طرز تهیه خيارشور

خیارشور,طرز تهیه خیارشور خانگی طرز تهیه خیارشور
مواد لازم برای خیارشور: 2 کیلو آب، 2 لیتر (8 لیوان)، نصف لیوان سرکه، نصف لیوان نمک (ترجیحاً نمک دریا)، چند حبه سبزی معطر به مقدار لازم. فلفل دلمه‌ای سبز به میزان لازم، پودر تخم گشنیز، 1 قاشق غذاخوری نخود خام، 5 تا 6 سبزی سبزی* گیاهان خیار شور عبارتند از: ترخون، نعناع، ​​شوید، کمی مرزه و جعفری. برای تهیه خیارشور ابتدا خیارهای محلی را بشویید و داخل پارچه بچینید و کاملا خشک کنید.سبزی را تمیز کرده و بشویید.سبزی را خرد کنید لازم نیست بلکه بهتر است 2 تکه شود. و بگذارید خشک شوند تا آب در آنها باقی نماند.بعد از خشک شدن خیارها با سوزن یا خلال دندان آنها را سوراخ کنید و از طرف دیگر خارج کنید.آب و نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد، یکبار که جوش آمد. آن را بیرون بیاور شعله را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. خیارها را در شیشه ریخته و سبزی و سیر را در کنار آنها قرار دهید و در صورت تمایل فلفل سبز خام و نخود فرنگی را بچینید. .آب داغ و نمک و سرکه را به اندازه ای که انگشتتان نسوزد روی خیارها بریزید و در ظرف را محکم ببندید.اگر مشکوک به ورود هوا هستید، یک کیسه فریزر در آن قرار دهید و درب آن را ببندید. سپس آن را در محیط خنک و نسبتا تاریک قرار دهید و بعد از 3-4 هفته آماده استفاده خواهد بود. طرز تهیه خیارشور,طرز تهیه خیار شور ساخت خیارشور
برای تهیه خیارشور: • دلیل سوراخ کردن خیارها این است که آب نمک در آنها نفوذ کرده و خیارها پوک و یکنواخت نمی شوند • برای تهیه خیارشور خانگی از هیچ نوع خیار درختی استفاده نکنید. . بهترین خیار برای خیارشور خیار است. بومی است. دلیل استفاده از نخود فرنگی ترد شدن خیارشور است. برای خیارشور می توانید از سنگ نمک استفاده کنید. می شود پس نمک را حتما بچشید و به اندازه نیاز اضافه کنید.آب و نمک باید روی خیارشورها را کاملا بپوشاند. و داخل شیشه را خالی نکنید چون کپک می زند، درب آن را باز نکنید تا خیارشور کاملا رسیده و آماده مصرف شود. فقط هر چند وقت یکبار شیشه را تکان دهید تا سبزی ها و سیرها در صورت ته نشین شدن جابجا شوند.درست کردن خیار شور,طرز تهیه خیار شور خانگی طرز تهیه خیارشور در خانه

نکاتی برای درست کردن خیارشور سریع: برای اینکه خیارشورها زودتر و با عجله به دست بیایند، آن ها را در یک شیشه درب فلزی بریزید، سپس تمام مراحل بالا را انجام دهید و سپس در ظرفی قرار دهید. در قابلمه آب بریزید و روشن کنید و بگذارید آب بجوشد و نیم ساعت بجوشد تا رنگ خیارها تغییر کند.سپس بگذارید سرد شوند، وقتی سرد شدند یکی دو روز در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد بنوشید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چند مدل ترشی سبزیجات ارمنی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …