طرز کیک لامینگتون

درست کردن کیک لامینگتون,پخت کیک لامینگتون

کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی آسان و خوشمزه…)

مواد لازم:

کره نرم شده  190 گرم
 شکر  1 فنجان یا 220 گرم
 وانیل  2 قاشق چایخوری
 تخم مرغ  3 رقم
آرد 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
شیر 1 فنجان یا 250ml
شکلات تلخ 220 گرم
خامه پرچرب 1 فنجان یا 250ml
پودر نارگیل 1 فنجان

طرز تهیه :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم اعماق هست که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 لحظه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل افزایش کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله افزایش کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 لحظه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.

پس از پخت،می گذاریم 5 لحظه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پرتقال و هویج کیکی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …