طرز تهیه پفک هندی در خانه

سرخ کردن پفک هندی بدون روغن, طرز تهیه پفک هندی خانگی, پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی در منزل
بسیار آسان است و به خصوص اگر بدون روغن درست شود می تواند یک میان وعده سالم برای کودکان باشد.پفک هندی ترد و خوشمزه یکی از غذاهای مورد علاقه همه به خصوص کودکان است. به راحتی می توانید پفک هندی طعم دار را در خانه با ادویه های مورد علاقه خود سرخ کنید. پفک هندی یکی از محبوب ترین میان وعده ها برای جشن تولد، مهمانی های شبانه و شب سال نو است. شیرینی پف دار هندی خام در بازار موجود است و می توانید آن ها را خریداری کنید، اما اگر می خواهید آن ها را از ابتدا در خانه درست کنید، می توانید طرز تهیه پفک هندی خانگی را در ادامه یاد بگیرید. مقاله را بخوان. طرز تهیه پفک هندی صفر تا صد در منزل بسیار آسان است، فقط کمی حوصله و زمان می خواهد، اما در عوض شما یک پفک هندی کاملا سالم با رنگ های طبیعی دارید که می توانید با خیال راحت از پفک هندی با آرد برنج استفاده کنید. پفک پفکی هندی خانگی با آرد برنج آرد برنج 1 لیوان نمک آب کم 4-5 لیوان طرز تهیه پفک هندی خانگی مواد فوق را مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.• در صورت تمایل می توانید رنگ خوراکی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت خشک شود.خمیر آماده شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی نایلون بریزید و بگذارید 2 روز خشک شود کوفته ها در روغن پف می کنند و روی روغن می نشینند و کوفته ها را روی دستمال بریزید تا جدا شود. روغن اضافی سرخ کردن پفک هندی بدون روغن, طرز تهیه پفک هندی خانگی, پفک هندی خانگی طرز تهیه سطل فلفل هندی
فلفل هندی مواد لازم برای فلفل هندی آرد برنج 3/4 پیمانه آب 4 پیمانه نمک 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری دانه زیره سبز 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سبز 1 قاشق چای خوری فلفل فلفل هندی طرز تهیه فلفل هندی با ۱ لیوان آب هم بزنید تا یکدست شود سپس در ظرف را بپوشانید و ۴۵ دقیقه بگذارید بماند، ۳ پیمانه آب را در قابلمه نچسب بریزید و وقتی جوش آمد زیره و نمک را اضافه کنید.مخلوط آرد برنج و آب را از صافی رد کنید و در حین هم زدن آب داخل قابلمه کم کم به آن اضافه کنید تا از تشکیل گلوله در مایع جلوگیری شود.حرارت را کم کنید و حدود 15 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع شما غلیظ شود، جوش شیرین و پودر فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت را خاموش کنید، در صورت تمایل خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ خوراکی اضافه کنید. • وقتی خمیر کمی خنک شد آن را داخل قیف بریزید و به شکل های مختلف مانند چرخ، دایره، مربع، حروف یا هر شکلی که دوست دارید در پلاستیک بریزید، بهتر است ضخیم باشد. • سعی کنید طرح هایی را که می کشید نازکتر کنید تا مغز آنها هم خشک شود. پفک هندی خانگی بعد از 5 روز خشک می شود و می توان آن را در ظرف دربسته نگهداری کرد. پودر به میزان لازم طرز تهیه پفک هندی با دانه برنج.اگر آرد برنج در دسترس ندارید می توانید از دانه برنج برای تهیه پفک هندی استفاده کنید. • برنج را 24 ساعت خیس کنید سپس برنج را در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا کشیده شود.برنج را با دو پیمانه آب در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا دانه های درشتی نداشته باشد و مخلوطی از دوغ یا شیر برایتان باقی بماند.• دو لیوان آب دیگر به محلول اضافه کنید و روی آتش بگذارید و حدود 10 دقیقه مدام هم بزنید تا گلوله ایجاد نشود و حرارت را خاموش کنید و بقیه مراحل را طبق گفته بالا ادامه دهید. تهیه پفک هندی, طرز تهیه پفک هندی بدون روغن, پخت پفک هندی بدون روغن طرز تهیه شیرینی پف دار هندی
آماده مصرف • تابه یا قابلمه ای را که ترجیحاً کوچک است گرم کنید. به اندازه ای روغن اضافه کنید که دو سوم پفک های هندی خریداری شده خود را بپوشاند. • وقتی روغن داغ شد، یعنی به محض اینکه پفک را داخل آن ریختید، می توانید شروع به سرخ کردن پفک کنید، روی پارچه ای که روغن اضافی آن گرفته شده است، بگذارید و ترد نگه دارید. بدون روغن برای تهیه شیرینی پف دار هندی بدون روغن، یک تابه ووک پر از نمک را پر کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود. متورم می شود• حالا که نمک به دمای دلخواه رسید، یک مشت نان هندی روی نمک بریزید و با کفگیر بپوشانید تا فقط پف کند و نان های هندی را با استفاده از صافی از وک خارج کنید.• در این روش می توانید بارها از نمک استفاده کنید. طرز تهیه پفک هندی در خانه, درست کردن پفک هندی در خانه, تولید پفک هندی طرز تهیه پفک هندی بدون روغن

نکات لازم برای تهیه پفک هندی • برای تهیه پفک هندی می توانید به جای رنگ خوراکی از کمی لبو یا زعفران استفاده کنید. • مقدار رنگی که به پفک هندی اضافه می کنید باید کم باشد در غیر این صورت هنگام پخت تیره می شود. • پفک ها را یکباره داخل روغن نگذارید و کم کم اضافه کنید تا فضای کافی برای پف کردن داشته باشند. • روغن باید آنقدر داغ باشد که به محض تماس با پفک هندی شروع به جوشیدن کند تا پفک هندی خوب پف کند و سفت نشود. پفک هندی روغن خیلی کمی به خود جذب می کند پس نگران چربی آن نباشید برای طعم دادن به پفک هندی وقتی از ماهیتابه خارج می کنید و داغ است می توانید برای طعم دادن هر پودری که دوست دارید روی آن بپاشید. می توانید روی آن ها کمی سرکه بپاشید تا پفک های سرکه ای هندی درست شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای چوک بری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …