طرز تهیه کیک زردآلو

پخت کیک زردآلو,نحوه درست کردن کیک زردآلو طرز تهیه کیک زردآلو

مواد لازم برای 7 نفر: ماست 1 لیوان آرد 2 لیوان وانیل 1/2 قاشق چایخوری تخم مرغ 5 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری شکر 2 لیوان نمک 1 قاشق چایخوری زردآلو 500 گرم کره طرز تهیه 2 کیک اسفنجی زردآلو: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. دانه های زردآلو را جدا کرده و زردآلو را از وسط نصف کنید. کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، ماست، نمک و وانیل را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کمی الک کنید. چند بار بعد به مخلوط خامه بالا اضافه کنید (پایه این کیک غلیظ است) قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بپوشانید، مواد را داخل قالب بریزید، سپس زردآلوها را روی آن قرار دهید، کیک را بچینید. در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت بسته به نوع فر قالب بزنید.بعد از 40 دقیقه کیک را چک کنید (یک چاقو (تاپیک) داخل کیک فرو کنید و اگر کیک نچسبد پخته است) بگذارید کیک خنک شود و سرو کنید.نکات دیگر می توانید به جای ماست از شیر استفاده کنید، اگر زردآلو رسیده و شیرین باشد، می توانید شکر کمتری مصرف کنید. اگر زردآلو تازه ندارید می توانید از کمپوت زردآلو، مربا یا مربا استفاده کنید و همچنین می توانید میوه های مشابه مانند هلو را جایگزین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …