طرز تهیه ترشی لیته انبه

ترشی لیته انبه, درست کردن ترشی لیته انبه

مواد لازم :

انبه درشت دو رقم
 تمر هندي  يك بسته
 سركه  يك پيمانه
 فلفل قرمز دارچين يك قاشق چايخوری
 سياه دانه  دو قاشق مرباخوري
تخم گشنيز آسياب شده دو قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم

طرز تهيه :
انبه ميوه‌اي هست كه بيشتر در مناطق گرمسيري رشد مي‌كند طبع اين ميوه گرم هست. ترشي اين ميوه به دفع سنگ كليه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور هست ضمنا اين ميوه بدون كلسترول و چربي اشباع شده مي‌‌باشد و سديم كمي دارد. اين ترشي با روش‌هاي زيادي درست مي‌شود ولي من نوع ليته آن را از همه بيشتر دوست دارم و تصميم گرفتم آن نوعي كه خودم مي‌پسندم را به شما هم آموزش دهم.

ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را سوا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن افزایش كرده درون شيشه مي‌ريزيم. در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر هست تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی چغندر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …