انواع روشها برای تهیه ترشی سیب

ترشی پوره سیب, ادویه ترشی سیب, فواید ترشی سیب طرز تهیه سیب ترشی
سیب ترشی یکی از خوش طعم ترین رایحه هایی است که با غذا هماهنگ می شود و می توانید آن را به شکل سیب ترشی رنده شده یا رول شده تهیه کنید. سیب ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که می توانید در کنار غذا استفاده کنید. اگر در خانواده خود به سرکه انگور حساسیت دارید می توانید از سرکه سیب برای تهیه ترشی سیب استفاده کنید.برای تهیه ترشی سیب می توانید از انواع سیب (سیب قرمز، سیب زرد، سیب گلاب و …) استفاده کنید. می توانید سیب ترشی را با پوست یا بدون پوست درست کنید. سعی کنید هنگام تهیه ترشی از سیب های قرمز و پف کرده ای که به آرد تبدیل شده اند استفاده نکنید. سیب ها باید سفت و آبدار باشند، در ادامه انواع سیب ترشی را به شما آموزش می دهیم که به دلیل وجود سبزیجات و ادویه های مختلف طعم های متفاوتی دارند تا بتوانید سیب ترشی مورد علاقه خود را با طعم دلخواه انتخاب و درست کنید. تفاوت طعم سیب ترشی به انتخاب ادویه برای سیب ترشی بستگی دارد. می توانید ادویه ترشی سیب مورد علاقه خود را در دستور العمل های زیر پیدا کنید.در همه روش ها می توانید از حرارت دادن مواد ترشی سیب استفاده کنید تا ترشی سریعتر ببندد.برای تهیه ترشی سیب رنده شده می توانید از دستور العمل ها و انواع ادویه های سیب ترشی زیر استفاده کنید. ابتدا سرکه را با ادویه ترشی سیب مورد علاقه خود مخلوط کنید. پس از پوست کندن سیب، آن را رنده کرده و در لیوانی بریزید و ترکیب دلخواه سرکه و ادویه را به آن اضافه کنید تا سرکه روی سیب رنده شده را بپوشاند. برای تهیه ترشی سیب رنده شده نیازی به گرم کردن سیب نیست. 1- ترشی سیب روش 1: مواد ترشی سیب: سیب، نیم کیلو سیر، 4 حبه موسیر، 1 پیمانه نعناع، ​​1 پیمانه سیاه دانه، 3 قاشق غذاخوری سرکه، 1 لیتر نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ترشی سیب رنده شده, طرز تهیه ترشی سیب, ترشی سیب طرز تهیه سیب ترشی
سیب ها را بشویید و خشک کنید و به اندازه های دلخواه تقسیم کنید. می‌توانید سیب‌ها را ریز یا حلقه‌ای یا ورقه‌ای برش بزنید تا مارینادمان بهتر بماند و زودتر دلمه شود، همه سیب‌ها را در قابلمه بریزید و موسیر و سیر را به مقدار کافی اضافه کنید، سرکه را اضافه کنید تا مواد شناور نشوند. در سرکهسپس نصف لیوان آب نمک اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا سیب کمی سفت شود(می توانید از اضافه کردن آب صرف نظر کنید.) وقتی مخلوط بخار شد، قابلمه را خاموش می کنیم، توجه داشته باشید که نباید در قابلمه بماند وگرنه سرکه به نقطه جوش می رسد چون موادمان له می شود. تا کاملا خنک شود.حالا مقداری فلفل و زردچوبه و سپس 3 قاشق غذاخوری سیاهدانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سیب ترشی را داخل شیشه بریزید و در جای خنک بگذارید. بعد از ده روز ترشی شما آماده است و می توانید آن را با غذا میل کنید، می توانید بدون استفاده از حرارت، سیب را با سرکه ترشی کنید، اما رسیدن ترشی بیشتر طول می کشد. 2- سیب ترشی راه دوم: مواد لازم برای ترشی سیب: یک کیلو دارچین، یک قاشق چای خوری میخک، یک قاشق چای خوری سرکه، یک لیتر نمک، یک قاشق چای خوری ترشی سیب رنده شده, طرز تهیه ترشی سیب, ترشی سیب روش های مختلف تهیه سیب ترشی

گلپر را کنار آنها بریزید. سرکه و نمک را به مخلوط اضافه کنید.3- طرز تهیه سیب ترشی به روش سوم مواد لازم برای ترشی سیب به میزان لازم سرکه سفید تهیه سیب ترشی سیب های ترشی را با پوست خرد کنید یا با فلفل، سیر، نمک به اندازه دلخواه پوست بگیرید. ، نعنا و سرکه را داخل شیشه بریزید.سیب ترشی شما حدود 1 هفته طول می کشد تا آماده شود 4- طرز تهیه سس سیب به روش چهارم مواد لازم برای سس سیب ترشی: 1 کیلوگرم سیاه دانه، 1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل، 1 قاشق چایخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری سرکه، 1 ق غ نمک. به میزان لازم طرز تهیه سس سیب ترشی • سیب ها را پوست گرفته، چهار قسمت کرده و هسته آن ها را بگیرید. یک لیوان آب در ظرف بریزید و روی آتش بگذارید تا پخته شود. سیب را له کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا غلیظ شود. • شکر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. • سیاه دانه را با مواد مخلوط کرده و در شیشه ریخته و یک هفته استراحت دهید تا جا بیفتد 5- طرز تهیه سیب ترشی مواد لازم برای ترشی سیب تمر هندی یک بسته سرکه. 4 فنجان برگ زردآلو سیاه دانه در صورت تمایل روش ترشی سیب • می توانید در این ترشی از سیب های کامل یا خالدار استفاده کنید. سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید. • سیب ها را در کمی آب و آبلیمو بریزید تا سیاه نشوند.یک بسته تمر هندی را در چهار لیوان سرکه خیس کنید و وقتی نرم شد از صافی رد کنید و دانه ها را جدا کنید.• در سس سیب ترشی می توانید از پودر جوز هندی و هل استفاده کنید • یک لیوان برگ زردآلو را در سرکه ای که تمر هندی را در آن خیس کرده اید نرم کرده و به سس ترشی اضافه کنید • نمک و ادویه را به ترشی اضافه کنید. سیب ها را از مخلوط آب و آبلیمو خارج کرده و آبکش کنید و به سس آماده شده اضافه کنید و روی آتش بگذارید تا بخار شود. حرارت را خاموش کنید و بگذارید کاملا خنک شود، در صورت تمایل مقداری سیاه دانه به ماریناد اضافه کنید. ترشی شما بعد از 3 روز آماده است. نوع ادویه سیب ترشی، سایر مواد ادویه ترشی سیب، در ادامه مطلب، سایر مواد ادویه ترشی سیب را آورده ایم تا دست شما را برای انتخاب های بیشتر باز کند. طرز تهیه مثل روش های قبلی است. روش اول: سیر رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده را بعد از سرد شدن به ترشی اضافه کنید.سیب ۲ کیلوگرم سیاه دانه، یک قاشق غذاخوری سرکه، یک کیلو سبزی، صد گرم دارچین، یک قاشق غذاخوری زنجبیل، یک قاشق غذاخوری میخک کوبیده، یک قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم، فلفل رنگی به مقدار دلخواه در تکه های درشت سیر رنده شده به دلخواه روش دوم: در آخر بعد از سرد شدن ماریناد، برگ های ریحان را اضافه کنید.سیب ترد، پوست کنده (یا بدون پوست) و تکه تکه شده 400 گرم پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده 1 قاشق غذاخوری شکر، نصف فنجان سرکه سیب، 1 لیوان برگ ریحان، 20 عدد زرد چوب، 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل، 1/2 قاشق چایخوری پودر میخک، 1/2 قاشق چایخوری روش سوم • همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود. • سیب را در لیوان بریزید و سرکه را روی آن بریزید. سه سیب بزرگ، شکر، دو فنجان سرکه سفید، یک و نیم فنجان دارچین، یک قاشق چایخوری.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آبگوشت باغی سنتی کرمانشاه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …