پخت مربای بهار نارنج

طرز تهیه مربای بهار نارنج, طرز تهیه انواع مربا
مواد لازم :

 بهار نارنج  دو لیوان
 شکر  یک و نیم لیوان
 آب  دو لیوان
 آب لیمو  یک قاشق غذا خوری
 عرق بهار نارنج  به مقدار لازم

طرز تهیه :
بهارنارنج را در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش آید چند لحظه که جوشید حرارت را خاموش و بگذارید تا سرد شود بعد بهار نارنج را از آب خارج کرده و فشار داده تا آبش گرفته شود دوباره بهار نارنج را در آب گرم ریخته و مدتی بگذارید تا بماند و دو باره آب آنرا عوض کنید .پنج بار این کار را دوباره‌کاری کرده و روی آن آب ریخته و مدت یک شبانه روز بماند دوباره‌کاری این مراحل برای گرفتن تلخی بهار نارنج می باشد . بعد مشابه سایر مرباها اقدام به پخت این مربا کنید .
آب و شکر و بهارنارنج را روی حرارت بگذارید و وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا بهار پخته و نرم شود و گلبرگها کاملا شیشه ای و روشن شود آبلیمو  و سپس عرق بهار نارنج هم افزایش کنید و شربت که قوام آمد شعله را خاموش کنید.
اگر دسترسی به بهار نارنج تازه ندارید از بهار نارنج خشک شده هم میتوانید استفاده کنید تنها فرقش این می باشد که قبل از تهیه در آب خیس کنید ووقتی گلبرگها از هم باز شد و نرم شد بقیه مراحل را مشابه توضیحاتی که در بالا نوشتم انجام دهید .

طرز تهیه مربای بهار نارنج, طرز تهیه انواع مربا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …