چگونه بهترین سمبوسه هندی را در خانه درست کنیم؟

 طرز تهیه سمبوسه هندی بدون گوشت, روش درست کردن سمبوسه سیب‌ زمینی هندی, طرز تهیه سمبوسه هندی اصلسمبوسه هندی خانگی

طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه

در منزل سمبوسه هندی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در منزل با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و در انواع بدون گوشت تهیه می شود. سمبوسه هندی معمولاً با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی درست می شود و مواد را در خمیر نازکی پیچیده و سرخ می کنند. اگر قصد تهیه سمبوسه بدون گوشت را دارید طرز تهیه سمبوسه هندی بدون گوشت را برای شما آماده کرده ایم. خمیر سمبوسه نیازی به استراحت و بلند شدن ندارد و سریعتر از خمیرهای دیگر آماده می شود اما اگر زمان کافی برای تهیه خمیر سمبوسه خود ندارید می توانید به جای خمیر از نان لواش استفاده کنید.سمبوسه هندی با گوشت و سیب زمینی مواد لازم سمبوسه هندی با گوشت و سیب زمینی برای 4 نفر 5 عدد سیب زمینی متوسط، 200 گرم گوشت چرخ کرده، 2 عدد حبه زنجبیل، 1 عدد پیاز کوچک، 1 عدد پیاز بزرگ، 1 عدد فلفل تند، 1 فنجان گشنیز، 1 پیمانه آبلیمو، 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر پیاز به مقدار کافی، چوب زرد و روغن کافی آب 1 لیوان پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری سیاه دانه 1 قاشق چایخوری خال مخالی   طرز تهیه سمبوسه هندی با گوشت برای تهیه سمبوسه هندی با گوشت و پودر سیب زمینی و نمک و سیاه دانهروغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود و سپس 5 دقیقه ورز دهید تا یکدست و یکدست شود. خمیر را گرد کرده و در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را سلفون بپوشانید و نیم ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند. برای تهیه مواد میانی سمبوسه پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود، سیر رنده شده و زنجبیل را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود، فلفل تند را ریز خرد کرده و اضافه کنید. گوشت چرخ کرده و سرخ کنید. نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر پیاز و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد و تغییر رنگ داد، نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کنید و در تابه را بپوشانید. و حرارت را کم کنید تا مواد کاملا بپزند و آب آن کشیده شود. سیب زمینی ها را جداگانه با 2 پیمانه آب و کمی نمک با حرارت زیاد بپزید و بگذارید سرد شود سپس پوست گرفته و کاملا له کنید.گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و روی میز کار به شکل دایره به قطر نیم سانتی متر بغلطانید و کمی از مخلوط سیب زمینی و گوشت چرخ کرده را در وسط خمیر قرار دهید و به شکل مثلثی تا کنید. سمبوسه . بعد از پیچیدن سمبوسه ها، ماهیتابه عمیقی را روی حرارت قرار دهید و به اندازه ای روغن بریزید که سمبوسه ها در آن شناور شوند، سپس سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند و سپس روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سمبوسه هندی را می توانید با سس گوجه فرنگی تند یا سس تند یا سس کچاپ میل کنید.سمبوسه هندی بدون گوشت، سمبوسه هندی بدون گوشت، روغن، 3 قاشق غذاخوری میخک، 6 تا 7 دانه خردل، یک قاشق غذاخوری زیره (پودر شده)، 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه (پودر شده)، یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز، یک قاشق غذاخوری زنجبیل چرخ شده ، یک تکه کوچک چوب زرد ، یک قاشق چایخوری سیر چوب دارچین (ریز خرد شده) 4 عدد فلفل دلمه ای قرمز (خشک) 3 عدد پیاز (ریز خرد شده) 1 عدد هویج (خرد شده) 2 عدد سیب زمینی آب پز (خرد شده) 3 عدد نخود فرنگی (پخته شده) 3 عدد لیمو آرد 2 قاشق غذاخوری روغن مواد لازم برای خمیر سمبوسه هندی 1 کیلوگرم نمک 2 قاشق چایخوری آب به میزان لازم مسنا 4 طرز تهیه سمبوسه هندی بدون گوشت طرز تهیه سمبوسه هندی بدون گوشت برای تهیه مواد میانی سمبوسه گیاهی هندی، روغن را در تابه مناسبی گرم کنید و ادویه، سیر، فلفل قرمز سرخ شده خشک را اضافه کنید و خرد کنید تا معطر شود.پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود، آبلیمو، نمک و آرد را یکی یکی به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود و تابه را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و میخک را از مواد جدا کنید. . آماده سازی خمیر مخلوط کردن. مواد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا یکدست و یکدست شود. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید، یک گلوله خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با وردنه به شکل مثلث روی سطح میز کار پهن کنید. مخلوط مواد خنک شده را داخل خمیر بریزید و لبه های خمیر را روی هم بریزید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سیرابی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …