طرز تهیه گز لقمه ای

طرز پخت گز, پخت گز اصفهان مواد لازم برای تهیه گز: 250 گرم شکر، گلوکز مایع، 375 گرم سفیده تخم مرغ، 5 عدد گلاب مرغوب، 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب، 3/4 پیمانه آرد سفید، مغزها (پسته، بادام، 3/4 پیمانه) به مقدار دلخواه. فندق، کنف) 100-150 گرم طرز تهیه گز برای تهیه گز ابتدا آب و شکر را در قابلمه مسی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما نگذارید بجوشد، باید روی شعله پخش کن قرار دهید، بعد از حل شدن شکر، گلوکز را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی خوب هم بزنید تا شهد حل شود و طناب بزند. سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن برقی میزنیم تا پف کنه و حجمش دوبرابر بشه تا وقتی ظرف رو برگردونیم نریزه بعد گلاب اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. بجوشد، شهد را بین دو انگشت امتحان کنید تا به مرحله نخ شود یعنی بین دو انگشت بیرون بیاید، وقتی شهد آماده شد، کمی داخل سفیده زده شده بریزید تا به یک درجه برسد و سپس هم بزنید. همه چیز سفیده تخم مرغ را در قابلمه شهد بریزید و مواد را پشت سر هم هم بزنید.این مرحله باید با دقت انجام شود، مواد را با همزن و با سرعت بالا به مدت 10 تا 15 دقیقه هم بزنید و در این بین چند بار همزن را خاموش کنید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا همه مواد بپوشند. و مشروب نخوریدچون کف قابلمه کوچک است و از شعله پخش کن استفاده کردید، می توانید هر از چند گاهی قابلمه را بگذارید و دوباره شروع به هم زدن کنید تا خسته نشوید. این مرحله حدود 1.5 تا 2 ساعت طول می کشد. وقتی مواد آماده شد وقتی سفت شد و از قاشق نیفتاد، آماده است و می توانید حرارت را خاموش کنید. حالا مغزها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مغزها به طور یکنواخت در کل مخلوط پخش شوند سپس صبر کنید تا مخلوط حرارت را خاموش کرده و ولرم شود. بعد میتونید شکل دلخواه بهش بدید میتونید از قالب استفاده کنید اگر از قالب استفاده میکنید داخل قالب آرد بپاشید و بعد خمیر رو داخلش درست کنید و خمیر رو کف بشقاب بذارید و خوب نگه دارید و بعد برای سرو در بشقاب بچینید طرز تهیه گز,پخت گز لقمه ای طرز تهیه انواع زنکاتی برای گز:  برای تهیه گز باید از شعله کم با شعله پخش کن استفاده کنید. چون زود خسته میشی و میسوزه.• برای آموزش ساخت گلوله های آرد پس از قالب زدن به هر شکلی، آنها را در آرد سفید شیرین بغلتانید و آرد را در ظرفی که می خواهید نگهداری کنید بریزید و گلوله ها را داخل و کنار آرد قرار دهید.• برای تهیه گز از هر مغزی می توانید استفاده کنید، اگر خام باشد خوشمزه تر است. فقط در صورت تمایل به مصرف حشیش از قبل آن را بو کنید  نوع مغز داخل غلاف و مقدار آن به ذائقه شما بستگی دارد.
بیشتر بخوانید:  طرز كيک آلو و هلو وارونه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …