طرز دسرهای گرم

دسرهای گرم فوق العاده را به شما معرفی می کنیم تا در این روزهای سرد زمستانی لحظات گرم تر و لذتبخش تری را در کنار خانواده خود تجربه کنید.

كيك فنجاني 5 دقيقه‌اي

كيك فنجاني پنج دقيقه‌اي,درست کردن دسرهای گرم

برای پخت این كيک فنجانی  لحظه ای از مایکروفر استفاده کنید

35 گرم آرد، 1 قاشق غذاخوري پودر شكلات، كمي نمك و 1 و يك‌دوم قاشق غذاخوري شكر قهوه‌اي را با هم مخلوط كنيد. در كاسه‌اي ديگر 1 رقم تخم‌مرغ، 2 قاشق غذاخوري شير، 1 قاشق غذاخوري كره و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل را مخلوط كنيد، سپس مواد خشك را به مواد ‌تر افزایش كنيد، آن را در يك ماگ 500 ميلي ليتري بريزيد و براي 70 تا 90 ثانيه در مايكروفر با درجه بالا بگذاريد تا كيك بالا بيايد و پخته شود.

پودينگ ليمويي

طرز تهیه انواع دسر,طرز تهیه پودينگ ليمويي

پودينگ ليمويی را به روش بن‌ماری برای 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايی شود

فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، 2 قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، 1 و نيم پيمانه شكر، 3‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و 4 زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا افزایش كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.

فوندانت شكلات داغ

طرز تهیه دسرهای زمستانی,فوندانت شكلات داغ

فوندانت شكلات را برای 10 تا 12 دقيقه بپزيد

فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 125 گرم شكلات تلخ همراه 150 گرم كره را با روش بن‌ماري آب كنيد. با همزن برقي 3 تخم‌مرغ و نصف پيمانه شكر قهوه‌اي را بزنيد تا پف كند. يك‌سوم پيمانه آرد، 1 قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آب‌شده را با تخم‌مرغ زده شده مخلوط كنيد. فوندانت را برای 10 تا 12 دقيقه بپزيد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تارت خرما با حلوا پسته

فاستر موز

طرز تهیه فاستر موز,دسرهای گرم در زمستان

در کاسه فاستر موز 1 اسكوپ بستني وانيلي بريزيد و به آن موز و سس كاراملي افزایش كنيد

2 قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه‌اي و يك‌چهارم پيمانه شربت افرا براي 4 تا 6 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. 3 رقم موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا افزایش كنيد. اجازه دهيد براي 1 تا 2 دقيقه بپزد تا طلايي شود. 1 اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي افزایش كنيد.

كاسترد كارامل

درست کردن كاسترد كارامل,طرز تهیه انواع شیرینی های فصل زمستان

كاسترد كارامل را به روش بن ماری تهیه کنید

3 چهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته کاسه‌ها بريزيد. در يك كاسه 6 رقم تخم‌مرغ، 3 پيمانه شير، 2 قاشق غذاخوري عصاره وانيل و 3‌چهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در کاسه‌ها روي شكر كاراملی شده بريزيد. اين دسر را به روش بن‌ماري در حرارت 180 درجه سانتي‌گراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد.

پودينگ عسل و برنج

آشنایی با دسرهای فصل زمستان,طرز تهیه پودينگ عسل و برنج

برای سرو پودینگ برنج ، عسل را روی آن بریزید

3 و يك‌دوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، 2 قاشق غذاخوري شكر، 1 قاشق چاي‌خوري عصاره وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. کاسه را از روي شعله ‌برداريد و يك‌چهارم پيمانه شير و 3 قاشق غذاخوري عسل به آن افزایش كنيد، سپس دسر را در کاسه‌هاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.

بیشتر بخوانید:  طرز شیرینی آردی برای نوروز

كيک سيب داغ

دسرهای فصل زمستان,پخت كيك سيب داغ

كيک سيب یکی از دسرهای گرم برای فصل زمستان میباشد

2 پيمانه سيب خردشده را با 1 پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. 100 گرم كره را آب كنيد. 1 پيمانه شكر، 3‌چهارم پيمانه آرد، 2 قاشق چاي‌خوري بكينگ پودر، 1 قاشق چاي‌خوري دارچين و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري نمك را با هم مخلوط كنيد. 3‌چهارم پيمانه شير و 1 رقم تخم‌مرغ را با هم بزنيد و بعد مواد ‌تر و خشك را مخلوط كنيد و در کاسه مورد نظر بريزيد، سپس سيب‌ها و كره را روي خمير بريزيد و آن را در دماي 160 درجه سانتي‌گراد براي 50 تا 60 دقيقه بپزيد.

گلابي داغ كاراملي

درست کردن دسرهای گرم,گلابي داغ كاراملي

گلابی های داغ کاراملی را همراه خامه يا بستنی سرو كنيد

4 رقم گلابي را نصف كنيد و هسته‌هايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چرب‌شده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك 2 سوم پيمانه آب و يك‌چهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي 3 دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابي‌ها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي 200 درجه سانتي‌گراد براي 45 تا 55 دقيقه بپزند. گلابي‌هاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو كنيد.

كرم بروله

طرز تهیه كرم بروله,طرز تهیه انواع دسر

روی كرم بروله را با شكر قهوه‌اي بپوشانيد و شعله بالايي فر را روشن كنيد تا روي دسر قهوه‌ای شود

فر را روي دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 1 فنجان خامه را در مايكروفر با حرارت میانه گرم كرده و بعد يك و نيم قاشق چاي‌خوري عصاره وانيل به آن افزایش كنيد. 5 زرده تخم‌مرغ و يك‌سوم فنجان شكر را با همزن برقي مخلوط كرده، سپس خامه گرم را به آن افزایش كنيد. مخلوط به دست آمده را در کاسه‌هاي مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي نيم ساعت در فر بپزيد، سپس روي آنها را با شكر قهوه‌اي بپوشانيد و اين بار 3 دقيقه شعله بالايي فر را روشن كنيد تا روي دسر قهوه‌اي شود

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی موکای تیره

منبع : خوی وب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …