طرز تهیه ترشی مخلوط به 2 روش

طرز تهیه ترشی,طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری طرز تهیه انواع ترشی مخلوط

طرز تهیه ترشی مخلوط

این ترشی همراه با اکثر غذاهای سنتی ایرانی خورده می شود و در پاییز و اوایل زمستان تهیه می شود و حدود 1 سال در جای خنک و تاریک قابل نگهداری است. ترشی ها انواع و مدل های مختلفی دارند مانند ترشی لایت، ترشی بندری، ترشی مخلوط، ترشی سیر و …. برای تهیه ترشی مخلوط خانگی می توانید طرز تهیه آن را مطابق ذائقه خود تغییر دهید. به عنوان مثال، دوست دارید گل کلم بیشتری اضافه کنید، مقدار نمک و ترشی را تغییر دهید یا ادویه خود را اضافه کنید. .طرز تهیه ترشی مخلوط: مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط: گل کلم 2 کیلوگرم، کرفس 500 گرم، هویج 500 گرم، فلفل سبز تند 500 گرم، بادمجان 4 عدد، موسیر تازه یا خشک 1 کیلوگرم، 100 گرم سبزی معطر، 500 گرم نعنا خشک، 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم، چوب زرد، 1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی، 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید، به اندازه آب مقدار سرکه مورد نیاز برای ترشی ادویه جات ترشی: پودر گلپر 100 گرم پودر تخم گشنیز 50 گرم پودر زیره 50 گرم ریشه جوز هندی (پودر) 25 گرم گردو رنده شده 2 عدد دارچین 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری فلفل سبز 1 قاشق غذاخوری پودر رازیانه 50 گرم خیارشور مخلوط شده ابتدا تمام سبزیجات ترشی را بشویید و به شکل و اندازه دلخواه برش دهید.سپس آنها را بشویید و در آبکش بریزید و بگذارید یک شب بماند تا آب آن برود و آب نماند. بادمجان ها نیازی به پوست کندن ندارند، به قطعات بزرگ بریده می شوند. سبزی ها را تمیز کرده و بشویید و اجازه دهید خوب آبکش شوند. سپس آن را خرد کرده، نصف و نیم آب و سرکه سفید را در قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود، ترشی سبزیجات را در ظرف بزرگی بریزید و ادویه و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس ترشی ها را در ظرف های تمیز و خشک بریزید و پس از پر شدن، مخلوط آب و سرکه را روی آن ها بریزید تا کاملا روی مواد را بپوشاند. و در آن را ببندید و در محیط خنک قرار دهید و اجازه دهید تا برسد. چون مواد ترشی پخته نشده اند دیرتر می رسند. روش های ترشی مخلوط ترشی مخلوط,طرز تهیه ترشی مخلوطپنکات ترشی مخلوط: برای تهیه ترشی مخلوط مانند روش قبل نیازی به جوشاندن نیست. چون سخت هستند. اما برای رسیدن به زمان بیشتری نیاز دارند. سبزیجات نیز باید از داخل جدا شوند.• اگر ماریناد مخلوط ملایم دوست دارید، همه مواد را جداگانه با آب بجوشانید و آبکشی کنید، سپس مخلوط کنید.اگر موسیر تازه در دسترس ندارید، می توانید موسیر خشک را بشویید و حدود 1 الی 2 ساعت در آب گرم خیس کنید، سپس آبکشی کنید و پس از آبکشی با مواد دیگر مخلوط کنید، می توانید از لوبیا سبز خرد شده یا سیب زمینی ترشی هم استفاده کنید. استفاده از سیر یا پیاز در ترشی ها طعم آنها را به شدت تغییر می دهد. بهتر است از آن استفاده نکنید اما اگر دوست دارید لازم نیست.• برای تهیه ماریناد خوب هم زده، مواد را ریز خرد کنید.• می توانید سبزی های خشک را با سبزی تازه جایگزین کنید. • استفاده از سرکه قرمز باعث بد رنگ شدن ترشی شما می شود • برای تهیه ترشی مخلوط می توانید مواد آن را فرم داده و از میوه های بیشتری برای تهیه آن استفاده کنید و به طور یکنواخت و منظم خرد کنید.طرز تهیه ترشی قرمز مخلوط: ترشی مخلوط مجلسی,تهیه ترشی مخلوط طرز تهیه ترشی قرمز
مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی: 5 کیلوگرم کرفس 1 دسته هویج 1 کیلوگرم گل کلم متوسط ​​2 حبه سیر 200 گرم فلفل تند 200 گرم سرکه 6 پیمانه نمک 1 قاشق غذاخوری برای تهیه خیارشور سس گوجه فرنگی: برای ترشی قرمز یا ترشی گوجه فرنگی مخلوط شده، ابتدا گل کلم، سیر، کرفس، فلفل تند سبز را خوب بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید، سپس بشویید و آبکش کنید.بگذارید یک شب بماند تا آب آن کاملا تخلیه شود. حالا یک قابلمه را گرم کنید و آن را به جوش آورید. پس از جوش آمدن گوجه فرنگی ها را در کیسه ای نایلونی قرار دهید و ببندید. و در آب جوش بریزید، بعد از 15 دقیقه گوجه ها را از آب در حال جوش خارج کنید. حالا می توانید به راحتی پوست آن ها را جدا کنید، پس از پوست کندن گوجه فرنگی، آن ها را به خوبی در مخلوط کن یا مخلوط کن مخلوط کنید. تا کاملا پوره شود. پوره گوجه فرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد سپس سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بجوشد. بعد از این مدت شعله گاز را خاموش کنید. سپس نمک و تمام سبزیجات ترشی را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. بگذارید ترشی کاملا خنک شود. در قابلمه را نبندید چون بخار خارج می شود و این کار باعث کپک زدن ترشی شما می شود.ترشی را در شیشه های تمیز و کاملا خشک بریزید و درب آن را خوب ببندید و بگذارید حدود 1 روز در خانه بماند و سپس به مدت 2 در یخچال قرار دهید. هفته هابعد از 2 هفته ترشی شما قابل مصرف استانواع ترشی مخلوط,طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز ساخت ترشی گوجه فرنگی

برای ترشی قرمز مخلوط: می توانید از گوجه فرنگی کمتری استفاده کنید اما سرکه بیشتری به آن اضافه کنید تا کاملاً مواد ترشی را بپوشاند. • میزان نمک و حرارت به سلیقه شما قابل تغییر است. بسیاری از مردم گوجه فرنگی کمتری استفاده می کنند و گوجه فرنگی را اضافه می کنند. آن را بچسبانید، مشکلی نیست در این ترشی می توانید از لوبیا سبز خرد شده نیز استفاده کنید. ضخیم تر خرد کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت سه رنگ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …