طرز تهیه ترشی انجیر

ترشی انجیر,درست کردن ترشی انجیر مواد لازم: انجیر، 2 کیلوگرم شکر، 750 گرم آب، 1 لیوان دارچین، 1 قاشق غذاخوری سرکه به مقدار لازم، طرز تهیه: شکر، سرکه، آب و دارچین را در ظرفی بجوشانید، انجیر شسته شده را اضافه کنید. و بگذارید مواد کمی بجوشد. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید 24 ساعت بماند و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را در ظرف مناسبی ریخته و در جای خنک قرار دهید تا ماریناد خوب جا بیفتد.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای آلبالو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …