خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

 موارد مصرف خامه ترش, جایگزین خامه ترش, خامه ترش طرز تهیه خامه ترش در خانه با ساده ترین مواد موجود.

خامه ترش یکی از لبنیات به دست آمده از تخمیر خامه است که طعم ترش ملایمی دارد و هضم آن راحت تر از خامه است. خامه ترش چیست؟ قطعاً در بسیاری از دستور العمل ها به آن خامه ترش می گویند. اگر می خواهید بدانید خامه ترش چیست یا چه کاربردی دارد، با ما همراه باشید. این باکتری باعث تولید اسید لاکتیک در خامه معمولی می شود و طعم ترش ملایمی ایجاد می کند، خامه ترش بافت سفت و غلیظی مانند شیر تغلیظ شده دارد، خامه ترش بسیار راحت هضم می شود و غذا را سنگین نمی کند. خامه ترش از دیرباز یکی از محصولات لبنی مناطق سردسیر روسیه و اروپای شرقی بوده که امروزه به یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در آشپزی مدرن تبدیل شده است.استفاده از خامه ترش می‌توانید از خامه ترش در پاستا، کیک، پیش‌غذا، تنقلات، غذاهای آماده، سوپ، سالاد، شیرینی و دسر و غیره استفاده کنید. و ایجاد طعم های جدید، و یا می تواند جایگزین خامه ترش در دستور العمل های مختلف. ، پنیر خامه ای یا خامه ایامروزه خامه ترش به یکی از پرکاربردترین مواد برای تهیه انواع سس ها و دیپ های خوشمزه تبدیل شده است. برای تهیه سس به راحتی می توانید خامه ترش را با مقداری پنیر پارمزان یا چدار یا سس مایونز، پیازچه و پودر پیاز مخلوط کنید و با سیب زمینی تنوری بخورید، به آنها می دهد و بافت کیک و شیرینی را ترد می کند. ترکیب خامه ترش با کره، پنیر ماسکارپونه، پودر قند و خامه قنادی برای تهیه فیلینگ خوشمزه و متفاوت برای کیک و دسر، در ترکیب همه سوپ ها اگر خامه دارند، می توانید آن را جایگزین خامه ترش کنید تا خوشمزه تر شود. MASNAIMG 1 موارد استفاده از خامه ترش. اولین روش تهیه خامه ترش 1 فنجان خامه غلیظ است. 1 فنجان خامه ترش را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. خامه را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، بگذارید داغ شود اما به جوش نیاید، وقتی مخلوط کمی گرم شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.مخلوط ماست و خامه را در یک لیوان تمیز بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 8 ساعت در دمای محیط بماند و سپس به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.خامه را آبکش کنید و تمام، آب را دور بریزید و خامه را استفاده کنید، 2 قاشق غذاخوری شیر را کمی حرارت دهید تا به دمای 40 درجه برسد و ولرم شود، سرکه سفید را با شیر گرم مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و بگذارید بماند. به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا شیر منسجم و خرد شود. به دمای اتاق رسیده است. در ظرفی جداگانه هم بزنید تا یکدست شود. شیر ترش را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. در ظرف را با یک حوله ضخیم بپوشانید و دور آن را با کش ببندید و بگذارید 24 ساعت در دمای محیط بماند.سپس 24 ساعت مواد را هم بزنید و به مقدار لازم بردارید و بقیه را در یخچال نگهداری کنید.ماسنایمگ 3 طرز تهیه خامه ترش مورد نیاز برای تهیه خامه ترش خانگی خامه ترش خانگی می تواند 1-2 هفته در یخچال بماند. بهتر از ماست غلیظ و پرچرب است. از آن برای تهیه خامه ترش برای کیفیت بهتر استفاده کنید.در زمان استراحت در ظرف را به خوبی نبندید زیرا کرم برای عمل به هوا نیاز داردهوای محیط برای تهیه خامه ترش نباید سرد باشد. در هنگام استراحت نباید ظرف را تکان دهید. اسید موجود در شیر و سرکه از خراب شدن خامه ترش جلوگیری می کند. از خامه ترش غلیظ استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع مربای رژیمی خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …