طرز تهیه کال کباب گیلانی

کال کباب یک غذای اصیل محلی گیلانی است و به کال کباب رشتی نیز معروف است. با مواد ساده و در دسترس مانند سیر و بادمجان درست می شود. کال کباب یک غذای گیلانی است که با بادمجان تفت داده شده و رب انار یا آب انار درست می شود. کال کباب رشتی معمولا در فصل انار تازه درست می شود. این غذای محلی شمالی معمولا با نان خورده می شود و خیلی سریع تهیه می شود. رست بیف با چی بخوریم؟  طرز تهیه کال کباب گیلانی, دستور پخت کال کباب, شگرد کال کباب خوشمزه Training Kal KababKal Kabob اغلب به عنوان پیش غذا و چاشنی سرد سرو می شود. در واقع کال کباب یکی از چاشنی های خوشمزه گیلان است که معمولا در بسیاری از غذاهای شمالی با بادمجان کبابی تهیه می شود. گیلانی ها اغلب از کال کباب به عنوان پیش غذا یا چاشنی در کنار سایر غذاهای شمالی استفاده می کنند. مخصوصاً غذاهایی که ماهی یا مرغ دارند مانند ماهی شکم پر، لوبیا قاتاق، چغارتمه، کباب ترش، واویشک و انواع خورش سرو می کنند. .کال کباب بادمجان: مدت زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 6 نفر دستور پخت کال کباب گیلان, پخت کال کباب, کال کباب برای کال کباب مواد لازم برای کال کباب بادمجان: بادمجان 1 کیلوگرم آب انار ترش یا دانه انار ترش 1 لیوان گردو انار یا دو عدد گردو 200 گرم نمک ساییده شده 1 قاشق چایخوری گلپر 1 قاشق چایخوری سبزی معطر خرد شده یا خشک، خلاوش و نعناع فلفلی 1 قاشق غذاخوری سیر خشک یا 4 قاشق غذاخوری سیر تازه 4 حبه رنده شده طرز تهیه بادمجان اصیل کباب گیلانی برای کباب گیلانی کباب قدیم استفاده می کردند. گلدان ضخیم از گل رس که توخالی است و عمق زیادی دارد به نام نمکیار یا نامیار می گویند.یک ظرف نمک برای زدن همه مواد کباب اصیل رشتی استفاده می شود. اگر هاون یا نمکدان ندارید، می توانید از هر وسیله برقی مانند چرخ گوشت یا چرخ گوشت برقی برای چرخ کردن مواد استفاده کنید به طور سنتی، رشتی ها سبزی، مغزها، دانه های انار ترش یا شیرین، گلپر و سیر را در آن قرار می دهند. نمکدان را با یک سنگ گرد یا بیضی آسیاب کنید. بادمجان ها را با پوست کباب کنید سپس داخل پلاستیک بگذارید تا پوست برشته شده نرم شود و پس از سرد شدن پوست بادمجان ها را جدا کرده و با گوشت کوب چرخ کنید. • مواد دیگر به جز آب انار را به بادمجان اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. • در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کرده و مخلوط کنید. • برای سرو می توانید روی بشقاب را با دانه های انار و برگ نعناع یا سبزیجات تازه مورد استفاده در غذا تزیین کنید نکات مورد نیاز برای تهیه کال کباب اموزش کال کباب, طرزتهیه کال کباب, راز و رمز تهیه کال کباب راز و رمز تهیه یک کال کباب خوشمزه • اگر سبزی شمال ندارید، می توانید نعناع خشک را در کنار آن اضافه کنید از گشنیز استفاده کنید.• اگر مغزها را بردارید و آب اضافه کنید کباب گیلانی شما نازخاتون مازندرانی می شود.• می توانید مقدار سیر را به سلیقه خود کم کنید. کال کباب اصیل سرد سرو می شود. • می توانید به جای آب انار از نصف فنجان دانه انار استفاده کنید. • در صورت تمایل می توانید فلفل را به مواد این ظرف اضافه کنید • به جای خرد کردن مواد برای چرخ کردن آجیل می توانید از آسیاب برقی استفاده کنید و سیر را رنده کنید و سبزیجات را با چاقو خرد کنید. • آب انار و دانه های انار طعم بهتری به کباب می دهد اما اگر در دسترس نبود می توانید آن ها را بردارید و از رب انار استفاده کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …