طرز تهیه ترشی ونوشک یا بنه

دستور تهیه ترشی بنه, شوری بنه کوهی, ترشی پسته وحشی کال طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت
ترشی نوشک یا ترشی بنه از پسته سبز کوهی تهیه می شود و یکی از ترشی های محلی خوشمزه کرمانشاه و ایلام به شمار می رود.های زاگرس. پسته وحشی (به انگلیسی: Pistacia atlantica) میوه درخت بنه است که به آن پسته کوهی نیز می‌گویند. وانوشک دارای پوست سبز نازکی است که کمی سفت است و پس از برداشتن پوست می توان از هسته آن استفاده کرد. درخت بنه در دامنه های زاگرس می روید. ونوشک در فصل تابستان به وفور یافت می شود و مورد استفاده زاگرس نشینان استان های ایلام و کرمانشاه می باشد. وانوشک از زمان های قدیم برای درمان بیماری های معده استفاده می شده است. طعم منحصر به فرد و غنی آن باعث محبوبیت آن در بین جوانان شده است. ونوشک عطر و طعم بسیار خوبی دارد و نیازی به اضافه کردن طعم به آن نیست، اما در صورت تمایل می توانید از طعم دهنده های دیگری مانند موسیر یا فلفل برای این ترشی استفاده کنید.از پسته وحشی برای ترشی و کراکر استفاده می شود که هنوز نرسیده و پوست آن سبز است و پوسته چوبی آن شکل نگرفته است.دستور تهیه ترشی ونوشک, ترشی ونوشک کرمانشاه, ترشی ونوشک طرز تهیه ترشی و نوشکا یا ترشی و نوشکا

مواد لازم برای ترشی و نوشکا 1 کیلو نمک 1-2 قاشق غذاخوری سرکه 1 کیلو موسیر کمی فلفل سبز. در صورت تمایل دانه درست کنید یا با همان شاخه های سبز در لیوان بریزید و بین لایه ها موسیر و فلفل سبز قرار دهید. روی آن نمک بپاشید سپس به اندازه ای سرکه به آن اضافه کنید تا روی خرده ها را بپوشاند و در شیشه را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. بعد از چند روز اگر سرکه ریخت، دوباره سرکه را روی لیوان بریزید و بگذارید بماند. بعد از 20 روز ترشی ها و کراکرها کاملا سفت می شوند. اگر معده حساسی دارید و تحمل سرکه را ندارید می توانید با همین دستور نمک و نوشک درست کنید فقط آب را بجوشانید و وقتی سرد شد آب نمک درست کنید و به ازای هر 5 لیوان آب نمک 1 لیوان سرکه اضافه کنید. شیشه. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی آناناس

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …