طرز کیک هویج و گردو و دارچین

 کیک هویج,طرز تهیه کیک هویج,کیک هویج و گردو

دستور کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

کیک هویج از خوشمزه ترین کیک هایی هست که می توانید آن را در هر فصلی از سال تهیه کنید و از خوردن آن با چایی لذت ببرید. کیک هویج به صورت آسان و یا با گردو و یا با دارچین تهیه می شود.

کیک هویج را می توان به روشهای مختلفی تهیه کرد از جمله کیک سیب و هویج و یا کیک هویج و گردو که در این مقاله طرز تهیه کیک هویج و گردو آموزش داده می شود.

كيک هويج کرم دار:

این بهترین دستور پخت کیک هویج هست که تا اکنون استفاده کرده ام. ما ترجیح می دهیم قطعات هویج در مایع کیک رنده شوند و تقزیبا بعد از پخت آب شده باشند، اما می توانید از غذاساز هم استفاده کنید. سبب می شود هویج ها سریع تر رنده شوند، اما قطعات آن کمی بزرگتر خواهد بود.

این دستور کیک هویچ را می توانید با آجیل و کشمش یا بدون آن درست کنید. ما دوست داریم از شکر دانه ریز و قهوه ای در این مورد استفاده کنیم.

دستور تهیه خامه ای که در زیر آورده ایم. یک خنک کننده نرم هست و برای خنک کردن کل کیک ایده آل نیست.

کیک هویج و دارچین,طرز تهیه کیک هویج و گردو,طرز تهیه کیک هویج و دارچین

طرز پخت کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گردو و داچین:

مواد لازم برای کیک هویج :

 آرد همه منظوره  2 فنجان (250 گرم)
 جوش شیرین  2 قاشق چایخوری
 نمک دریایی تصفیه شده  نصف قاشق چایخوری
 پودر دارچین 1 و نیم قاشق چایخوری
 روغن کلزا یا نباتی  1 و 1/4 فنجان (295 میلی لیتر)
 شکر دانه ریز  1 فنجان (200 گرم)
 شکر قهوه ای بسته بندی شده  1 فنجان (200 گرم)
 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
هویج پوست کنده 3 فنجان (300 گرم)(5 تا 6 هویج میانه)
گردوی درشت خرد شده 1 فنجان (100 گرم)
کشمش نصف فنجان (65 گرم)
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

مواد لازم برای تهیه ی خامه :

 پنیر خامه ای، در دمای اتاق 8 اونس (225 گرم)
 پودر قند 1 و 1/4 فنجان (140 گرم)
 خامه مخصوص زده شده  1/3 فنجان (80 میلی لیتر)
 گردوی درشت خرد شده برای تزیین نصف فنجان (50 گرم)

طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دو قالب کیک گرد 9 اینچی را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس روی کاغذ روغنی و اطراف آن را چرب کنید. یا کف و کناره های هر دو قالب را چرب و آرد کنید.

در یک کاسه میانه، آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را کاملا مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

در یک کاسه ی دیگر روغن، قندها و وانیل را هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی مخلوط کنید تا ترکیب شود.

به یک کفگیر بزرگ پلاستیکی نیاز دارید. کناره ها و کف کاسه را بتراشید و سپس مواد خشک را در 3 مرحله افزایش کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیرتان یکدست شود. هویج، آجیل و کشمش را به خمیر افزایش کنید و هم بزنید.

کیک هویچ,دستور کیک هویج,دستور پخت کیک هویج

مواد کیک هویج را به صورت دورانی مخلوط کنید

خمیر را بین قالب های کیک آماده شده تقسیم کنید. آن را به مدت 35 تا 45 لحظه بپزید تا زمانی که روی کیک مقداری طلایی شود و زمانی که خلال دندان داخل مرکز فرو کردید، خلال دندان پاکیزه خارج شود.

کیک هویج و دارچین,طرز تهیه کیک هویج و گردو,طرز تهیه کیک هویج و دارچین

مواد کیک هویج را داخل قالب بریزید

اجازه بدهید کیک ها به مدت 15 لحظه داخل قالب ها خنک شوند و سپس روی قفسه های خنک کننده قرار بدهید، کاغذ روغنی را سوا کنید و اجازه بدهید کاملاً خنک شوند. (هنگام خارج کردن کیک از قالب، اگر متوجه شدید که یک لایه کیک به ته قالب چسبیده هست، قالب کیک را زیر و رو کنید و اجازه دهید جذب کار خودش را بکند).

بیشتر بخوانید:  طرز شیرینی قلبی برای روز عشق

طرز تهیه ی خامه برای کیک هویج:

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای را با همزن دستی با سرعت میانه ​​بکوبید تا حدود 1 لحظه خامه ای شود.

پودر قند را به پنیر خامه ای افزایش کنید و هم بزنید تا نرم شود. سپس خامه را افزایش کنید و با سرعت میانه ​​1 لحظه بزنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار بدهید تا خنک بماند و کیک شما آماده شود.

وقتی لایه های کیک کاملا خنک شدند، روی یک لایه ی کیک را خامه بزنید، کیک دیگر را روی آن قرار بدهید. اقبال بالای کیک را به صورت تزئینی با خامه ی باقی مانده تزیین کنید روی آن آجیل بپاشید.

کیک هویج و دارچین,طرز تهیه کیک هویج و گردو,طرز تهیه کیک هویج و دارچین

طرز تهیه کیک هویج و گردو

نکاتی برای تهیه ی کیک هویج:

طرز تهیه ی خامه ی سنتی با پنیر خامه ای : در یک کاسه بزرگ ، 16 اونس پنیر خامه ای و 1/2 فنجان کره نرم شده را به مدت یک یا دو لحظه با هم بزنید تا یکدست شود. 1/4 فنجان پودر قند ، 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل و کمی نمک به آن افزایش کنید. 2 تا 3 لحظه بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند. اگر خیلی غلیظ هست، 1 قاشق غذاخوری خامه یا شیر به آن افزایش کنید.

 طرز تهیه کاپ کیک هویج : برای کاپ کیک، ما توصیه می کنیم 14 تا 18 لحظه بپزید. سپس قبل از انتقال آنها به یک قفسه خنک کننده، بگذارید چند لحظه در کاسه کاپ کیک خنک شوند. با این میزان مواد باید بتوانید 22 تا 24 کاپ کیک کوچک درست کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز چیز کیک آلبالویی

 برای این دستورالعمل کلاسیک کیک هویج، باید از پنیر خامه ای پرچرب استفاده کنید.

 در این دستور العمل می توانید جوش شیرین را حذف کنید و بکینگ پودر را جانشین آن کنید. اگر برای شما پف کیک خیلی موردی ندارد از 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر استفاده کنید.

 طرز تهیه کیک هویج و دارچین : همین دستور را ایفا کنید تنها گردو را از آن حذف کنید.

 برای دستور پخت کیک هویج آسان : می توانید از گردو و دارچین استفاده نکنید.

منبع: خوی وب و بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …