طرز تهیه 7 نوع غذا با ران مرغ

ران مرغ دروغین با سیب زمینی, طرز تهیه انواع غذا با ران مرغ, فست فود با ران مرغ طرز تهیه انواع غذای ران مرغ خوشمزه و لذیذ،
غذای ران مرغ طرفداران زیادی دارد، غذای ران مرغ همیشه یک غذای پرطرفدار محسوب می شود و مزیت آن جدای از اینکه مورد پسند همه قرار می گیرد، زمان بسیار کمی برای پخت آن است. ران مرغ یکی از پرفروش ترین گوشت هاست که نسبت به گوشت قرمز زمان پخت نسبتا کمتری نیاز دارد و به راحتی می توانید با ران مرغ پخته شده خوشمزه غذاهای متنوعی را در منزل تهیه کنید. در ادامه مقاله چندین ایده برای آموزش انواع غذای ران مرغ پخته با شما در میان می گذاریم تا بتوانید با سلیقه و ذائقه خود آنها را انتخاب و طبخ کنید. مواد لازم برای یک وعده غذایی با ران مرغ سرخ شده. : 5 عدد زعفران حل شده به میزان لازم آرد 1 پیمانه روغن به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم بیکینگ پودر 1 پیمانه مسنایمگ 1 طرز تهیه غذا با طبل مرغ سرخ شده هر دو را برش بزنید کنار ران ها تا استخوان، مراقب باشید که گوشت را از استخوان جدا نکنید. مخلوط حل شده نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را با تخم مرغ مخلوط کنید تا یکدست شود.ران ها را در آرد بمالید سپس در مخلوط تخم مرغ آبکش کنید سپس با پودر سوخاری آبکشی کنید و تکان دهید تا آرد اضافی گرفته شود سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا ران ها بپوشند تا ران مرغ هر دو طرف قهوه ای شود.غذا با ران مرغ و بادمجان مواد لازم برای غذا با ران مرغ و بادمجان ران مرغ 2 عدد بادمجان 4 عدد پیاز 1 عدد بزرگ + 1 سیر کوچک 4 عدد گوجه فرنگی 3 عدد نمک و زردچوبه و دارچین و زنجبیل و روغن به میزان لازم طرز تهیه غذای مسنیمگ2 با مرغ و مرغ غذا با ران مرغ و بادمجان را با یک عدد پیاز کوچک و یک حبه سیر و نمک و زردچوبه بپزید و بادمجان را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید. یک پیاز بزرگ را خرد کرده و با سیر خرد شده تفت دهید. ورقه های بادمجان سرخ شده را کف تابه بچینید و روی آن را سیر تفت داده و سپس یک لایه گوجه فرنگی خرد شده بچینید. آب مرغ را جدا کرده و به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا بادمجان پخته شود و روغن آن چکه کند ران مرغ و بادمجان را با هم سرو کنید. می توانید ران مرغ را در 5 دقیقه آخر پخت بادمجان ها اضافه کنید. می توانید مرغ و بادمجان را بدون برنج با نان و سبزیجات میل کنید.غذا با ران مرغ و سیب زمینی – ران مرغ تقلبی مواد لازم برای غذا با ران مرغ و سیب زمینی: سیب زمینی آب پز 8 عدد پنیر موزارلا 4 عدد به مقدار دلخواه 3 عدد تخم مرغ 1 پیمانه آرد گندم 1 پیمانه آرد سوخاری 1 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم، روغن برای سرخ کردن به میزان لازم، آب پیاز و آبلیمو برای طعم دار کردن مرغ به میزان لازم و سیب زمینی: ران مرغ را مسخره کنید، ران مرغ را بشویید، پوست را جدا کرده و با آب پیاز، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. در ظرف دربستهران مرغ مرینیت شده را در یک تابه نچسب کمی تفت دهید سپس 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. برای تهیه ران مرغ ساختگی اجازه دهید ران مرغ خنک شود سپس گوشت را نگینی خرد کرده و با سیب زمینی آب پز رنده شده، پنیر موزارلا، نمک و فلفل مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. مخلوط مرغ و سیب زمینی را با دست به شکل ران مرغ در اطراف استخوان ها در آورید و سه بشقاب جدا بردارید و در یکی تخم مرغ زده شده و در یکی آرد و در دیگری آرد سوخاری بریزید و مرغ ها را به شکل آرد گندم آغشته کنید سپس تخم مرغ را بپوشانید. و در نهایت در آرد سوخاری. ران مرغ را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.غذای ران مرغ بدون برنج – ران مرغ سوخاری مواد لازم برای غذای ران مرغ بدون برنج – ران مرغ سوخاری ران مرغ پوست گرفته ۸ تا ۱۰ عدد آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری ماست کم چرب ۱ قاشق غذاخوری ماست کم چرب ۱ پیمانه غلیظ تازه پاپریکا 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل (فلفل ترکی)، 1 قاشق غذاخوری نعنا خشک، 1 قاشق چایخوری نمک، کره و زعفران دم کرده به میزان دلخواه  تهیه انواع غذا با ران مرغ, غذا با ران مرغ و بادمجان, ران مرغ بریان طرز تهیه غذا با ران مرغ بدون برنج
کباب ران مرغ تمام قسمت های ران را با آب لیمو بپاشیددر یک کاسه، ماست و سیر له شده، زنجبیل، پاپریکا، نعناع خشک، نعناع فلفلی و نمک را با هم مخلوط کنید. تمام سطح جوجه ها را به این مواد آغشته کنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 تا 24 ساعت سفت شود. این غذا با ران مرغ پخته شده تهیه می شود بنابراین از روغن استفاده نمی شود. فر را با بالاترین دمای ممکن روشن کنید تا گرم شود. ظرف مناسبی برای قرار دادن مرغ ها در فر قرار دهید تا گرم شوند. مرغ ها را از مایع خارج کرده و مایع اضافی را تکان دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا یک طرف آن قهوه ای شود. مرغ ها را با برس مخلوط کره و زعفران آماده شده بمالید. دمای فر را تا 200 درجه کم کنید و مرغ را 15 دقیقه دیگر تفت دهید، این غذا را می توانید با ران مرغ پخته بدون برنج یا با برنج میل کنید.غذای ران مرغ و برنج – پیلو گیلاس با ران مرغ مواد لازم برای غذای ران مرغ و برنج – گیلاس پلو با ران مرغ برنج 4 پیمانه آلبالو بدون هسته 500 گرم ران مرغ 1 کیلوگرم شکر 250 گرم پیاز زعفران 1 عدد روغن و نمک و ادویه به میزان لازم ران مرغ دروغین با سیب زمینی, طرز تهیه انواع غذا با ران مرغ, فست فود با ران مرغ طرز تهیه غذا با ران مرغ و برنج.

آلبالوهای شکرک زده را یک لایه در قابلمه بریزید و یک ساعت صبر کنید تا آب شروع به ریختن کند سپس روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید تا شربت جدا شود. شربت آلبالو را جداگانه بجوشانید تا کاملا غلیظ شود. روی ران ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و در تابه نچسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. ران ها را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز خرد شده را در همان تابه تفت دهید تا سبک شود. نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید و ران ها را روی پیازها بگذارید و یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد و آب مرغ کاملا کشیده شود. . برنج را آبکش کرده و به همراه آلبالوها لایه به لایه در قابلمه بریزید و بگذارید 20 دقیقه بماند سپس شربت آلبالو را روی برنج بریزید و دوباره روی آن را بپوشانید تا کاملا دم بکشد. روغن دم کرده زاغفران را روی برنج دم کرده بریزید و در ظرف مناسبی پهن کنید و ران مرغ را در کنار برنج قرار دهید.غذا با ران مرغ و قارچ مواد لازم برای غذا با ران مرغ و قارچ ران مرغ 2 عدد قارچ خلال شده 200 گرم سیر 1 عدد پیاز متوسط ​​1 کنسانتره گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری لیموترش یا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو یا دمنوش فلفل، زنجبیل و دارچین به میزان لازم   طرز تهیه غذا با ران مرغ و قارچ طرز تهیه غذا با ران مرغ و قارچ مرغ را با سیر، نمک، زردچوبه، دارچین، زنجبیل و فلفل و کمی آب بجوشانید و آب مرغ را جدا کنید.پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود، نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رب خام شود. ران مرغ را روی مواد بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید کمی بپزد. آب مرغ و 2 قاشق غذاخوری زعفران خشک را به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید، قارچ را با کمی کره تفت دهید و در 5 دقیقه آخر پخت به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا آب پرتقال به غذای مرغ اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید، می توانید ران مرغ و قارچ را با نان یا برنج میل کنید. غذای ران مرغ بدون استخوان – کباب ران مرغ بدون استخوان مواد لازم برای غذای ران مرغ بدون استخوان – ماست کباب ران مرغ بدون استخوان 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری آب لیمو به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم فلفل سبز متوسط ​​رنده شده 1 عدد، رنده شده 1 عدد پیاز رنده شده 2 عدد رب انار به مزه ران مرغ بدون استخوان خرد شده 2 عدد طرز تهیه غذا با ران مرغ بدون استخوان – ران مرغ بدون استخوان گریل شده، پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید.اگر می خواهید ران مرغ بدون استخوان شما اسیدی تر شود، می توانید مقداری رب انار به مواد اضافه کنید.اگر رب انار شما شیرین است، می توانید با اضافه کردن آب لیمو ترشی سس را تقویت کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس تکه های مکعبی ران مرغ را داخل مواد فرو کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود. ران مرغ را به سیخ بکشید و کبابی کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع ترشی زیتون سبز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …