این غذا با سینه مرغ خرد شده تهیه می شود.مرغ را به صورت نوار برش دهید و در ظرفی با آب لیموترش، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه و قرمز، نمک و پاپریکا مخلوط کنید.روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد، تابه ای را روی آتش بگذارید و مرغ را به همراه مواد ظرف به تابه منتقل کنید و تفت دهید، پیاز را جداگانه خرد کرده و تفت دهید تا کاراملی شود. و بقیه ادویه ها را به ماهیتابه مرغ اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید و گوجه فرنگی پوست گرفته را ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه در تابه بگذارید تا طلایی شود و آب قارچ در بیاید. تخلیه می شود. . دو برش نان ورقه شده را باز کرده و مواد را به طور یکنواخت داخل آن ها بریزید و پنیر گودا خرد شده را روی مواد بریزید تا با حرارت آن آب شود. ساندویچ را با خیار شور، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرد دلخواه پر کنید. سینه مرغ با پنیر و گوجه مواد لازم برای سینه مرغ با پنیر و گوجه فرنگی سینه مرغ 600 گرم پنیر پیتزا 100 گرم گوجه فرنگی 150 گرم سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 قاشق غذاخوری ادویه مرغ 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری پنیر و گوجه فرنگی پیتزا با سینه مرغ و پنیر تهیه می شود.پوست سینه مرغ را جدا کرده و با چاقو به دو قسمت مساوی برش دهیدسینه مرغ را با همزن استیک بزنید تا صاف و نازک شود. کف ظرف مورد نظرتان ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و سینه های مرغ را در بشقاب قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری ادویه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید. سس خردل و سس مایونز را مخلوط کرده و روی مرغ ها پخش کنید، گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و روی مرغ ها قرار دهید. مرغ ها را با پنیر پیتزا پر کنید، آن را در سینی بچینید یا روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. .