طرز تهیه کوکی سمولینا

درست کردن کوکی سمولینا,نحوه پخت کوکی سمولینا طرز تهیه کوکی سمولینا

یک دسر مقوی و خوش طعم، کوکی یک دسر پرطرفدار است که انواع مختلفی دارد، در این مطلب طرز تهیه کلوچه بلغور را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کلوچه بلغور: 100 گرم آرد بلغور 100 گرم آرد بلغور 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر هل، 1 قاشق چایخوری پودر قند، 50 گرم کره، 100 گرم طرز تهیه شیرینی سمولینا: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست و یکدست شود، در ظرفی جداگانه. آرد، بکینگ پودر و آرد بلغور را مخلوط کرده و به مواد قبلی و هل اضافه می کنیم، خمیر به دست آمده را بین دو دستمان پهن می کنیم (به اندازه نصف قاشق غذاخوری) و با فواصل معین روی سینی فر روی کاغذ روغنی می گذاریم. سینی را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود، اجازه دهید شیرینی خنک شود. بعد از پخت آن را کامل کنید، سپس آن را از سینی خارج کرده و در ظرف اصلی قرار دهید. آرد از نوعی گندم به نام دوروم به دست می آید.این گندم در مقایسه با سایر گونه های گندم دارای املاح و مواد معدنی بیشتر، پروتئین بیشتری است و ماکارونی تهیه شده با این آرد گندم به رنگ زرد کهربایی است که به دلیل وجود بتاکاروتن (که یک پیش ساز است) است. ویتامین A) و a نوع آنتی اکسیدان (که خاصیت ضد سرطانی دارد) در سمولینا یافت می شود.این آرد ویتامین B و کربوهیدرات بیشتری دارد. همچنین ذرات آرد سمولینا درشت‌تر از ذرات آرد پوچ است، مزیت درشت بودن ذرات آرد سمولینا این است که نشاسته در مرکز ذرات آرد باقی می‌ماند، بنابراین فراست کمتر و چسبندگی خمیر بسیار کمتر می‌شود. در نهایت منجر به تولید محصولی با کیفیت بالاتر می شود.این آرد را می توانید از شیرینی فروشی ها تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع شیرینی لوکوم ترکیه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …