طرز شیرینی آردی برای نوروز

طرز تهیه شیرینی آردی,شیرینی آردی برای نوروز

یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف می باشد و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.

برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

 کره  100 گرم
 روغن جامد  100 گرم
 پودر شکر  75 گرم
 آرد ذرت  65 گرم
آرد سفید قنادی 200 گرم
بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در کاسه دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را افزایش کنید و 4 تا 5 لحظه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را افزایش کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن افزایش کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 لحظه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با دوری 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 لحظه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

منبع: خوی وب و مامی سایت

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی کوکی ردولوت

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …