طرز تهیه شیرینی عسل و گردو

درست کردن شیرینی عسل و گردو,نحوه درست کردن شیرینی عسل و گردو طرز تهیه شیرینی عسل و گردو

دسر نوروزی سبک و خوش طعم شیرینی خشک یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این بار با عسل و آجیل شیرینی خشک و عالی برای عید نوروز درست کنید.

مواد لازم برای شیرینی عسل و گردو: آرد (الک شده) 3 پیمانه کره یا مارگارین (نرم شده) 125 گرم پودر قند 1 پیمانه زرده تخم مرغ 4 عدد. عسل، 3 قاشق غذاخوری گردو (خرد شده) به میزان لازم، وانیل، 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 یا 2 قاشق چایخوری عسل و کلوچه گردو برای عید نوروز: کره را در ظرفی بریزید و آرد را اضافه کنید. سپس با انگشت مخلوط کنید. پودر شکر، 3 عدد زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و به آرامی ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. روی خمیر را با پارچه مرطوب بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. محیط دما به اندازه یک گردو از خمیر را بردارید و در دست بغلتانید. سپس روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده شده و جدا شده قرار دهید (به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود).سپس با قلم مو باقیمانده زرده تخم مرغ (هم زده) را روی خمیر بمالید و با آجیل تزئین کنید.سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت حدود 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد نکاتی برای تهیه کلوچه گردویی عسلی: این شیرینی را می توان در ظرف در بسته در دمای اتاق به مدت 14 روز نگهداری کرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان خامه ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …