کیک شیفون چیست؟ + طرز تهیه کیک شیفون

کیک شیفون برای خامه کشی, کیک شیفون شکلاتی, کیک شیفون موکا طرز تهیه کیک شیفون

طرز تهیه کیک شیفون ساده و کیک کاکائویی

کیک شیفون نوعی کیک نرم و انعطاف پذیر و خوشمزه تر از کیک است که می توانید از آن برای زدن و رول کردن استفاده کنید.انواع کیک با دستور خاصی تهیه می شود. لیست گسترده ای از کیک ها از جمله کیک شکلاتی، کیک اسفنجی، کیک پرتقالی، کیک عسلی، کیک مربائی، کیک اسپرسو، کیک ماست، کیک موزی که هم به عنوان دسر و هم به عنوان میان وعده سرو می شود وجود دارد که در این قسمت توضیح داده شده است. مقاله. کیک شیفون آموزش داده شده است. با بیتوت همراه باشید. کیک شیفون چیست؟ کیک شیفون بسیار سبک است و می تواند نرم تر و انعطاف پذیرتر از کیک اسفنجی باشد. کیک شیفون خوشمزه تر از کیک اسفنجی است و بدون خامه سرو می شود. مقدار شیر و روغن استفاده شده در این کیک اسفنجی بیشتر از کیک اسفنجی است. این کیک برای هم زدن و غلتاندن مناسب است اما برای کیک های چند لایه که سنگین هستند نمی توانید از آن استفاده کنید.طرز تهیه کیک شیفون, دستور پخت کیک شیفون, تفاوت کیک شیفون با اسفنجی کیک نوعی پارچه ابریشمی برای پف خامه ای ساده
مواد لازم برای کیک ابریشمی برای پف خامه ای مواد برای 6 نفر تخم مرغ سرد 6 عدد وانیل خالص یک پیمانه شکر یک پیمانه و یک چهارم (246 گرم) شیر سه چهارم فنجان (روغن 157 گرم) سه چهارم فنجان (129 گرم) آرد شیرینی پزی، یک یا دو فنجان (213 گرم) بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری نمک، یک پیمانه  کیک شیفون ۶تخم مرغی, کیک شیفون, کیک شیفون چیست کیک شیفون چیست

طرز تهیه کیک شیفون

برای خامه فرم گرفته، متوسط کیک کمربندی تابه ای برای این کیک مناسب استهمه مواد کیک را زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید، سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند و سفید شود. نیمی از شکر را هر چند قاشق غذاخوری به سفیده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سفیده ها کاملا سفت و کرم رنگ شوند، زرده ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا کاملا کرمی و کشدار شوند. روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در سه مرحله به زرده اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. سفیده را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید. خمیر را به آرامی در یک جهت ورز دهید. زیاد هم نزنید تا پف سفید نخوابد کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. به هیچ عنوان کف و دیواره های قالب را چرب نکنید زیرا از پف کیک جلوگیری می کنید. پارچه پنیر را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد، پس از بلند شدن بوی کیک، یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید، اگر خمیر نچسبید کیک شما آماده است.بگذارید 5 دقیقه در فر بماند سپس به صورت وارونه روی توری قرار دهید تا پف نکند و پس از خنک شدن آن را از قالب خارج کنید.برای تهیه کیک شیفون کاکائویی می توانید 2 قاشق غذاخوری آرد را جایگزین کاکائو کنید.  طرز تهیه کیک شیفون, دستور پخت کیک شیفون, تفاوت کیک شیفون با اسفنجی

کیک شیفون شکلاتی

مواد لازم برای کیک شیفون شکلاتی بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری خامه تارتار 1/4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 4 نمک 1/4 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری روغن مایع 1/4 پیمانه شکر 3 عدد تخم مرغ آب جوش 90 میلی لیتر پودر کاکائو، یک سوم پیمانه آرد، 1 پیمانه کیک شیفون برای خامه کشی, کیک شیفون شکلاتی, کیک شیفون طرز تهیه کیک اسفنجی شیفون شکلاتی

  شکلات ساز را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود آرد را 3 بار الک کنید. پودر کاکائو را در آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و خنک شود سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن در یک جهت بزنید تا کف کند سپس خامه تارتار را اضافه کنید و هم بزنید تا سفید شود. یک هشتم شکر دستور پخت را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سفت شود و اگر کاسه را برگردانیدیم نریزد و بقیه شکر را با زرده تخم مرغ و وانیل و روغن مایع و نمک مخلوط کرده و خنک کنید. محلول کاکائو به مدت 3 تا 4 دقیقه با سرعت بالا تا غلیظ شود.مخلوط آرد را به زرده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و خمیر را با همزن سیمی به صورت دایره ای در یک جهت ورز دهید تا پف نکند کف یک قالب توخالی 23 سانتی متری یا یک قالب گرد ساده 20 سانتی متری را چرب کنید. دیواره بلند و مواد را اضافه کنید و داخل فر بگذارید و به مدت 45 دقیقه در فر بپزید. به هیچ وجه دیواره های قالب را چرب نکنید زیرا از پف کردن کیک گازی جلوگیری می کند.اگر بعد از این مدت کیک پخته نشد اما سطح آن تیره شد روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر بگذارید تا برای دیگری بماند. 10 دقیقه تا مرکز پخته شود. .

بیشتر بخوانید:  سه روش طرز تهیه قطاب یزدی اصل و سنتی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آرد

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …