طرز تهیه 4 مدل شیرینی فانتزی


انواع شیرینی فانتزی, شیرینی فانتزی جدید, شیرینی فانتزی مجلسی طرز تهیه انواع مدل های شیرینی فانتزی خانگی و خوشمزه
خانم های باکلاس به دنبال تهیه شیرینی های فانتزی هستند که علاوه بر ایجاد تنوع در ظاهر شیرینی ها، طعم های جدید را تجربه کرده و میز پذیرایی زیباتری بچینند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی های مفصلی را به شما معرفی می کنیم که دستور پخت بسیار ساده ای دارند. این شیرینی های شیک طعمی جدید و لذیذ و ظاهری زیبا و شکیل دارند که می توانید مهمانان خود را با آن شگفت زده کنید و میز پذیرایی زیباتری بسازید. بیسکویت مربای مواد لازم برای تهیه بیسکویت مربائی: پودر قند 160 گرم آرد 130 گرم تخم مرغ 235 گرم پودر بادام 100 گرم وانیل 8 قاشق چایخوری آرد ذرت خوراکی به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم. کره را با همزن بزنید تا یکدست شود. پودر قند را کم کم در حین هم زدن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. تخم‌مرغ‌ها و سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.نمک، پودر بادام و نیمی از آرد را جداگانه الک کنید سپس کم کم به مخلوط کره اضافه کنید و به آرامی با لیسک مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.آرد را اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را در پلاستیک بپیچید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و با کاتر که وسط آن گود است قالب بزنید. شیرینی ها را فرم دهید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 الی 12 دقیقه قرار دهید تا پخته و کف شیرینی ها کمی سرخ شود. بعد از خنک شدن کلوچه ها، وسط آن را با مربای توت فرنگی یا گلیتر پر کنید و روی آن مقداری پودر پسته بپاشید.رب هندوانه شب یلدا مواد لازم: رب هندوانه شب یلدا مواد لازم: لایه قرمز، ژله انار + پودر ژلاتین بسته بندی شده + 2 قاشق غذاخوری آب سرد، دو سوم لیوان گلوکز، 1 پیمانه شکر، لایه قرص سفید، ژلاتین آلوئه ورا + پودر ژلاتین نیمه بسته + 1 لیوان قاب سرد 3 لیوان ماست یا شیر، مواد لازم، لایه کیک سبز، ژله کیوی + پودر ژلاتین، نصف بسته + 1 قاشق غذاخوری آب سرد، یک سوم لیوان گلوکز، خرفه تخم مرغ برای سیاه دانه هندوانه به میزان لازم دستور تهیه شیرینی فانتزی, پاستیل هندوانه ای شب یلدا, مینی تارت میوه ای طرز تهیه شیرینی فانتزی کیک هندوانه ای شب یلدا
برای کشدار شدن بافت پاستیل ها از گلوکز استفاده می کنیم و در صورت تمایل می توانید آن را از دستور حذف کنید اما پاستیل های شما برنده شد. بعد از سرد شدن فنری نباشیدقالب های سیلیکونی کوچک با طرح های دلخواه آماده کنید. ژلاتین قرمز، پودر ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کرده و از روی کتری بخارپز کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و مایع شفافی داشته باشید. کف ژله را بگیرید تا نتیجه نهایی کار شفاف تر شود. گلوکز را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و ژلاتین را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. نیمی از قالب ها را با ژلاتین قرمز پر کنید و چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود، اگر افتاد شیر یا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید و یک لایه نازک روی ژلاتین قرمز بریزید و در فریزر قرار دهید. برای چند دقیقه دوباره تا زمانی که سخت شود. ژلاتین سبز را به همین ترتیب آماده کنید و کف را بردارید سپس گلوکز را اضافه کنید و بگذارید بماند تا خنک شود و سپس قالب ها را پر کنید و نیم ساعت در فریزر و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.مکعب های هندوانه را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و به جای تخمه هندوانه روی آن ها دانه های خرفه بپاشید.مهمانان خود را با این کیک های فانتزی شب یلدا که جلوه بسیار زیبایی به سفره شما می دهد غافلگیر کنید. مواد لازم برای مینی تارت میوه ای 40 تارتی: آرد سفید سیصد گرم (دو لیوان)، پودر قند، شکر، صد و بیست و پنج گرم، وانیل، زرده تخم مرغ، یک عدد تخم مرغ، خامه، شکر، نشاسته ذرت ، دو لیوان گرد دو لیوان قوشیر نصف لیوان غلاف وانیلی شیرینی فانتزی جدید, شیرینی فانتزی مجلسی, شیرینی فانتزی بدون فر طرز تهیه شیرینی شیک مینی تارت میوه ای
طرز تهیه مینی تارت میوه ای برای تهیه خمیر تارت آرد را الک کنید. کره سرد را با چاقو برش دهید و به آرد سرد اضافه کنید. از غذاساز استفاده کنید تا کره را با آرد مخلوط کنید تا پودر سوخاری شود، برای این کار از دست خود استفاده نکنید زیرا حرارت دست شما باعث می شود پوسته پای داخل روغن بیفتد و کیفیت خود را از دست بدهد. بعد از اینکه مخلوط آرد و کره به شکل آرد سوخاری در آمد، بقیه مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. خمیر را گرد کرده و در کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه صاف کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.یک تکه از خمیر را جدا کرده و به ضخامت نیم سانت باز کنید و با کاتر مورد نظر قالب بزنید.خمیر را در قالب مینی تارت قرار دهید و با انگشت کمی فشار دهید تا گود شود و کف هر قالب را با چنگال سوراخ کنید تا در حین پخت پف نکند. قالب ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه بپزید. طرز پخت مینی تارتلت گازی: تابه دربسته را به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود، سپس قالب های تارت را در تابه قرار دهید و بعد از 20 دقیقه بررسی کنید که پخته شده یا نه. کراست تارت را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس از تابه خارج کنید. برای تهیه کیک خامه ای، آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و به تدریج شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.بعد از حدود 15 دقیقه خامه غلیظ می شود و می توانید حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود، سپس داخل تارتلت ها را با خامه پر کنید و داخل هر کدام یک تکه میوه قرار دهید و قاشق بگذارید. یک قاشق چای خوری ژل آلوئه ورا روی میوه ها تا زمانی که شیشه ای شوداین مینی تارت شیک و زیبا را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود و آماده سرو شود. رول نارنگی خنک مواد بیسکویت نارنگی خنک 100 گرم موز 120 گرم پودر کاکائو قاشق پنیر خامه ای 200 گرم قاشق عسل نارنگی 5-6 عدد  شیرینی فانتزی جدید, شیرینی فانتزی مجلسی, شیرینی فانتزی بدون فر طرز تهیه شیرینی فانتزی – رول نارنگی سرد را درست کنیم. بیسکویت را خرد کنید (لازم نیست کاملا پودر شود و با آرد سوخاری بهتر است) و با پودر کاکائو مخلوط کنید سپس موز را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. پنیر خامه ای و عسل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا همزن های همزن روی آن بماند. خمیر را روی سلفون به شکل مستطیل باز کنید. مخلوط پنیر خامه ای را با کمی فاصله از لبه ها به طور مساوی روی خمیر پخش کنید. پرتقال ماندارین را پوست بگیرید و در سمت کوتاه‌تر مستطیل قرار دهید تا خط سوراخ مرکزی پرتقال ماندارین با ضلع کوتاه‌تر مستطیل موازی شود. به کمک سلفون خمیر را لابه لای نارنگی ها بغلتانید.لبه رول را با دست کمی فشار دهید تا بچسبدکناره های سیلندر رول را با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید سپس روی و پایین را با سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. قبل از سرو، این رول فانتزی زیبا را از یخچال خارج کنید. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی با دوستانتان به اشتراک بگذارید …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …