنهسینه مرغ پر شده با پنیر مواد لازم سینه مرغ پر شده با پنیر سینه مرغ 4 عدد روغن زیتون یا روغن آووکادو 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر سیر ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز ¼ قاشق چایخوری پنیر 3 ق چ خامه نرم شده ¼ پیمانه پاپریکا رنده شده اسفناج تازه خرد شده 1 ½ فنجان سیر خرد شده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز ½ قاشق چای خوری  طرز تهیه سینه مرغ شکم پر پنیر فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.فلفل قرمز، نصف قاشق چایخوری نمک، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کرده و روی دو طرف سینه مرغ بپاشید و با چاقوی تیز سینه مرغ را از وسط قسمت ضخیم ببرید تا جدا نشود. . پنیر، سس، اسفناج، سیر، فلفل قرمز و بقیه نمک و داخل سینه مرغ را به طور یکنواخت با این مواد پر کنید. سینه های مرغ را در ظرف دلخواه بچینید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید. غذا با سینه مرغ و سیب زمینی. مواد لازم برای مرغ و سیب زمینی. سینه مرغ پخته شده. 1 عدد سیب زمینی آب پز. 4 تا 5 فلفل. نصف یک هویج کوچک بخارپز. 2 عدد پیاز. 1 سیر. 1 تا 2 عدد قارچ. سس سویا 4 تا 5 عدد. 1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا، 1 لیتر نمک، فلفل و آویشن، روغن مایع به مقدار لازم، 1 قاشق غذاخوری  . طرز تهیه غذای مرغ و سیب زمینی، آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید قابلمه بپزد و سپس خنک شود، ریش ریش کنید. مرغسیب زمینی های هم اندازه انتخاب کنید و بجوشانید. پس از خنک شدن، پوست را جدا کرده و به صورت ورقه ای برش دهید.هویج ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و با کمی آب تفت دهید تا نرم شوند، یک عدد پیاز متوسط ​​را خلالی کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس حبه سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید. قارچ خلال شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود، مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید، فلفل دلمه ای، هویج و قارچ خلال شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک، فلفل، آویشن و ادویه های دلخواه و سس سویا و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. و کمی سرخ شده بود. مخلوط مرغ و سبزیجات را در بشقاب مورد نظر قرار دهید و با قاشق صاف کنید. روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و سپس برش های سیب زمینی را روی آن قرار دهید. با قلم مو روی سیب زمینی ها روغن مایع بمالید و نمک بپاشید، در صورت تمایل می توانید روی سیب زمینی ها پودر رزماری، کنجد یا فلفل بپاشید. ظرف را به مدت 30-40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سیب زمینی پخته و سرخ شود.مرغ فلورانسی مواد لازم سینه مرغ فلورانسی مرغ 2 عدد تخم مرغ 1 عدد اسفناج پخته 1 پیمانه پیاز متوسط ​​1 حبه سیر پنیر گودا 2 برگ زعفران آب شده 1 قاشق چایخوری آرد سفید به میزان لازم آرد نان به میزان لازم نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم   تهیه مرغ فلورانسی این غذا با سینه مرغ پخته شده تهیه می شودسینه مرغ را با لیسک بزنید تا یکدست شود و سپس با زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم کامل پیدا کند. تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید تا یکدست شود. سینه های مرغ را از آرد سفید و سپس از تخم مرغ و سپس از آرد سوخاری رد کنید و در روغن سرخ کنید. سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا نرم شوند، اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ سرخ شده را در ظرف پخت قرار دهید و مخلوط اسفناج را روی مرغ ها بریزید و روی آن ها یک ورقه پنیر گودا ریخته و با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود. ساندویچ پورت مرغ مواد لازم برای ساندویچ پورت مرغ سینه مرغ 250 گرم پیاز 1 فلفل 1 گوجه فرنگی 1 قارچ 100 گرم پنیر گودا 2 سس تند 1 قاشق چای خوری آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری سس خردل و 1 قاشق چای خوری نمک زرد و فلفل سیاه به اندازه کافی ، پودر سیر و پاپریکا به اندازه کافی، روغن و فلفل قرمز به اندازه کافی انواع غذا با سینه مرغ, آموزش پخت غذا با سینه مرغ, دستور تهیه غذا با سینه مرغ طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

این غذا با سینه مرغ خرد شده تهیه می شود.مرغ را به صورت نوار برش دهید و در ظرفی با آب لیموترش، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه و قرمز، نمک و پاپریکا مخلوط کنید.روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد، تابه ای را روی آتش بگذارید و مرغ را به همراه مواد ظرف به تابه منتقل کنید و تفت دهید، پیاز را جداگانه خرد کرده و تفت دهید تا کاراملی شود. و بقیه ادویه ها را به ماهیتابه مرغ اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید و گوجه فرنگی پوست گرفته را ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه در تابه بگذارید تا طلایی شود و آب قارچ در بیاید. تخلیه می شود. . دو برش نان ورقه شده را باز کرده و مواد را به طور یکنواخت داخل آن ها بریزید و پنیر گودا خرد شده را روی مواد بریزید تا با حرارت آن آب شود. ساندویچ را با خیار شور، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرد دلخواه پر کنید. سینه مرغ با پنیر و گوجه مواد لازم برای سینه مرغ با پنیر و گوجه فرنگی سینه مرغ 600 گرم پنیر پیتزا 100 گرم گوجه فرنگی 150 گرم سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 قاشق غذاخوری ادویه مرغ 1 قاشق غذاخوری روغن مایع  به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری پنیر و گوجه فرنگی پیتزا با سینه مرغ و پنیر تهیه می شود.پوست سینه مرغ را جدا کرده و با چاقو به دو قسمت مساوی برش دهیدسینه مرغ را با همزن استیک بزنید تا صاف و نازک شود. کف ظرف مورد نظرتان ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و سینه های مرغ را در بشقاب قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری ادویه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید. سس خردل و سس مایونز را مخلوط کرده و روی مرغ ها پخش کنید، گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و روی مرغ ها قرار دهید. مرغ ها را با پنیر پیتزا پر کنید، آن را در سینی بچینید یا روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. .

بیشتر بخوانید:  طرز پخت پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …