طرز تهیه کیک داکواز فرانسوی


طرز تهیه داکواز پسته, دسر فرانسوی خوشمزه, رسپی کیک داکواز  طرز تهیه کیک Daquaise Dessert فرانسوی Daquaise یک دسر فرانسوی خوشمزه و ترد است که با لایه‌هایی از مرنگ و پودر بادام درست می‌شود، می‌توانید چند لایه کیک Daquaise درست کنید و لایه‌ها را با خامه دلخواهتان به شکل کلوچه پر کنید، ترد و کوچک سرو کنید. کیک ها، شیرینی ها و دسرهای فرانسوی جهانی هستند. فرانسه همیشه یکی از بهترین ها در صنعت آشپزی بوده است. کیک ها و شیرینی های معروف فرانسوی عبارتند از کروسانت، کانل، ماکارون، کیک مالی، کیک کروکمبوش، کیک اپرا، کیک داکواز. فوق الذکر. در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی داکوزی ارائه شده است، حتما باید با بیتوت همراه شود.کیک اسفنجی داکو (به انگلیسی: Dacquoise) یک کیک اسفنجی چند لایه است که با مرنگ و پودر و پودر بادام تهیه می شود. لطیف نیست و بافتی ترد دارد، خوشمزه است. کیک داکواز یکی از دسرهای مدرنی است که می تواند جلوه زیبایی به میز پذیرایی شما ببخشد. کیک Daquaise یک دسر فرانسوی است که نام آن از شهر Deux در جنوب فرانسه گرفته شده است. این کیک معمولا چند لایه و گرد است اما می توانید آن را مستطیل هم کنید.کیک داکواز را می توانید در رنگ ها و طعم های مختلف درست کنیدبرای تهیه کیک داکوایز شکلاتی می توانید قسمتی از پودر قند را با پودر کاکائو جایگزین کنید و یا به جای پودر بادام از پودر پسته، پودر فندق و یا مغز مورد علاقه خود در ترکیب کیک استفاده کنید. در این دستور بین لایه های کیک از کرم کارامل استفاده شده است اما می توانید بنا به سلیقه خود از گاناش شکلاتی یا خامه فرم گرفته یا کرم فیل استفاده کنید. کیک داکواز, طرز تهیه کیک داکواز, دستور پخت کیک داکواز طرز تهیه کیک اسفنجی داکوزی
کیک اسفنجی داکوزی مواد لازم برای کیک اسفنجی داکوزی سفیده تخم مرغ 4 عدد یا 140 گرم شکر (در سفیده) 40 گرم پودر بادام 100 گرم پودر قند یا شکر (داخل 60 گرم بادام پودر شده) (برای خمیر) به میزان لازم خامه کارامل، کره، شکر، 40 گرم، 1 قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر خامه، 60 میلی لیتر کره، 80 گرم قهوه غلیظ یا لیکور نسکافه، 1 قاشق چایخوری MASNAIMG 2. طرز تهیه کیک اسفنجی داکواز ، یک وردنه به ضخامت 1/4 اینچ را در قیف شیرینی پزی قرار دهید. بادام ها را در تابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید و بگذارید خنک شوند سپس با پودر قند خرد کنید تا کاملا پودر شوند.در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده ها را جدا کنید و هم بزنید تا کف کند و شکر را در 3 مرحله اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکل بگیرد و اگر ظرف را برگردانیم تکان نخورد.پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و به آرامی و در یک جهت بدون افتادن ته مواد به تخم مرغ اضافه کنید. مواد را داخل قیف بریزید، کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را از مرکز به سمت بیرون روی کاغذ روغنی مارپیچ بزنید تا در نهایت دایره ای شود. به همین ترتیب سه یا چند دایره درست کنید. اندازه نهایی که می خواهید کیک شما داشته باشد بستگی به ذائقه شما دارد یا می توانید کف قالب دلخواهتان کاغذ روغنی بگذارید و کیک داکواز را به اشکال مختلف مثلا مستطیلی یا قلبی آماده کنید. پودر قند را روی خمیر الک کنید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا بپزد.  دستور پخت کیک داکواز, آموزش پخت کیک داکواز, کیک و دسر آموزش مرحله به مرحله تهیه کیک اسفنجی گل محمدی برای تهیه کرم کاراملی بین لایه های کیک اسفنجی، آب و شکر را در قابلمه ای گرم کرده و صبر کنید تا شکر حل شود و آب آن تبخیر شود و مخلوط غلیظ شود. وقتی رنگ مخلوط به رنگ کاراملی در آمد خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم یکی دو بار بجوشد سپس حرارت را خاموش کرده و انتظار می رود کارامل خنک شود.کره ای که به دمای محیط رسیده است را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و پفکی شود سپس کرم کارامل و لیکور قهوه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد سفت و نرم شوند.آموزش پخت کیک اسفنجی داکواز آموزش قدم به قدم تهیه کیک داکواز, عکس کیک داکواز, کیک داکواز خامه را بین لایه های کیک اسفنجی پخش کنید و مقداری کشمش یا تمشک بپاشید. لایه های کیک داکواز به خودی خود خوشمزه هستند و می توانید آنها را مانند کلوچه تزیین کنید یا بین لایه ها خامه کارامل بریزید و هر چند لایه کیک دوست دارید روی هم بچینید. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …