طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه

سس دنده کباب کرمانشاهی, غذاهای محلی کرمانشاه, دنده کباب اصیل کرمانشاهی طرز تهیه دنده سنتی کرمانشاهی.
وجود انواع کباب در ایران محبوبیت این غذای لذیذ را در بین ایرانیان ثابت می کند. یکی از متفاوت ترین و لذیذترین کباب هایی که می توانید در سفر به کرمانشاه امتحان کنید، کباب پز کرمانشاهی ریبس است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد و طعم مطبوعش حتما زیر زبانتان خواهد ماند. انواع کباب ها از غذاهای بسیار گرم و پرطرفدار در ایران هستند، دنده کباب کرمانشاهی یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار کرمانشاهی است، گوشت به طور کلی جایگاه ویژه ای در غذاهای محلی کرمانشاه دارد. خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای محلی کرمانشاه که حتما در سفر به این استان حتما امتحان کنید عبارتند از: دنده کباب، خورش چلک، آش سورانه، کوکوپاگز، فولک پلو، کوفته شیرین و … که این غذای دنده بره خوشمزه تهیه می شود. دنده باربیکیو شباهت زیادی به شیشلیک دارد که البته طرز پخت و چاشنی آن متفاوت است.تهیه دنده کباب کرمانشاه در منزل مستلزم رعایت یک سری قوانین خاص است، از جمله اینکه برای تهیه دنده کباب ابر و آجیل پخته باید از حرارت ملایم و زمان طولانی استفاده کرد.دنده کبابی کرمانشاهی مواد لازم دنده کبابی کرمانشاهی 4 نفره یک کیلو پای گوسفندی یک عدد پیاز ریز خرد شده دو رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون سه قاشق غذاخوری سوپ خوریما و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری یک قاشق چای خوری سوپ. لیمو به میزان لازم جعفری به میزان لازم گوجه فرنگی سوخاری به میزان لازم گوشت تازه، به میزان لازم روش سیخ گرفتن دنده کباب کرمانشاهی, دنده کباب کرمانشاه, طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی
چربی دنده بره را جدا کرده و سپس به قطعات 10-15 سانتی متری برش دهید. پیاز، سیر ریز شده، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، فلفل سیاه و نیمی از سماق را با هم مخلوط کرده و گوشت را برگردانید تا کاملا آغشته شود. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. گوشت را به سیخ بکشید و به گریل یا گریل منتقل کنید و روی حرارت ملایم بپزید. بقیه سماق را روی سیخ ها بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.دنده کباب پز کرمانشاهی اصل مواد لازم برای دنده کباب پز کرمانشاهی اصل چهار نفره (روش اول) دنده گوسفندی یک کیلوگرم رب گوجه فرنگی به مقدار لازم (حدود 4 تا 5 قاشق غذاخوری) آبلیمو 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم در زعفران صاف شده غلیظ مقدار لازم (حدود 3 قاشق غذاخوری) روغن مایع و روغن کرمانشاهی به میزان لازم پیاز، پرتقال، نان تازه یا برنج زعفرانی برای سرو   . طرز اول تهیه دنده کباب کرمانشاهی اصل دنده بره را به عرض و طول جدا کرده و 3 عدد یا 4 سیخ کباب پهن را همزمان داخل گوشت فرو کنید تا شکل خود را حفظ کند و وزن گوشت روی سیخ ها پخش شود.با پشت چاقوی بلند به گوشت نزنید و سپس گوشت سیخ شده را به مدت 4-5 ساعت در یخچال استراحت دهید. برای تهیه سس دنده کباب در تابه کمی روغن بریزید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس نمک و فلفل سیاه و زعفران و روغن کرمانشاهی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس حرارت کباب را به گریل زغالی بریزید و سس را روی دو طرف دنده ها بمالید و روی حرارت ملایم کباب کنید تا کاملا پخته و آبدار شود. دنده کباب را با کمک نان از سیخ خارج کرده و کمی دیگر سس روی آن قرار دهید و با پیاز، پرتقال، نان تازه یا برنج زعفرانی تفت دهید.طرز تهیه دوم دنده کبابی اصیل کرمانشاهی مواد لازم برای دو استخوان دنده خرد شده (8 تا 10 سانتی متر) بره 8 عدد (چسبیده به دنده)، 500 گرم چربی، 50 گرم پیاز متوسط ​​پوست کنده، 3 عدد و ریز سیر خرد شده 2 حبه گوجه فرنگی رب 2 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ، 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم، آبلیمو، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری، دنده کباب اصیل کرمانشاهی, دنده کباب کرمانشاه کبابی, روش سیخ گرفتن دنده کباب کرمانشاهی طرز تهیه اصل دنده کباب کرمانشاهی

پیاز را خرد کرده و در ظرفی بریزید.سیر را نگینی خرد کرده و 2 قاشق چایخوری از زعفران آماده شده را به کاسه اضافه کنید و روی دنده ها را کاملا با این مواد بپوشانید. ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و تمام سطح دنده ها را با این مواد بپوشانید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. هر نیم ساعت یکبار دنده ها را برگردانید، 3 عدد پیاز را له کنید و آب آن را بگیرید. در صورت تمایل می توانید آب پیاز را به دنده ها اضافه کنید. 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را به پاستا و پیاز اضافه کنید و با دست ورز دهید سپس گوشت را روی صفحه آشپزخانه قرار دهید و با کفگیر به مدت 10 دقیقه بزنید تا کاملا یکدست شود. ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. برای تهیه سس در ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و حرارت دهید سپس پاستا را به مدت 2 دقیقه تفت دهید و یک حبه سیر خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. نصف قاشق غذاخوری آبلیمو، بقیه زعفران، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.4. دنده ها را روی یک سیخ استیل نازک با سمت گوشتی بکشید تا قسمت استخوانی آن بالا باشد.سیخ باید درست زیر استخوان برود تا دنده ها حرکت نکنند. گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کرده و نصف آن را به صورت مستطیل برش دهید و از گوشه کناری یک سیخ پهن داخل گوشت فرو کنید. دو سیخ دیگر داخل گوشت فرو کنید و ته سیخ ها را بردارید و کمی کناره گوشت را بلند کنید و سیخ های دنده ای را زیر گوشت چرخ کرده قرار دهید. از همین روش برای تهیه سیخ کباب دنده ای استفاده کنید. دنده ها را روی حرارت ملایم گریل کنید و دو طرف گوشت را به سس آغشته کنید و یک طرف توری که خوب است دو سیخ پهن زیر توری بگذارید و به کمک سیخ ها سیخ را برگردانید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد چینی با سس مخصوص

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …