طرز تهیه انواع ترشی زرشک

تهیه ترشی زرشک, روش درست کردن ترشی زرشک, ترشی زرشک قرمز ترشی زرشک خوشمزه و ساده
با زرشک خشک و زرشک تازه تهیه کنید.اگر می خواهید تیزی ترشی زرشک را کاهش دهید می توانید از ترکیب آب زرشک و سرکه برای تهیه این مفید استفاده کنید. و ترشی خوشمزه زرشک سرشار از آنتی اکسیدان است و با اثرات مضر رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کند. ترکیبات موجود در زرشک به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی و ضد التهاب عمل می کند و برای از بین بردن عفونت های دستگاه گوارش عالی است. ترشی زرشک بهترین انتخاب برای پاکسازی کبد به خصوص برای افراد مبتلا به کبد چرب است. ترشی زرشک را می توانید با زرشک تازه یا زرشک خشک درست کنید، برای تهیه ترشی زرشک اگر می خواهید طعم ملایم تری داشته باشد، می توانید از ترکیب سرکه سفید و آب زرشک استفاده کنید، اما اگر می خواهید ترشی شما خوش طعم تر و خوش طعم تر باشد. برای تهیه ترشی فقط از سرکه سفید استفاده کنید. از آنجایی که زرشک فقط طعم ترش دارد، می توانید با توجه به ذائقه خود کمی شکر و نمک به مخلوط ترشی اضافه کنید تا از تیزی آن کاسته شود.تهیه ترشی زرشک نیازی به ادویه ندارد، اما از آنجایی که زرشک بسیار سرد است و ممکن است بلغمی یا تیره نشود، می توانید از انواع ادویه های تند بنا به ذائقه خود استفاده کنید مانند فلفل سیاه، گلپر، سیاه دانه، زنجبیل یا دارچین و غیره از آن برای متعادل کردن اسیدیته زرشک استفاده کنیدترشی زرشک تازه مواد لازم برای ترشی زرشک تازه زرشک تازه به میزان لازم آب و سرکه سفید به میزان لازم نمک و شکر به میزان لازم طرز تهیه ترشی زرشک تازه زرشک تازه را از شاخه جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. حوله پهن کنید تا خشک شود. نیمی از زرشک را با کمی آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و ۱ ساعت بجوشانید تا آب آن خارج شود و سپس زرشک را صاف کنید. مقدار مساوی آب زرشک را با سرکه مخلوط کنید. به ازای هر 1 لیتر از این محلول، 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و دوباره حرارت دهید تا بجوشد و حرارت را خاموش کنید تا خنک شود. نصف باقی مانده زرشک تازه را داخل شیشه بریزید و با این محلول پر کنید، در شیشه را ببندید و به مدت 24 ساعت به صورت وارونه در کابینت قرار دهید و سپس شیشه را به یخچال منتقل کنید. بعد از یک هفته ترشی شما آماده است. اگر از خوشه های زرشک برای تهیه ترشی استفاده کنید، دانه های زرشک سالم تر می مانند و ظاهر ترشی های شما شیک تر و زیباتر می شود.به جای ترکیب آب زرشک جوشیده و سرکه، می توانید فقط از سرکه استفاده کنید و شیشه های زرشک را فقط با سرکه پر کنید.ترشی زرشک قرمز تازه مواد لازم برای ترشی زرشک قرمز تازه زرشک تازه دو فنجان گل کلم، دانه گشنیز و فلفل سیاه روی هم و 1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1/2 پیمانه نمک 1/2 قاشق غذاخوری سرکه 5 دانه سرکه به میزان لازم ترشی زرشک و آلبالو, ترشی زرشک, ترشی زرشک ترشی زرشک

طرز تهیه ترشی زرشک قرمز

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه 5 نوع سالاد چیکن

تازه بگذارید خشک شود. پس از خشک شدن آن را تمیز کرده و از شاخه جدا کرده و به همراه مخلوط نمک و ادویه در لیوانی ریخته و با سرکه پر کنید. بعد از 8-10 روز ترشی آماده است. همچنین می توانید به جای ادویه های ذکر شده در ترشی از هل و گشنیز استفاده کنید. اگر می خواهید تیزی ترشی را کم کنید می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر به مواد اضافه کنید. زرشک خشک مواد لازم برای زرشک خشک زرشک خشک 2 و نیم لیوان آب 3 لیوان شکر شکر به اندازه کافی گل ذرت به مقدار کافی سرکه سفید 1 لیوان آب زرشک 1 لیوان طرز تهیه زرشک خشک برای تهیه آب زرشک را 1 لیوان زرشک قرمز را تمیز کرده و به مدت 15 دقیقه در آب سرد بگذارید تا گرد و غبار گرفته شود سپس آبکش کنید و روی آنها آب بمالید تا کاملا تمیز شوند.آب اضافی زرشک را روی یک پارچه تمیز پخش کنید تا کاملا خشک شود.1 لیوان زرشک و 3 لیوان آب را روی آتش ملایم قرار دهید و نیم ساعت بجوشانید تا حجم آب نصف شود، حرارت را خاموش کرده و آب را با صافی جدا کنید. با پشت قاشق روی زرشک ها فشار دهید تا تمام آب آن خارج شود و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بقیه زرشک هایی را که شسته اید داخل شیشه بریزید. شکر، نمک و گلپر را به شیشه اضافه کنید. سرکه را به اندازه آب زرشک به شیشه اضافه کنید در شیشه را ببندید و به مدت 24 ساعت به صورت وارونه در کابینت قرار دهید و سپس در یخچال قرار دهید.آب زرشک باید در یخچال نگهداری شود. ترشی زرشک و کلم بنفش مواد لازم برای ترشی زرشک و کلم بنفش کلم ارغوانی 1 عدد زرشک تازه 500 گرم سرکه 1 لیوان شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل تند 2 MASNAIMG طرز تهیه زرشک زرشک آب نمک و زرشک خشک کلم بنفش را با چاقو، غذاساز یا رنده، ریز خرد کرده و روی دستمال بریزید تا خشک شود. 1 فنجان زرشک را در غذاساز پوره کنید سپس صاف کنید سرکه را با شکر و نمک مخلوط کنید زرشک تازه را تمیز کرده و بشویید و خشک کنید.پوره زرشک را با کلم بنفش و زرشک تازه مخلوط کرده و در شیشه می ریزیم و روی مواد فلفل تند می ریزیم و با محلول سرکه پر می کنیم.ترشی را در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از 1 روز قابل استفاده است ترشی زرشک و گیلاس مواد لازم برای ترشی زرشک و گیلاس، آلبالو بدون هسته، 200 گرم، زرشک 30 گرم، 3/4 پیمانه سرکه، 4 تا 5 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری هل، 3 برگ فلفل قرمز، 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم تمشک و ترشی آلبالو آماده سازی آلبالو و شاه توت را بشویید روی دو پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شود. شکر و نصف آب را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید. در ظرفی دیگر سرکه و نصف لیوان آب و نمک را مخلوط کرده و روی آتش بگذارید تا بجوشد و حرارت را خاموش کنید. دانه های گشنیز، گلپر، هل و فلفل را با هم مخلوط کنید. نیمی از آلبالو و زرشک را داخل لیوان بریزید و برگ بو و ادویه ها را روی آن ها بریزید و بقیه لیوان را با آلبالو و زرشک پر کنید سپس شربت شکر را با سرکه مخلوط کرده و مواد را با آنها پر کنید. در ظرف را ببندید و ترشی آلبالو زرشک را به مدت 20 روز در یخچال نگهداری کنید تا خودش را بگیرد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پیاز ترشی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …