طرز تهیه شیرینی کوکی ردولوت


دستور تهیه کوکی ردولوت, کوکی ردولوت با شکلات چیپسی, کوکی رد ولوت با کرم پنیری طرز تهیه شیرینی ساده و خوشمزه ردولوت مناسب برای سرو
ارائه شده است. می توانید کوکی ردولوت را به شکل گرد درست کنید یا با کاتر قلب یا کاتر دلخواه برش بزنید تا شکلی زیباتر داشته باشید. برای شکستن شیرینی، می توانید شکر را قبل از گذاشتن در فر بپاشید. کوکی ترک خورده مخملی قرمز مواد لازم برای کوکی ترک خورده مخملی قرمز: 1 و 3/4 فنجان آرد سفید، 1/4 فنجان پودر کاکائو، 1.5 قاشق چایخوری پودر بکینگ پودر، 1/4 قاشق چایخوری نمک، 110 گرم کره، 1 فنجان تخم مرغ، 2 عدد تخم مرغ بزرگ، 1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل، 1.5 قاشق چایخوری ژلاتین خوراکی قرمز، 1.5 قاشق چایخوری شکر پودری، 3/4 فنجان  عدد مخمل قرمز شیرینی، طرز تهیه کلوچه قرمز مخملی ترک خورده، آرد سفید، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک، کره نرم شده به دمای محیط را با 1 پیمانه شکر مخلوط کرده تا سبک و غلیظ شود، تخم مرغ، عصاره وانیل و رنگ ژلاتین قرمز را اضافه کنید. کره را هم بزنید تا یکدست شود.مخلوط مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست شود.در ظرف را بپوشانید و خمیر شیرینی را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و پودر شکر را الک کنید تا گلوله ها جدا شوند و خمیر را از یخچال خارج کرده و گلوله هایی به ابعاد 2.5-3 سانتی متر درست کنید. ضخیم و قطر آن را گرد کرده و در پودر قند می ریزیم و با فاصله معینی از کف فر روی سینی فر می گذاریم و به مدت 12-10 دقیقه داخل فر می گذاریم تا پخته شود. بگذارید 5 دقیقه خنک شود، سپس کوکی ها را از تابه خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. کوکی ردولوت با چیپس شکلاتی مواد لازم برای کوکی ردولوت با تکه های شکلاتی کره یا مارگارین ۱۱۰ گرم آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک ۲.۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه شکر سرکه 1 قاشق چای خوری تخم مرغ 1 مقدار وانیل 1/4 قاشق چای خوری ژلاتین قرمز 1 و 1/2 قاشق چای خوری شکلات چیپسی نسوز رنگ دلخواه 1/2 پیمانه کوکی های شکلاتی   Redolute طرز تهیه کوکی های شکلاتی ردولوت همه مواد را از یخچال خارج کنید2 ساعت قبل از رسیدن به دمای اتاقآرد، نشاسته، پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.کره نرم شده را به همراه شکر و سرکه در ظرفی بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ، وانیل و ژلاتین قرمز را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود، کاسه را بردارید و مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. در آخر، شکلات چیپسی یا مغزها را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با بیل بستنی را از خمیر خارج کرده و روی سینی فر قرار دهید و به مدت 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. دمای فر برقی و توستر را 20 درجه کم کنید.کوکی قرمز مخملی با پنیر خامه ای مواد لازم برای کوکی قرمز مخملی با پنیر خامه ای 100 گرم کره، 1 تخم مرغ، 60 گرم شکر سفید، 100 گرم، حدود نصف لیوان آرد، 180 گرم بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو، 1 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/4 قاشق چایخوری خامه، بیسکویت، پنیر خامه ای، 100 گرم، پودر شکر، 50 گرم، وانیل، 1/4 قاشق چایخوری، کوکی رد ولوت با کرم پنیری, کوکی ترکدار ردولوت, کوکی مخملی قرمز بیسکویت ردوله با پنیر خامه ای

طرز تهیه بیسکویت ردوله با پنیر خامه ای

بیشتر بخوانید:  طرز بیسکویت نخودی

برای تهیه پنیر خامه ای داخل بیسکویت پنیر خامه ای و وانیل و شکر قنادی ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و یکدست شود سپس روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را با شکر قهوه ای به مدت 1 دقیقه با همزن با سرعت بالا میزنیم تا یکدست شود. وانیل و یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. رنگ خوراکی قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید. آرد، نمک، بکینگ پودر و کاکائو را روی مواد الک کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل، شکلات چیپسی را اضافه کرده و مخلوط کنید. از مواد بیسکویت به اندازه یک گردو یا یک توپ بستنی بردارید و گرد کنید سپس کف دست پهن کنید و نصف قاشق غذاخوری پنیر خامه ای وسط خمیر بریزید و لبه های خمیر را بچسبانید. بیسکویت بیسکویت را به هم فشار دهید تا کاملا بسته شود تا کرم بیرون نیاید سپس کف دست را بچرخانید تا گرد شود. شیرینی ها را با فاصله 5 سانتی متری از کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و به مدت 10-12 دقیقه بپزید. اگر در حین تهیه شیرینی ها احساس کردید خمیر خیلی نرم شده است، می توانید روی آن را به مدت 1 ساعت بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی میهمانان خود را با این شیرینی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …