طرز تهیه 3 مدل ترشی چینی

طرز تهیه ترشی چینی , ترشی چینی با سبزیجات , طرز تهیه ترشی کاهو چینی طرز تهیه ترشی چینی خوشمزه
ترشی چینی با سبزیجات مختلف یا کاهو چینی تهیه می شود طرز تهیه ترشی چینی بسیار ساده و بسیار سریع. ترشی چینی با سبزیجات مختلفی درست می شود و خیلی سریع هم خوب پخته می شود، بنابراین اگر می خواهید یک چاشنی خوشمزه که ظرف یک هفته درست شود، حتماً ترشی چینی را امتحان کنید. ترشی سبزیجات چینی مواد لازم برای ترشی چینی خیار 1 عدد کاهو 100 گرم کلم قرمز 125 گرم کلم 100 گرم هندوانه 1 عدد زنجبیل 1 قاشق غذاخوری سرکه 2 قاشق غذاخوری آب 5 فنجان فلفل سیاه چینی 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری نمک 4 NA سبزی ها را پس از آبکش کردن یا خشک کردن، خرد کنید، کلم بروکلی را به صورت گلچه های کوچک برش دهید و هویج، کلم، کاهو و خیار را خلال کنید. نمک و آب را مخلوط کرده و حرارت دهید تا بجوشد سپس سرکه، زنجبیل و فلفل سیاه را اضافه کنید. سبزیجات خرد شده را در یک شیشه بریزید و آنها را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. این ترشی 5 روز دیگه آماده میشه.ماریناد چینی با کاهو، مواد لازم برای ماریناد چینی با کاهو چینی، 1 عدد هویج متوسط، 2 عدد گوجه فرنگی متوسط، 1 کیلوگرم فلفل سبز تند، 4 حبه سیر، 4 حبه سرکه سیب، 2 لیوان ذرت، 200 گرم ساقه کرفس ، دو شاخه ترخون، 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و کمی زردچوبه طرز تهیه کاهو ترشی چینی برای تهیه کاهو چینی ابتدا کاهو را شسته و در قابلمه ای با آب جوش و کمی نمک به مدت 3 دقیقه قرار دهید و سپس آبکشی کنید تا کاهو بوک نرم و قابل انعطاف شود.کرفس، هویج، فلفل سبز و سیر را خرد کرده و همه مواد را در ظرف شیشه ای بریزید. گوجه فرنگی ها را پوره کرده و 10 دقیقه بجوشانید. دو لیوان سرکه و 1 لیوان آب اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی را به همراه ترخون، ادویه ها، نمک و فلفل سیاه به شیشه اضافه کنید تا سبزیجات کاملا آغشته شوند. این ترشی 5 روز دیگه آماده میشه. ترشی کلم چینی یا کیمچی مواد لازم برای ترشی کلم چینی یا کیمچی چینی یک عدد پیاز خلال شده یک فنجان تربچه سفید ورقه شده یک فنجان پودر چیلی یک فنجان نمک 1/2 فنجان کاهو خرد شده 2 عدد زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری سس سویا یا ماهی سس در صورت تمایل ترشی معروف کره ای , ترشی با کلم چینی , ترشی معروف چینی طرز تهیه ترشی کلم چینی

یا کیمچی کیمچی است که با کلم چینی تهیه می شود. بسته به ذائقه خود می توانید از پودر فلفل دلمه ای داغ یا شیرین یا مخلوط هر دو برای تهیه این اسکابه معروف استفاده کنید. کلم چینی را از وسط نصف کرده و بدون جدا کردن برگ آن را بشویید. نصف فنجان نمک اضافه کنید. روی برگ های کلم نمک بپاشید و به مدت 3 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا نرم شوند و سپس آبکشی کنید.آب، پودر فلفل قرمز، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را با هم مخلوط کنید.دستکش ها را بپوشید و بدون اینکه برگ های کلم را بردارید، کناره های برگ ها را به مواد بالا آغشته کنید، کلم چینی را در ظرف دربسته و در دمای محیط به مدت دو روز بگذارید و سپس در یخچال بگذارید. کیمچی معروف ترشی را می توانید چند ماه در یخچال نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای آلبالو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …