طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو


انواع ترشی فلفل,طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو,تهیه ترشی فلفل هالاپينو مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هالاپینو: فلفل هالاپینو 10 عدد سیر 6 حبه شسته شده 4 شاخه سرکه آب 1 و 1/2 پیمانه نمک 1/2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه ترشی فلفل : 1) فلفل هالاپینو را بشویید و به حلقه های نازک برش دهید. ۲) در قابلمه ای با آب و سرکه و نمک می گذاریم تا بجوشد. 3) به محض جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید. 4) 2 تمیز را آماده کنید. و لیوان های خشک کف هر لیوان 3 حبه سیر و 2 شاخه شوید بریزید و فلفل ها را به همراه آب و سرکه داخل شیشه ها بریزید. طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو,تهیه ترشی فلفل هالاپينو,انواع ترشی فلفل آیا می دانید: ماریناد یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های غذاها است، به خصوص در غذاهای خاورمیانه ای حالت اسیدی دارد. با استفاده از این فرآیند می توان غذاهای فاسد شدنی را برای چندین ماه سالم نگه داشت.اگر خود غذا به اندازه کافی آب داشته باشد، برای تهیه ترشی کافی است نمک را اضافه کنید.در برخی کشورها مانند کره به انواع سبزی ها نمک می ریزند و این نمک آب اضافی سبزیجات را می گیرد. سپس سبزیجاتی که آب اضافی از آن ها خارج شده است به طور طبیعی تخمیر می شوند و در نتیجه محلول سرکه به دست می آید.بر خلاف فرآیند کنسرو کردن، ترشی کردن نیازی به استریل کردن کامل غذا ندارد. در نمک پاشی نمک یا محلول نمکی با فشار اسمزی باعث می شود آب موجود در میکروب ها خارج شود و میکروب ها را از بین ببرد یا در ترشی، خمیر اسیدی ترشی آن را طوری می سازد که در چنین محیطی باکتری و قارچی رشد نکند. . فرآیند ترشی برای حفظ مواد خوراکی برای استفاده در خارج از فصل برداشت آنها ایجاد شد. در سفرهای طولانی به خصوص سفرهای دریایی از غذاهای ترشی استفاده می شد. قبل از اختراع ماشین بخار، گوشت گاو و خوک شور غذای ملوانان محسوب می شد. البته امروزه مردم ترشی را نه تنها برای حفظ غذا، بلکه برای لذت بردن از طعم ترشی می گذارند.اگرچه امروزه از اصطلاح غوره فقط برای ترشی سبزیجات و صیفی جات استفاده می شود، اما در گذشته ترشی را از انواع غذاها (به ویژه آسیایی) تهیه می کردند.برای محافظت طولانی مدت از انواع میوه ها، میوه را در محلول غلیظی از آب و شکر قرار می دهند و ادویه های مختلف از جمله دارچین را به آن اضافه می کنند. باید سرکه را اضافه کنید تا خراب نشود. سعی کنید مواد ترشی را همیشه با سرکه بپوشانید. درست است که مواد ترشی می شوند تا خراب نشوند، اما اگر ترشی را خوب نگهداری نکنید، حتما خراب می شود. خربزه های گندیده کپک می زنند. طعم آن خراب می شود، یعنی اسیدیته آن بسیار کمتر می شود و با کپک سفید پوشانده می شود. ترشی خراب بهتر است دور بریزید، اما می توانید سرکه را بیرون بیاورید و مواد ترشی را با کمی سرکه تازه بجوشانید. به این ترتیب اسیدیته دوباره از بین می رود. چه خیارشور را خودتان درست کرده باشید و چه از بیرون خریده باشید، مناسب ترین ظروف برای نگهداری ترشی، ظروف کوچک مربا هستند. به این ترتیب بطری ای که باز می کنید چند روز دوام می آورد و کمتر خراب می شود. اگر ترشی بیشتری دارید که می خواهید نگهداری کنید، باید بعد از ریختن ترشی در لیوان روی آن سرکه بریزید تا لیوان کاملا پر شود. سپس در را ببندید.ظرف سرامیکی شیشه ای یا لعاب دار بهترین ظرف برای نگهداری ترشی است.لیوان ترشی باید کاملا خشک و تمیز باشد. اگر خیارشور را در لیوان مرطوب بریزید احتمال کپک زدن را افزایش می دهید. بهتر است ظرف خیارشور را با آب داغ بشویید و بگذارید کاملا خشک شود سپس ترشی را داخل آن بریزید. قاشقی که در ترشی می گذارید هم تمیز باشد. هرگز قاشقی را که با آن خورده اید داخل ترشی نگذارید. همیشه از یک قاشق کاملا خشک برای حذف ترشی استفاده کنید. اگر ترشی را در ظرف کوچکی ریخته و سر میز بیاورید، نباید آن را در لیوان اصلی برگردانید. آن را تا زمانی که کاملا مصرف شود به همین صورت نگه دارید. نیازی نیست خیارشورها را در یخچال بگذارید، آفتاب رسیدن را تسریع می کند، اگر خوب از آن مراقبت کنید بد نمی شود، اما بهتر است در ظرف را باز نگه دارید. خیارشور در جای خشک و خنک.




قبلی طرز تهیه مربای طالبی
بعدی طرز تهیه شیره خرما خانگی + نکات تهیه آن



مطلب پیشنهادی



در این مقاله طرز تهیه مربای آناناس ترش و شیرین خوشمزه را با روشی ساده …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …