طرز نان کره ای تبریز

نان کره ای تبریز,طرز پخت نان کره ای تبریز طرز تهیه: 120 دقیقه پخت: 120 دقیقه مواد لازم: آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد 500 تا 600 گرم شیر نصف پیمانه روغن مایع یا کره 150 گرم زنجبیل پودر شده 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ نمک 1 قاشق غذاخوری نصف پیمانه 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای نان کره ای تبریز: روغن مایع، یک قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق غذاخوری نان کره ای تبریز: یک و نیم پیمانه آرد، زرده، دو قاشق غذاخوری زنجبیل دو قاشق غذاخوری کره یا روغن حیوانی 100 گرم طرز تهیه: در یک کاسه کوچک آب نیمه گرم بریزید و شکر را در آن حل کنید. دمای آب را با انگشت کوچک خود تست کنید و اگر دما مناسب بود و انگشتتان را نسوخت، مایه را روی سطح آب بپاشید و کمی مخلوط کنید و اجازه دهید مایه عمل کند و کف کند.تخم مرغ ها نرم شده اند. کره، نمک، ماست و زنجبیل را مخلوط کرده و با چنگال یا سیم کمی بزنید تا تخم مرغ ها بشکند. مایه آماده شده را به مواد اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید.وقتی خمیر یکدست شد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن حرکت دهید.اگر خمیر چسبناک بود به آن آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست آمده به دست نچسبد و در عین حال نرم و لطیف بماند. بعد از اینکه خمیر چسبناک شد، چند دقیقه ورز دهید یا دو یا سه ضربه به آن بزنید، خمیر آماده شده را در ظرفی با ظرفیت کافی که کمی چرب کرده اید، بریزید و آن را برگردانید تا تمام قسمت های خمیر پوشانده شود. در هنگام استراحت خشک نکنید روی خمیر را با یک دستمال نخی تمیز بپوشانید و در جای مناسب قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود (نیم ساعت) برای تهیه مواد میانی نان تبریزی کره ای به دو روش 1- آرد را با کره آب شده مخلوط کنید. ، زردچوبه و زنجبیل را بین دستان خود بمالید تا مواد با هم مخلوط شوند و مانند دانه های ارزن (کمی درشت تر) شوند. مقدار زردچوبه به اندازه ای است که مواد از وسط زرد شود. این روش بیشتر در نوع سنتی ۲- آرد را با کره تفت می دهیم تا خام شود. زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و کره را اضافه کنید تا از حرارت آرد ذوب شود. مواد را خوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شوند.پس از آماده شدن خمیر، آن را روی کاغذ روغنی آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر پهن کنید و با وردنه آن را باز کنید.خمیر برش را به سینی مناسبی که کاغذ روغنی انداخته اید منتقل کنید و کمی از خمیر آماده شده را با فاصله از لبه های خمیر روی آن پهن کنید. دوباره خمیر دیگر را به صورت گرد روی کاغذ روغنی برش می دهیم و از وسط روی مواد قرار می دهیم و لبه های خمیر را کمی فشار می دهیم تا دو لبه آن به هم بچسبد. با بقیه خمیر قیطان های نازک درست می کنیم و دور نان می چینیم (لازم نیست مرطوب شود، چون این قیطان ها در هنگام پخت به نان می چسبند). روی نان را با کاتر گرد یک طرح می زنیم که مرتب به آرد آغشته می کنیم و دوباره روی سینی را با دستمال می پوشانیم و بیست دقیقه دیگر استراحت می دهیم و روی سطح نان را در یک جهت می کشیم (این کار را انجام دهید. به آرامی که پفک نخوابد) نان را در طبقه وسط فر که به مدت سی دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده یا تا زمانی که روی سطح نان را بپزیم تا طلایی شود، قرار می دهیم.نکاتی در مورد تهیه نان تبریزی کره ای:- این دستور دارای 255 گرم کربوهیدرات، 60 گرم پروتئین، 255 گرم چربی و 3555 کیلو کالری انرژی است.- می توانید به جای زردچوبه از یک قاشق غذاخوری زعفران آماده یا یک قاشق غذاخوری زنجبیل در مواد میانی استفاده کنید که طعم نان را تند و برای کسانی که از طعم زنجبیل لذت می برند مناسب می کند.- میزان زردچوبه در مواد میانی. بسته است کیفیت آنها ممکن است متفاوت باشد. زردچوبه را به اندازه ای اضافه کنید که رنگ مواد میانی زرد شود. – می توانید مقدار زنجبیل را در خمیر کم یا زیاد کنید – برای تهیه نان های کوچک برای یک نفر می توانید گلوله های خمیر بردارید و مقداری از مواد میانی را مانند کوفته داخل آن بریزید و خمیر را ببندید. سپس خمیر را روی سینی گذاشته و با کف دست فشار دهید تا پهن شود و مراحل را ادامه دهید.- بعد از غلتاندن نان می توانید کمی کنجد بپاشید.- نان کره ای تبریز در اصل با کره تهیه شده است اما می توان کره را با روغن مایع جایگزین کرد، که طعم خوشایند نان کوتاه را نخواهد داشت.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …