طرز تهیه چند مدل ترشی سبزیجات ارمنی


ترشی فلفل شیرین ارمنی, روش تهیه ترشی ارمنی, نگهداری فلفل شیرین در فصل زمستان طرز تهیه ترشی خوشمزه ارمنی
ترشی خانگی ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می شود. ترشی فلفل دلمه ارمنی در جهان بسیار محبوب است. ترشی ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می شود و طعم بسیار مطبوعی دارد. فصل زمستان است. طرز تهیه اول ترشی ارمنی مواد لازم کلم ترشی ارمنی 2 کیلو کلم سفید 2 عدد چغندر 2 عدد هویج 2 عدد سیر 2 عدد فلفل بلغاری 2 عدد فلفل تند 2 عدد آب . نمک 1 لیتر، 0.5 فنجان + 2.5 قاشق چایخوری روغن نباتی، 1 فنجان سرکه، 1 فنجان، طرز تهیه کلم ترشی ارمنی، سبزی را شسته، خشک کرده و در صورت لزوم پوست بگیرید، بگیرید و سپس خرد کنید. آب را بجوشانید، نمک و شکر را اضافه کنید، وقتی حل شد حرارت را خاموش کنید تا خنک شود، سرکه و روغن را اضافه کنید. سبزیجات را در یک لیوان تمیز بریزید و آن را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. اجازه دهید دو تا سه روز در اتاق بماند سپس آن را به یخچال منتقل کنید.طرز تهیه دوم ترشی ارمنی مواد لازم برای ترشی ارمنی 2 عدد برگ بو نصف کلم سفید کوچک 4 عدد لوبیا سبز 200 گرم سر و دم 4 عدد پیاز 1 حبه سیر فقط پوست بیرونی آن را جدا کنید 50 گرم برگ شوید، 2 برگ تربچه سفید، یا 50 گرم ترب سفید خرد شده، 1 لیوان آب، 3 لیتر سرکه، 2/3 لیتر نمک دریا درشت، 3 قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه، 10 عدد کلم در سبک ارمنی, ترشی ارمنی, کلم ترشی ارمنی، طرز تهیه ترشی ارمنی درست کنید، طرز تهیه ترشی ارمنی سبزی را خرد کرده و با ادویه ها مخلوط کنید و در ظرف تمیزی بریزید.سرکه، آب، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و روی سبزیجات بریزید تا روی آن را بپوشاند. در ظرف را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید تا خودش را بگیرد. طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ارمنی مواد لازم برای ترشی فلفل دلمه ارمنی فلفل دلمه 7 کیلوگرم گشنیز و کرفس 200 گرم سیر 1 بوته فلفل 10 برگ بو 2 عدد روغن آفتابگردان تصفیه شده 0.5 لیتر آب 0.5 لیتر سرکه 1 لیتر نمک 310 گرم فلفل ارمنی 310 گرم ترشی تهیه ترشی فلفل دلمه ای ارمنی دلمه را چهار قسمت کرده و دانه ها و قسمت های سفید آن را جدا کرده و به اندازه دلخواه خرد می کنیم و آب و دانه های فلفل و سرکه و نمک و شکر را بیاورید و فلفل دلمه و کرفس را اضافه کنید و به مدت 5 تا بجوشانید. دقیقه تمام سبزیجات را داخل شیشه بریزید و با مخلوط سرکه، آب و روغن پر کنید و در شیشه را ببندید. شیشه را در قابلمه قرار دهید و تا نیمه آن را با آب پر کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود و در یخچال قرار دهید.در صورت نیاز و اگر مایع ترشی کم بود می توانید سرکه بیشتری به مواد اضافه کنید.  .




قبلی طرز تهیه مربای قارچ
بعدی طرز تهیه ترشی اسپانیایی



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه مربای خربزه خوشمزه لطیف و پرخاصیت مربای خربزه یکی از مرباهای مقوی و …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …