طرز بیسکوئیت چای سبز

بیسکوئیت چای سبز,طرز پخت بیسکوئیت چای سبز

چای سبز، اولین بار در کشو چین استفاده شد ولی بعدها مردم ژاپن، اندونزی، کره‌ جنوبی و حتی سایر کشورهای آسیای شرقی نیز آن را تولید و به دیگر کشورها صادر کردند. این نوشیدنی خوش عطر به تازگی طرفداران زیادی را بین ساکنان اروپای غربی‌ پیدا کرده می باشد. از چای سبز در هنر شیرینی پزی نیز استفاده های بسیاری میشود که یکی از آنها کوکیز چای سبز می باشد.

مواد لازم:

 آرد  ۱۵۰ گرم
 پودر چای سبز یک و نیم قاشق سوپخوری
 نمک  ۱/۸ قاشق چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد

روش تهیه :

کره و شکر را با هم زن برقی میزنیم تا کاملا نرم شود. زرده را افزایش کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا خوب مخلوط شود.

مواد خشک ( آرد، پودر چای و نمک ) را نیز افزایش کرده و هم می زنیم. مایه کوکیز را به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. (داخل کیسه نایلونی و در کاسه دربسته)

خمیر را از داخل یخچال در آورده و روی سطح صافی با وردنه به کلفتی ۱ سانتی باز کرده و با کاترهای دلخواه قالب زده و سپس داخل سینی فر ( با کاغذ روغنی ) قرار می دهیم.

سینی را به مدت ۲۰ لحظه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.

نکته:
چون چای سبزهایی که اینجا است، خیلی خوشرنگ نیست، من از مقدار خیلی کمی رنگ سبز استفاده کردم.

از چای سبزی که به صورت فله ای میخریم استفاده کردم و آسیابش کردم.
عطر و تندی چای سبز در این بیسکوئیت ها زیاد محسوس می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات قلبی مخصوص روز عشق

منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …