طرز تهیه سس کره سیر چاشنی

سیر یک چاشنی فوق العاده برای انواع غذاهاست، اگر طعم سیر را دوست دارید این سس می تواند یک چاشنی بسیار غنی برای شما باشد، یکی از بهترین سبزیجات چیزی که می توانید برای خنثی کردن طعم سیر به این سس اضافه کنید جعفری است. سس کره سیر همانطور که از نامش پیداست با ترکیب کره و سیر درست می شود و می توان آن را به عنوان چاشنی با انواع سبزیجات، گوشت یا سیب زمینی و هر غذای دیگری که فکرش را بکنید استفاده کرد. اگر طعم سیر را دوست دارید، عاشق این سس خوش طعم و بی نظیر خواهید شد و به چاشنی غذای شما تبدیل می شود. این سس را اضافه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه سس کره سیر را به شما آموزش می دهیم. طرز تهیه سس کره سیر طرز تهیه سس کره سیر, سس سیر و کره برای جوجه, طرز تهیه سس سیر فست فودی سس کره سیر مواد مورد نیاز سس کره سیر5 قاشق چایخوری فلفل به میزان لازم ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری سیر تازه 1-2 قاشق غذاخوری طرز تهیه سس کره سیر طرز تهیه سس کره سیر بسیار ساده است و می توانید انواع چاشنی ها را به سس اضافه کنید و حتی می توانید موسیر را به سس اضافه کنید. در این سس به جای سیر از برگ سیر یا پیازچه خرد شده استفاده کنید.کره را در دمای اتاق بگذارید تا کاملا نرم شود و به راحتی با چاقو برش بزنید. سیر را کاملا له کنید یا با پشت چاقو له کنید و به کره اضافه کنید. ادویه و نمک را به کره اضافه کنید و مواد را با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست و سبک شود، سس سیر کره شما آماده است. می توانید بلافاصله از سس سیر کره ای استفاده کنید، اما اگر می خواهید این سس را برای وعده های دیگر نگه دارید، سس سیر کره ای را در پلاستیک فریزر بپیچید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. در یخچال خیلی سفت است، بنابراین همیشه 20 دقیقه قبل از استفاده آن را بیرون بیاورید تا نرم شود. سس کره سیر طرز تهیه سس کره سیر, سس سیر و کره برای جوجه, طرز تهیه سس سیر فست فودی ماندگاری سس کره سیر در دمای اتاق بد می شود، پس حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری سس کره سیر در یخچال حدود 1 هفته است و اگر می خواهید بیشتر نگهداری شود حتما در فریزر بگذارید. ماندگاری سس کره سیر در فریزر 2 تا 3 ماه می باشد.برای هر بار استفاده، قسمتی از کره سیر را با چاقو بردارید و اجازه دهید تا به دمای اتاق نرم شود و بقیه سس را بلافاصله به فریزر برگردانید.طعم سیر تازه و سبزیجات تازه در سس کره سیر بسیار بهتر است، اما استفاده از پودر سبزیجات خشک و پودر سیر باعث ماندگاری سس شما می شود. سس کره سیر را به مدت 1 روز در یخچال نگهداری کنید. می توانید بنا به ذائقه خود از مواد زیر به عنوان جایگزین مواد ذکر شده در سس کره سیر استفاده کنید. 1-2 قاشق چایخوری پودر سیر، آویشن، جعفری، ریحان، مریم گلی، رزماری، مارگارین، کره گیاهی، روغن نارگیل، روغن زیتون، پنیر پارمزان، فلفل تند.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …