طرز تهیه نان ترتیلا

تورتیلا مکزیکی با آرد ذرت تهیه می شود اما از آنجایی که آرد ذرت مکزیکی در کشورهای دیگر یافت نمی شود می توانید آن را با آرد سفید گندم جایگزین کنید. نان تورتیلا برای تهیه انواع ساندویچ های خوشمزه استفاده می شود نان تورتیلا چیست نان تورتیلا (به انگلیسی: Tortilla) یک نان مکزیکی است که برای تهیه تاکو، ساندویچ یا چیپس تورتیلا استفاده می شود. نان تورتیلا با آرد ذرت مخصوص مکزیکی درست می شود و آرد ذرت معمولی برای پخت نان مناسب نیست به همین دلیل در دستور پخت آن را جایگزین آرد گندم کرده ایم. تورتیلا یک کلمه اسپانیایی به معنای “کیک” است. تلفظ محلی آن ترتیا است و لام نمی خواند. نان تورتیلا که از آرد گندم و آرد ذرت تهیه می شود به ترتیای گل و ترتیای ذرت معروف است. نان تورتیلا که از گندم تهیه می شود بافت نرم تری دارد و باعث جویدن آن می شود. نان تورتیلای ذرت به دلیل طعم متفاوت و کالری کمتر طرفداران خاص خود را دارد.تهیه نان ترتیلا خانگی بسیار آسان است و در ادامه می توانید آموزش او را مشاهده کنیدمواد لازم برای نان تورتیلا مکزیکی برای 10 نفر زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 10 دقیقه آرد شیرینی پزی 3 پیمانه آب گرم 1 لیوان روغن 1/3 پیمانه بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری دستور تهیه نان ترتیلا با آرد ذرت, نان ترتیلا خوشمزه, نان ترتیلا با شیر طرز تهیه آرد نان تورتیلا مکزیکی
نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده وسط آرد را سوراخ کرده و روغن را داخل آن بریزید و آرد را با روغن اطراف آن مخلوط کنید تا مانند نان رنده شده به نظر برسد و آب گرم را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.و به دست نچسبد.خمیر را گرد کرده و در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر زیاد شود. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی سطح کار کمی آرد بپاشید و هر تکه از خمیر را به شکل دایره ای به قطر 10 سانتی متر باز کنید. تابه یا سینی را روی آتش بگذارید و بعد از داغ شدن خمیر را داخل آن گذاشته و تفت دهید تا حباب بزند سپس خمیر را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. بهتر است از تابه های چدنی استفاده کنید که حرارت را به طور یکنواخت پخش می کنند.مواد لازم برای نان تورتیلا ذرت آرد ذرت 1 و 4.3 لیوان آب 1 و 3.1 لیوان مواد لازم برای نان تورتیلا آرد گندم (روش دوم) آرد 3 لیوان آب گرم 1 لیوان بیکینگ پودر متوسط ​​قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه نان ترتیلا با ذرت, طرز تهیه نان ترتیلا مکزیکی, نان ترتیلا چیست نان با تورتیلاهای ذرت اصل با ترکیب آرد ذرت مخصوص مکزیکی و آب تهیه می شود که اگر به خمیر نمک و روغن اضافه کنید قطعا نان شما نرم تر و لطیف تر می شود.آرد ذرت را با آب داغ مخلوط کرده و خمیر را روی سطح صافی ورز دهید تا کاملا صاف و حالت خود را حفظ کند. اگر خمیر خیلی چسبناک بود میتونید کمی آرد ذرت اضافه کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب اضافه کنید و خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید تا بالا بیاید. یک ماهیتابه چدنی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، بگذارید خیلی داغ شود، خمیر را به 15 گلوله تقسیم کنید و بین دو دست فشار دهید تا به شکل دیسک در بیاید و سپس با وردنه باز کنید تا ضخامت آن به 4 میلی متر برسد. خمیر را بین درب های پلاستیکی قرار دهید. حالا خمیر را یکی یکی در تابه چدنی حدود 30 ثانیه از هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نان ها را در پارچه نخی بپیچید تا نرم و گرم بمانند توجه: از آنجایی که آرد ذرت مکزیکی در همه کشورها موجود نیست، بهتر است به جای آرد ذرت از آرد گندم استفاده شود.مواد لازم برای نان تورتیلا با شیر: 2 قاشق غذاخوری روغن مایع، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 و 1/2 قاشق چایخوری آرد، 2 لیوان شیر داغ، 4 لیوان شیر، طرز تهیه نان ترتیلا، آرد سفید را مخلوط کنید و پودر خمیرمایه.شیر ولرم را با روغن و نمک مخلوط کرده و هم می زنیم تا نمک حل شود سپس آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر چسبناکی به دست آید و سطح کار را با آرد پاشیده و خمیر را به مدت 2 دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی آن از بین برود. کاسه را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند. این خمیر بعد از استراحت پف نمی کند. خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و گرد کنید و دوباره روی آن ها را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر استراحت دهید. سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را ابتدا کف دست پهن نکنید سپس به صورت دایره ای به ضخامت 1 میلی متر بغلتانید و نان را به مدت 30 ثانیه از هر طرف در قالب داغ در داخل قالب بپزید. یک تابه آهنی نان ترتیلا, طرز تهیه نان ترتیلا, روش پخت نان ترتیلا مشاوره برای تهیه یک نان تورتیلای خوشمزه، افزودن روغن به نان به نرم و لطیف شدن آن کمک می کند، اگر نمی خواهید از روغن برای پخت نان استفاده کنید و نان رژیمی دارید، می توانید از مواد لازم برای پخت نان استفاده کنید. روش دوم تهیه نان ترتیلا روی سطح کارتان زیاد آرد نپاشید، وردنه را آردپاشی کنید سپس آرد را تکان دهید و خمیر را باز کنید.نان ترشیا پف می کند و به سرعت حباب می کندبرای اینکه ظاهر آن خراب نشود، بهتر است حباب ها را به محض ظاهر شدن بیرون بیاورید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع ترشی کلم قرمز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …