طرز شکلات رویایی

طرز درست کردن شکلات رویایی,طرز تهیه شکلات رویایی مواد لازم: انجیر خشک 75 گرم کشمش ریز 50 گرم آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری آجیل (فندق پسته بادام) 150 گرم شکلات تلخ 200 گرم شکر 5 گرم کره قهوه ای 75 گرم 25 گرم تخم مرغ درشت 1 عدد (حدود 70 گرم) زرده تخم مرغ 1 عدد بیسکویت خرد شده 175 گرم. : انجیر خشک را خرد کرده و با کشمش مخلوط کنید و 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال اضافه کنید. کره و شکلات را در ظرفی بریزید و در بخارپز یا مایکروویو قرار دهید تا هر دو ذوب و یکدست شوند (دقت کنید در این مرحله کره و شکلات نرم شوند. تخم مرغ درشت و زرده تخم مرغ، شکر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی بزنید تا مواد ذوب شوند، قابلمه ای آب شده و یک کاسه فلزی روی آن قرار می دهند، کاسه را طوری درست می کنند که بالاتر از آب ظرف باشد و بخار وارد کاسه شود (روش بین ماری). حرارت را کاهش دهیدمخلوط کره، شکلات و تخم مرغ را در ظرفی بریزید و به آرامی هم بزنید (حدود 5-4 دقیقه تا زمانی که تخم مرغ ها پخته شوند)، سپس 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال، گردو، انجیر و کشمش را اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکویت ساده و با هم مخلوط کنید (زیاد هم نزنید، داخل روغن می ریزد) گرمای مواد شکلاتی تنها چیزی است که با انگشت خود احساس می کنید.کاسه را از بخارپز خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود، سپس شکلات را با دست روی کاغذ روغنی می غلتانیم و کاغذ را می بندیم و یک شب در یخچال می گذاریم، سپس به قطعات 1-2 سانتی متری برش می دهیم و می گذاریم. آنها دمای اتاق برای نگهداری شکلات رویایی بین 16 تا 18 درجه است، اگر دمای اتاق گرمتر است، بهتر است آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید، می توانید از یک نوع آجیل در شکلات رویایی استفاده کنید. تصویر رویایی شکلات از شکلات ساخته شده است.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا کنجد

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …