طرز تهیه شیرینی توت فرنگی

تهیه شیرینی توت فرنگی,شیرینی توت فرنگی مواد لازم برای لایه برداری: آرد، 2 پیمانه شکر، 5 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری نمک، یک هشتم قاشق چایخوری کره سرد، 113 گرم تخم مرغ کمی زده شده، مقدار زیادی شیر کامل، یک لیوان دیگر 1 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ زده شده، مقدار زیادی مواد رویه توت فرنگی: 8 پیمانه شکر، 6 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته، 2 پیمانه طرز تهیه: توت فرنگی ها را از کاسبرگ جدا کنید 3 فنجان توت فرنگی جدا شده را له کنید تا به صورت پوره درآیند. بقیه توت فرنگی ها را خرد کرده و شکر را به آن اضافه کنید. توت فرنگی له شده را اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه تا 2 ساعت بماند. فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد قرار دهید. آرد، 3 قاشق غذاخوری شکر، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده کره را داخل آرد رنده کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا آرد آسیاب شده شود در ظرفی دیگر تخم مرغ زده شده را با شیر مخلوط کرده و به مخلوط اضافه می کنیم و خمیر به دست آمده را روی آن قرار می دهیم. یک سطح پاشیده شده با کمی آرد ورز دادن خمیر را به آرامی با نوک انگشتان خود باز کنید و حدود 6 ورقه را با کاتر یا ته لیوان برش دهید.همین کار را با بقیه خمیر انجام دهید و روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.با برس مخصوص سفیده تخم مرغ را روی آن بمالید و بقیه شکر را روی هر کدام بپاشید و سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود برای تهیه خامه یک فنجان خامه یخ زده مخلوط کنید. قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل در یک کاسه سرد با همزن برقی به مدت 30 ثانیه. سرعت دستگاه را زیاد کنید تا حجم کرم دوبرابر و یکنواخت شود. خامه باید فرم بگیرد، برای تهیه آن، مربای توت فرنگی و خامه را بین هر یک از لایه ها بریزید و روی آن را هم تزئین کنید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رب آلو و رب آلوچه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …