طرز تهیه کوکی به سه روش متفاوت

طرز تهیه کوکی,کوکی,طرز تهیه کوکی ساده آموزش طرز تهیه انواع کوکی ها
کوکی ها کوکی های تخت و ترد هستند که در مدل های مختلفی مانند کوکی ساده، کلوچه کره ای، کلوچه گردویی، کوکی موکای تیره و … موجود می باشند. آنها پخته می شوند کوکی کره ای یا کوکی کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزه است که انتخاب خوبی برای شیرینی عید نوروز است. در این مطلب شما را با 3 روش تهیه کلوچه آشنا می کنیم طرز تهیه کلوچه کره ای: مواد لازم برای کوکی کره ای: 1 پیمانه آرد سفید + 4 قاشق غذاخوری زعفران یا 150 گرم کره، 90-100 گرم پودر قند، 3 قاشق غذاخوری یا 50 گرم، 1 تخم مرغ 4 قاشق چایخوری وانیل، 4 قاشق چایخوری پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری آرد سفید شیرینی، 2 قاشق غذاخوری کلوچه: برای تهیه کلوچه ابتدا کره و پودر قند را با همزن حدود 3 تا 4 دقیقه مخلوط کنید. با قاشق یا همزن خرد کنید و به وسط بیاورید و با مواد دیگر مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم می زنیم و چند قاشق غذاخوری آرد را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم وقتی سفت شد با لیسک هم می زنیم.خمیر را به مدت 2 دقیقه ورز دهید.حالا خمیر چسبناک است اما آرد اضافه نکنید، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شود. به قسمت دیگر 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و خوب ورز دهید، مواد را در کیسه فریزر قرار دهید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید، پس از زمان استراحت، هر تکه از خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید با وردنه باز کنید. ، نباید خیلی نازک باشد، حدود 6-7 میلی متر ضخامت دارد. با قالب روی آن طرح های کوچک بزنید و با دقت از خمیر زیرین جدا کنید.وقتی هر دو رنگ را جدا کردید. توده قالب شکلاتی را در جرم معمولی قرار دهید و بالعکس. دوباره یک ورقه کاغذ روغنی روی آن گذاشته و با وردنه گرد کنید تا صاف شود و بعد از پخت لایه ها از هم جدا نشوند. سپس از یک تابه بزرگتر روی خمیر استفاده کنید و آنها را جدا کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بچینید و قالب های آماده شده را روی آن بچینید. شیرینی های قالب زده را می توانید با همان کاغذ روغنی در فر قرار دهید.به مدت 15-10 دقیقه با دمای 170 درجه در فرهای گازی و 150 درجه در فرهای برقی در حالت قرار دهید.البته دمای فرها متفاوت است، در هنگام پخت حتما به آنها سر بزنید. * در این دستور به جای پودر شکلات از رنگ قرمز استفاده کردم و 2 قاشق غذاخوری آرد کوکی گردویی اضافه کردم: طرز تهیه کوکی کره ای,کوکی ساده,شیرینی کوکی طرز تهیه کوکی گردویی

مواد لازم برای شیرینی کیک گردویی: آرد شیرینی 425 گرم کره 150 گرم روغن 50 گرم شیر 25 گرم 125 گرم شکر. تخم مرغ 3 عدد مغز گردو خرد شده 100 گرم پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری کشمش 100 گرم وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری طرز تهیه کلوچه گردو: برای تهیه کلوچه گردو ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است با شکر الک شده بزنید تا به دمای محیط برسد. روی رنگ روشنش.سپس روغن و بعد تخم مرغ ها رو با وانیل اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم شیر رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو با پودر کاکائو و بکینگ پودر اضافه میکنیم با قاشق یا هم میزنیم تا کاملا صاف کنید، در آخر آجیل و کشمش را اضافه کنید. (هرچه آجیل بیشتر باشد، خوشمزه تر است).می توانید مقدار کشمش را به سلیقه خود کم یا زیاد کنیدآن را به آرامی مخلوط کنید. سپس بستنی ها را با بیل از قالب خارج کنید، روی سینی فری که کاغذ پخت گذاشتید با فاصله قرار دهید چون تغییر شکل می دهند. به مدت 15 تا 17 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار دهید. بعد از این مدت آن ها را امتحان کنید تا دانه ها پخته شود، مراقب باشید اگر دمای فرتان زیاد است آن را کم کنید تا شیرینی ها نسوزند. در حین پخت آن ها را چک کنید تا نسوزند. این کوکی واقعا خوشمزه است طرز تهیه یک کوکی ساده: طرز تهیه یک کوکی ساده مواد لازم برای یک کلوچه ساده: آرد، حدود 4 پیمانه کره سفت که به دمای محیط رسیده، 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز، حدود 1 فنجان مایع روغن، نصف پیمانه (یک چهارم فنجان فرانسوی دسته دار)، تخم مرغ، 1 عدد بکینگ پودر، نصف قاشق غذاخوری، وانیل، نصف قاشق چایخوری، شکلات آب شده تا روی آن، 200 گرم، طرز تهیه یک کلوچه ساده و خوشمزه: ابتدا کره و شکر را با همزن چند دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. در انتها آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و با دست ورز دهید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد.خمیر را بین کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه به قطر نیم سانتی متر کشیده و با قالب مورد نظر قالب زده و روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و توده های قالب زده را روی آن قرار دهید.سپس در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. مرتب بهش سر بزنید زمان پخت در هر فر متفاوته پس کافیه زیر شیرینی ها قهوه ای بشه من با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کردم میتونید به سلیقه خودتون تزیین کنید و مصرف کنید.* (اندازه The size) از لیوان دویست میلی لیتر، معادل چهار پنجم یک لیوان فرانسوی دسته دار).

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …