طرز تهیه 8 نوع غذا با کتف مرغ


 سوخاری کردن کتف مرغ, ته انداز کتف مرغ, کتف سوخاری مرغ دستور ساده و خوشمزه شانه مرغ
شانه مرغ دارای گوشت بسیار نرمی است که به سرعت پخته می شود و می توان از آن در انواع غذاهای سرخ شده و در سوپ یا خورش استفاده کرد. انواع غذای شانه مرغ علاوه بر طعم لذیذی که دارد پخت کمی زمان می برد.انواع غذای شانه مرغ طرفداران زیادی دارد. گوشت شانه مرغ نرم ترین قسمت مرغ محسوب می شود که به زمان پخت کمی نیاز دارد و به راحتی می توان آن را به صورت سرخ شده، سرخ شده و خورش تهیه کرد. پوست دور گوشت نرم شانه مرغ به شما این امکان را می دهد که شانه مرغ سوخاری یا شانه مرغ سوخاری را با پوست برشته و گوشت نرم تهیه کنید. در ادامه مطلب شما را با دستور پخت انواع غذاهای شانه مرغ آشنا می کنیم.  کتف سوخاری مرغ, انواع غذا با کتف مرغ, خوراک بال و کتف مرغ انواع غذای شانه مرغ – سس شانه مرغ سس شانه مرغ سس شانه مرغ مواد سس شانه مرغ 8 عدد برنج و شانه مرغ با هم 8 عدد برنج 5 پیمانه زعفران تهیه شده به میزان لازم نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم طرز تهیه سس شانه مرغ مرغ با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه کنار بزنید و کمی در آب جوش به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید سپس یک طرف آن را با کمی روغن در تابه تفت دهید.شانه ها را از روغن جدا کرده و زعفران را با قلم مو بمالیدبرنج را که قبلا خیس کرده اید با کمی نمک بپزید و آبکش کنید و نیمی از برنج را با زعفران صاف شده مخلوط کنید و کف و کناره های قابلمه نچسب را چرب کنید و بال های مرغ را به صورت شعاعی کف قابلمه بچینید. کتف ها را کف قابلمه از طرف سرخ نشده قرار دهید و برنج زعفرانی را در قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا کاملا فشرده شود سپس برنج سفید را اضافه کرده و صاف کنید و دوباره با یک قاشق فشار دهید. قاشق و در قابلمه می گذاریم و می گذاریم 1-1.5 ساعت با حرارت ملایم بجوشد و شعله را پخش کنید حدود نیم ساعت بگذارید خنک شود سپس آن را برگردانید و سرو کنید. بال و شانه مرغ سوخاری با زعفران مواد لازم برای بال و شانه مرغ سوخاری با زعفران کیلو زعفران خورشتی ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم پیاز ۱ ادویه بزرگ برای مرغ کبابی به میزان لازم پیاز به میزان لازم ماست یونانی دو قاشق غذاخوری طرز تهیه مرغ سوخاری دو قاشق غذاخوری با زعفران و شانه پیاز را رنده کنید و دم کنید و ادویه و ماست یونانی را اضافه کنید و مخلوط کنید.شانه مرغ را حداقل 2 ساعت در چاشنی بگذارید تا طعم آن را بگیرد، بهتر است از شب قبل این کار را انجام دهید تا زمان طعم دهی شانه بیشتر شود.شانه مرغ را از مواد جدا کرده و خوب تکان دهید تا چیزی نچسبد سپس روی توری گذاشته و روی ذغال کبابی کنید، گوجه ها را روی تور قرار دهید تا اوگراتن شود، بهتر است از گوجه فرنگی نازک استفاده کنید. نوع غذای شانه مرغ – شانه مرغ سوخاری و شانه مرغ سوخاری مواد لازم برای بال مرغ و شانه مرغ سرخ شده و شانه مرغ 10 عدد آرد سوخاری، یک لیوان آرد سفید، یک لیوان شیر، نصف لیوان نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم، دو عدد تخم مرغ، پودر دارچین، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، آویشن، هر کدام نصف قاشق چایخوری کره به میزان لازم سس دلخواه به میزان لازم سیب زمینی سه عدد سیب زمینی متوسط ​​طرز تهیه بال مرغ و شانه سرخ شده. بال و شانه مرغ را بشویید و خشک کنید. آرد سفید را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و در یک بشقاب عمیق بریزید. آرد را با فلفل قرمز تفت دهید. دارچین، زنجبیل و آویشن را در یک بشقاب عمیق دیگر بریزید. تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. هر تکه از بال مرغ و شانه را در آرد سفید بمالید، سپس با تخم مرغ بزنید و در آخر با آرد سوخاری بپزید و در روغن شناور تفت دهید.سیب زمینی ها را ورقه های درشت برش دهید و ۱۵ دقیقه در آب نمک قرار دهید سپس آبکش کنید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید سپس آبکش کنید و در آب سرد بگذارید و در آب مانده که آبکش شده بود سرخ کنید.  نوع غذا شانه مرغ – سوپ شانه مرغ پراک سوپ شانه مرغ سوپ پراک شانه مرغ سوپ پراک شانه مرغ مواد لازم سوپ پراک شانه مرغ 4 تکه جو مروارید 2 کاسه پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد فلفل دلمه ای خشک، جعفری یا خلال جعفری تازه به میزان لازم آب لیمو و روغن به میزان لازم آب به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سیر طرز تهیه سوپ شانه مرغ پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس شانه و بال ها را اضافه کرده و تفت دهید. ادویه و ماکارونی را اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر جو دوسر یا تکه جو دو سر را اضافه می کنیم و آب را اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوشد و حرارت را کم می کنیم و در قابلمه می گذاریم و می گذاریم 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد و استراحت کند. با لیموترش تازه سرو کنید.  نوع غذا با شانه مرغ – شانه مرغ سرخ شده شانه مرغ سوخاری مواد لازم برای شانه مرغ سرخ شده برای 4 نفر بال مرغ 1500 گرم پیاز 2 حبه سیر 5 حبه آبلیموی تازه 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به سلیقه روغن زیتون و زعفران به مزه مورد نیاز طرز تهیه شانه مرغ سرخ شده شانه مرغ را در یک ظرف عمیق بریزیدپیاز را خلال کنید و به همراه سیر رنده شده به بالها اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.آب لیموترش تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا شانه و بال مرغ مزه دار شود، همه مواد را در تابه بریزید و در تابه را بگذارید. در ماهیتابه تا زمانی که شانه در آب خودش پخته شد، وقتی آب آن خالی شد شروع به سرخ شدن می کند، شانه را یکی دو بار بچرخانید تا نسوزند، برای طعم دادن به بال ها می توانید فلفل دلمه ای خلال شده را نیز اضافه کنید. به مواد قبل از پخت باید فلفل دلمه ای را جدا کنید، هنگام پخت می توانید کمی کره به تابه اضافه کنید تا شانه سرخ شده طعم بهتری پیدا کند، 2 عدد لیمو، نمک و فلفل به میزان لازم، آویشن پودر شده به میزان لازم، سیب زمینی و قارچ به میزان لازم، طرز تهیه شانه مرغ کبابی، پیاز خلال شده را با نمک، فلفل سیاه، آویشن، لیموترش و شانه مرغ در ظرف گودی مخلوط کنید و ببندید. درب آن را بردارید و بگذارید چند ساعت در یخچال بماند.ماهیتابه نچسب را روی آتش بگذارید و شانه های مرغ را داخل آن بگذارید و در را ببندید تا آب روی شعله بریزد و مغزها بپزد.کف سینی فر را کره بمالید و شانه ها را به همراه قارچ و سیب زمینی حلقه شده روی آن قرار دهید و در دمای 200 درجه بپزید تا برشته شود.   نوع خورش شانه مرغ – خورش کتف مرغ و خورش بادمجان خورش کتف مرغ و بادمجان مواد لازم برای خورش کتف مرغ و بادمجان برای 3 نفر شانه مرغ 5 عدد زعفران 1 قاشق چایخوری هویج درشت 1 عدد فلفل متوسط ​​1 عدد رب گوجه فرنگی 2 عدد ادویه جات به میزان لازم آب 4 فنجان لیمو عمان خشک 1 ½ قاشق چایخوری پیاز 2 3 عدد بادمجان طرز تهیه خورش پشت مرغ و بادمجان روی پشت مرغ نمک و ادویه بپاشید و تفت دهید و کنار بگذارید پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. هویج رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید و تفت دهید. آلو بخارا، زعفران و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. شانه ها را به همراه آب و لیمو عمانی اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود و خورش استراحت کند و در 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.  نوع غذا شانه مرغ – شانه مرغ، سیب زمینی و قارچ شانه مرغ، قارچ و سیب زمینی مواد لازم برای شانه مرغ، قارچ و سیب زمینی 5 عدد فلفل قرمز خرد شده 4 عدد بال مرغ 4 گرم بال مرغ و کتف 2 عدد 1 قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده 2 روغن زیتون 2 یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز، یک قاشق چایخوری برگ رزماری، 4 تا 5 حبه سیر، 2 حبه پودر فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری نمک، طرز تهیه بشقاب شانه مرغ و قارچ و سیب زمینی را آماده کنید، کتف و بال مرغ را بشویید، دو قسمت کنید، خشک کنید، نمک را به همراه سیب زمینی و قارچ اضافه کنید، فلفل سیاه، فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک عدد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی بشقاب را بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.زیره را بدون روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود.برای تهیه سس، سیر را رنده کنید و با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زیره کبابی و نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز مخلوط کنید. برگ های رزماری پوست گرفته را مخلوط کنید. و سیر خرد شده را با نصف قاشق سس، مخلوط سیب زمینی، قارچ، شانه و بال مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و به سینی فر منتقل کنید، بهتر است کف سینی را بپوشاند. با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوشانید غذا را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بپزید سینی را از فر خارج کرده و آبی که در کف سینی جمع شده است روی مواد بمالید و مخلوط رزماری و سیر را بچینید. روی مواد قرار دهید و 35 دقیقه دیگر در فر با دمای 180 درجه بپزید و سپس سرو کنید.همچنین می توانید این غذا را در تابه چدنی روی حرارت ملایم و روی شعله پخش کنید. .




قبلی طرز پخت ماکارونی و پاستا
بعدی طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ



مطلب پیشنهادی



انواع غذاهای آب پز، رژیمی و سالم غذاهای آب پز کالری کمتری دارند و هضم …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …