ژاپن گوجه فرنگی حاصل از ویرایش ژنوم را تولید کرد

گوجه فرنگی  گوجه فرنگی,اخبار علمی ,خبرهای علمی با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas9 در ژاپن تولید شد. این محصول حاوی مقادیر بالایی از اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA) است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، ژاپن فروش گوجه فرنگی با گابا بالا را در نتیجه ویرایش ژنوم آغاز کرده است. این محصول با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas9 ساخته شده است.گوجه فرنگی با گابا بالا حاوی سطوح بالایی از اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA) است. گاما آمینوبوتیریک اسید یک آمینو اسید است که به آرامش و کاهش فشار خون کمک می کند. این گوجه فرنگی ویرایش شده با ژنوم بالا با همکاری دانشگاه Tsukuba ساخته شد و در می 2021 در بسته های باغبانی عرضه شد و در خانه با استقبال خوبی مواجه شد. به گفته Shimpei Takeshita، رئیس Sanatech Seed و مدیر ارشد نوآوری Pioneer EcoScience، گوجه فرنگی با GABA بالا چهار تا پنج برابر بیشتر از یک گوجه فرنگی معمولی GABA دارد.استفاده از فناوری های نوین مانند تولید و مصرف محصولات تراریخته، محصولات حاصل از ویرایش ژنوم، در کشورهای توسعه یافته روند رو به رشدی دارد.انتظار می رود در کشور ما موانع تولید ملی محصولات تراریخته مرتفع شود و کشورمان به جایگاه واقعی در تولید و انتقال دانش این فناوری در منطقه دست یابد.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  کوچینگ بالندگی روشی برای هدایت استعدادهای بالقوه فردی

مطلب پیشنهادی

انرژی خورشیدی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

انرژی خورشیدی یکی از پاک ترین و تجدیدپذیرترین منابع انرژی در جهان است. همه چیز …