طرز تهیه خرما سرخ شده

نحوه پخت خرما سرخ شده,درست کردن خرما سرخ شده طرز تهیه خرما سرخ شده، دسری خوشمزه برای ماه مبارک رمضان.

خرمای سرخ شده یک دسر ابتکاری و خوشمزه است که می توانید برای افطار ماه مبارک رمضان درست کنید.

مواد لازم برای خرما سرخ شده : 8 قاشق غذاخوری آرد خمیر مایه فوری 1 قاشق ماست 5 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق گلاب 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل قاشق چایخوری خرما و بادام زمینی به مقدار لازم طرز تهیه خرما سرخ شده ابتدا همه مواد به جز خرما را با هم مخلوط کنید تا خمیر غلیظی به دست آید. این خمیر باید کمی غلیظتر از مواد کیک باشد.خمیر را نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر مایه کاملاً ور بیاید. در ظرفی دیگر خرماها را بشویید و هسته آن را جدا کنید داخل خرماها را با گردو پر کنید و خرماها را در خمیر بپوشانید تا سطح خرماها کاملا با خمیر پوشیده شود و در آخر خرماها را در روغن داغ سرخ کنید. و بعد از سرخ شدن یک دستمال داخلش میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی آب دندون مازندران

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …