طرز تهیه انواع ترشی هندی

ترشی فلفل هندی, ترشی هندی انبه, ترشی تمبر هندی و بادمجان خوشمزه ترین ترشی هندی که دهانتان را آب می کند.
ترشی هندی داغ و پر از ادویه جات است که در سرتاسر دنیا طرفدار دارد. یکی از معروف ترین ترشی های هندی ترشی انبه است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. ترشی هندی به خاطر ادویه های فراوانش معروف است، ترشی هندی قرمز، ترشی فلفل هندی و ترشی انبه هندی از معروف ترین ترشی های هندی هستند. انواع مختلف ترشی هندی طعم متفاوت و جالبی دارند زیرا بسیار تند و معمولاً بسیار تند هستند. البته تندی ترشی هندی خانگی را می توانید مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. فلفل قرمز تند خشک و پودر شده 500 گرم، 2 قاشق غذاخوری خردل پودر شده، 1 قاشق غذاخوری دانه شنبلیله پودر شده، 1 قاشق غذاخوری نمک دریا پودر شده، 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد، 150 میلی لیتر، باریک پودر شده، 1 قاشق غذاخوری (در عطاری تهیه کنید) یا ادویه فروشی)، عصاره مهر هندی، ¾ فنجان طرز تهیه انواع ترشی هندی, ترشی هندی, طرز تهیه ترشی هندی قرمز  طرز تهیه ترشی قرمز هندی
این ترشی هندی به ترشی فوک هندی یا ترشی گوجه فرنگی هندی نیز معروف است.برای تهیه عصاره فوک هندی، فوک هندی را در آب داغ حل کرده و دانه های آن را جدا کرده و سپس محلول به دست آمده را از صافی عبور دهید.حالا برای تهیه ماریناد گوجه فرنگی هندی، روغن کنجد را در تابه داغ کنید و پودر آنگوزا را اضافه کنید و 10 ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی های ریز خرد شده را اضافه کنید. عصاره فوک هندی، نمک و فلفل تند قرمز را اضافه کنید. هر از چند گاهی مخلوط را هم بزنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا آب گوجه فرنگی کاملا گرفته شود و رنگ آن تغییر کند، وقتی مخلوط شروع به غلیظ شدن کرد پودر خردل را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد از 1 دقیقه حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن ترشی هندی را بگذارید. در یک شیشه تمیز ترشی هندی تند مواد لازم برای ترشی هندی تند 1/2 کیلو گل کلم 1 کیلو کرفس 2 لیوان رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری غسر به مقدار لازم فلفل قرمز تند 6 قنادی نمک و زردچوبه به مقدار لازم به میزان لازم، برگ های ساتوری معطر، 1 فنجان طرز تهیه ترشی هندی تند هویج و کرفس را بشویید و در آب خرد کنید، نمک و کمی زردچوبه را بجوشانید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید و صبر کنید تا آب اضافی آن کاملا کشیده شود. سبزیجات را ریز مخلوط کرده و در ظرف تمیزی بریزید سرکه را با رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و مواد را پر کنید.در شیشه را ببندید و بگذارید ترشی داغ به مدت 2 هفته در جای خنک بماند.ترشی فلفل هندی مواد لازم برای ترشی فلفل هندی: 7 حبه سیر، 4 حبه آبلیمو، 1 لیوان زیره، 2 قاشق غذاخوری ماهی خال مخالی به مقدار لازم ترشی هندی انبه, ترشی تمبر هندی و بادمجان, طرز تهیه انواع ترشی هندی طرز تهیه ترشی فلفل هندی
  فلفل ها را حلقه حلقه کنید. و به صورت مورب سیر و فلفل را به تابه اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید و آبلیمو را با کمی نمک اضافه کنید و سپس یک دقیقه هم بزنید و مواد را در ظرف تمیزی ریخته و درب آن را ببندید. ترشی انبه هندی مواد لازم برای ترشی هندی انبهان: یک عدد انبه متوسط ​​(نارس)، سنگ نمک له شده، 20 گرم دانه شنبلیله، یک قاشق چایخوری خردل سیاه، یک قاشق چایخوری دانه گشنیز، یک قاشق چایخوری فلفل دلمه ای قرمز داغ، 10 تا 12 عدد ankoje یا 5 گرم چیکل (نوعی آدامس) ترشی فلفل هندی, ترشی هندی انبه, ترشی تمبر هندی و بادمجان

طرز تهیه انبه هندی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

ترشی انبه سبز نارس را به قطعات ضخامت 2 سانتی متر خرد کرده و در ظرفی عالی بریزید. روی انبه های خرد شده نمک بپاشید و هم بزنید تا کاملاً آغشته به نمک شوند.روی ظرف را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت یک هفته در آفتاب قرار دهید.هر روز با تکان دادن ظرف، انبه ها را برگردانید، بعد از یک هفته رنگ انبه ها تغییر می کند و رنگ خیارشور می شود. تمام ادویه ها به جز فلفل قرمز را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. صبر کنید تا ادویه ها کاملا خنک شوند و سپس آنها را خرد کنید، در تابه ای دیگر کمی روغن کنجد بریزید و فلفل قرمز خشک را سرخ کنید. دانه خردل سیاه را به همین ترتیب اضافه کنید و تفت دهید تا شروع به جوشیدن کند و سپس انبه هایی را که یک هفته زیر آفتاب نشسته اند به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا تمام سطح انبه ها روغنی شود. آن را به انبه اضافه کنید، هم بزنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از خنک شدن، ترشی انبه شما آماده مصرف است. ترشی انبه هندی را می توانید به مدت 4 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر می خواهید ترشی ماندگاری بیشتری داشته باشد. می توانید مواد را در یک لیوان تمیز بریزید و داخل آن را با سرکه پر کنید و به مدت 6 ماه تا 1 سال در یخچال نگهداری کنید.ترشی تمبر هندی و ترشی بادمجان مواد لازم برای ترشی تمبر هندی و ترشی بادمجان: یک بسته ۱۵۰ گرمی بادمجان کوچک، سیصد گرم موسیر خشک، صد گرم سیر رنده شده، یک قاشق غذاخوری سبزی معطر، ۸ قاشق غذاخوری فلفل تند، یک عدد نمک، نیم کیلو سرکه سفید، طرز تهیه ترشی هندی تمبر و بادمجان، 1 قاشق غذاخوری نمک با 8 قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده، نعنا، ترخون، نمک، شوید، جعفری، سیر رنده شده و فلفل خرد شده را مخلوط کنید.بادمجان را با پوست یا بدون پوست خرد کرده و با 1 لیوان آب و 1 لیوان سرکه به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود یک بسته فوک هندی معادل 150 گرم را با 2 لیوان آب حل کرده و سپس دانه ها را حل کنید. مخلوط بادمجان و موسیر خشک و سبزی را در شیشه ای ریخته و عصاره تمرهندی و سرکه را مخلوط کرده و مواد را با این مخلوط پر کنید و در شیشه را ببندید و بگذارید مارینه شود و یک هفته در دمای اتاق بماند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان بدون گوشت

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …