علت شکرک زدن مربا چیست؟ و نحوه ی جلوگیری از آن

علت شکرک زدن مربا, دلایل شکرک زدن مربا, نحوه ی جلوگیری از شکرک زدن مربا

نحوه ی پیشگیری از شکرک زدن مربا

همه چیز درباره شکرک زدن مربا

خیلی مواقع برای شما پیش آمده هست که مربای شما شکرک بزند. آیا می دانید علت شکرک زدن مربا چیست؟ کریستال ها ممکن هست به دلیل قند زیاد در مخلوط یا پختن خیلی کم، خیلی آرام یا طولانی مدت شکرک ایجاد شوند. بلورهایی که در لبه های در شیشه ایجاد شده اند، در تاثیر تبخیر مایع ایجاد می شوند.

چرا مربا من توده های سفید دارد؟

اگر توده های سفید را در مربای خود مشاهده کرده اید، به احتمال زیاد این بلورهای قند هست. هنگام تهیه مربا سعی کنید میزان همزنی خود را پس از افزودن شکر محدود کنید. گاهی اوقات مخلوط کردن شکر آن را به تبلور تشویق می کند. اگرچه ممکن هست عالی به نظر نرسد، اما جای نگرانی در مورد این توده های سفید وجود ندارد. باز هم طعم خوبی خواهد داشت.

طرز جلوگیری از شکرک زدن مربا, از بین بردن شکرک زدن مربا, نکاتی برای جلوگیری از شکرک زدن مربا

علت شکرک زدن مربا

علت شکرک زدن مربا :

ممکن هست بیش از دستورالعمل ذکر شده از شکر استفاده کرده باشید. حتی سبب شیرین شدن مربای شما می شود. از دستورهای مطمئن و امتحان شده استفاده کنید و میزان شکر و میوه را بدرستی استفاده کنید. اندازه گیری در تهیه ی مربا بینهایت مهم هست.

 ممکن هست دانه های حل نشده قند در کناره های کاسه وجود داشته باشند که در حین ریختن با زدن ملاقه و یا قاشق داخل مربا ریخته شده باشند و داخل شیشه های مورد نظر ریخته شده باشند.

 زمانی که مربا یا مارمالاد شما بیش از حد پخته شوند.

بیشتر بخوانید:  نکات پخت مربا

 اگر از کرم های تارتار در تهیه ی مارمالاد استفاده می کنید. امکان دارد این شکرک ها از کرم تارتار باشد.

 اگر مربای شما بیش از حد پخته شده باشد و سفت شود.

 اگر مربا را با حرارت زیاد بپزید بعد از سرد شدن مربای شما شکرک می زند.

اصولی برای شکرک زدن مربا, روش های از بین بردن شکرک زدن مربا, راههای از بین بردن شکرک مربا

روش های پیشگیری از شکرک زدن مربا

روش های پیشگیری از شکرک زدن مربا :

همان طور که در بالا گفتیم میزان مواد برای تهیه ی مربا بینهایت مهم هست و میزان شکر آن نباید زیاد شود.

 دوران پخت مربا مراقب باشید که رسوبات شکر اطراف قابلمه قطعا داخل مربا حل شده باشند و هنگام ریختن در شیشه با مربا مخلوط نشوند. هرگز در سرانجام پخت شکرهای اطراف قابلمه را داخل مربا نریزید.

 مربا را نه طولانی مدت و نه با حرارت زیاد بپزید.

 مربای شما نباید خیلی سفت و بدون شربت شود.

 اگر مربای شما شکرک زد نگران نباشید مصرف آن ها ضرری ندارد. برای رفع آن ها راه حل هایی وجود دارد.

 مربا را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری آب جوش را با کمی آبلیمو مخلوط کنید و به آن افزایش کنید تا کمی بجوشد. و پس از سرد شدن آن را داخل شیشه های پاکیزه و خشک بریزید.

 اگر میزان مربای شکرک زده ی شما کم بود و می خواهید همان لحظه مصرف کنید. شیشه را داخل قابلمه ای آب قرار بدهید. زمانی که شیشه را داخل قابلمه قرار دادید باید تا سطح مربا آب باشد. شعله را روشن کنید تا آرام آرام گرم شود و شکرک های مربای شما حل شود. پس از حل شدن کامل می توانید آن را مصرف کنید. اما در این روش با قرار دادن دوباره در یخچال مربا شما شکرک می زند.

بیشتر بخوانید:  ادویه های ماکارونی شامل چه چیزهایی است؟

 برای اینکه از شکرک زدن مربا پیشگیری کنید در سرانجام پخت به آن آبلیمو و یا جوهر لیمو افزایش کنید. این سبب پیشگیری از شکرک زدن مربا می شود.

 در مرباهای ترش، به دلیل اینکه خود میوه اسید مورد نیاز را دارد مقدار کمتری آبلیمو استفاده کنید تا از شکرک زدن آن پیشگیری کند.

 در مرباهای شیرین، قطعا از آبلیمو یا جوهر لیمو که اسیدی هستند استفاده کنید زیرا آستانه تبلور شکر را بالا می برد و بازدارنده از شکرک زدن می شود.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …