طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین


شیرینی لوز سه رنگ, طرز تهیه باقلوا قزوین, باقلوای پرچمی قزوین دستور پخت باقلوای سه رنگ
  باقلوای سه رنگ قزوین یک شیرینی سنتی و زیبای ایرانی است که برای لایه های رنگی باقلوا از آجیل و زعفران مختلف استفاده می شود. باقلوای سه رنگ قزوین که به باقلوای پرچم قزوین نیز معروف است، مهم ترین و محبوب ترین سوغات قزوین است. از آنجایی که تنوع طعم در باقلوای شاخص قزوین بیشتر از باقلواهای یزد، اصفهان و شیراز است، می توان گفت شیرینی بی نظیری است. در باقلوای پرگامی قزوین از پودر قند، پسته، بادام، زعفران، گلاب، هل و آرد استفاده می شود. اگر می خواهید باقلوا 5 رنگ داشته باشید می توانید مقدار زعفران را کم یا زیاد کنید تا دو لایه زرد و نارنجی داشته باشید و از کوکو کمک بگیرید تا یک لایه رنگی دیگر در باقلوا تهیه کنید.باقلوای سه رنگ, بهترین باقلوای قزوین, باقلوای سه رنگ قزوین طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین
باقلوای سه رنگ قزوین، مواد باقلوای سه رنگ قزوین، مواد خمیر باقلوا پرخمی قزوین، گلاب، 1 قاشق غذاخوری آب گرم، 2 قاشق غذاخوری روغن جامد آب شده، 1 قاشق غذاخوری، آرد الک شده، 1 پیمانه مواد باقلوا پرگامی 5 پیمانه پودر بادام پودر پسته 3 پیمانه پودر قند 5 لیوان زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری پودر هل 1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای شربت باقلوا پرگامی آب 1 لیوان شکر 1 پیمانه گلاب دو قاشق غذاخوری تری کلور طرز تهیه باقلوا برای تهیه شربت باقلوای سه رنگ قزوین همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بپزید.برای تست قوام شربت باقلوا، کمی از شربت را بین انگشت شست و سبابه خود قرار دهید و دو انگشت خود را به هم فشار دهید. پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید تا مواد میانی باقلوای سه رنگ قزوین درست شود. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط کنید. مخلوط شکر و پودر هل را به سه قسمت تقسیم کرده و در کاسه های جداگانه با پودر پسته، پودر بادام سفید و پودر بادام زعفران مخلوط کنید. برای تهیه خمیر باقلوای سه رنگ قزوین آب، روغن و گلاب را با هم مخلوط کنید، آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را به مدت 2 ساعت در کیسه فریزر در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و روی سطح کار پلاستیک بگذارید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا مانند نان لواش نازک شود. طرز تهیه ی باقلوای سه رنگ در قزوین, دستور پخت باقلوای قزوین, طرز تهیه باقلوا پرچمی قزوین دستور پخت باقلوای قزوینی

فر مورد نظر را با روغن مایع چرب کنید و خمیر نازک را کف قالب پهن کنید. مخلوط زعفران و پودر بادام را روی خمیر بریزید و صاف کنید و خوب بزنید. مخلوط پودر بادام سفید را روی لایه زعفران بریزید و خوب بزنید تا یکدست شود.پودر پسته را روی مواد بریزید و صاف کنید و خوب بزنید تا یکدست شودبا برس روی لایه پسته گلاب بمالید تا کمی مرطوب شود. لایه دوم خمیر را که با وردنه کشیدید روی لایه پسته قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا به سطح مواد بچسبد. با پشت چاقو روی خمیر به شکلی که بعدا میخوایم برش بزنیم خط میکشیم باقلوای سه رنگ قزوینی رو به مدت 30-35 دقیقه داخل فر با دمای 175 درجه میذاریم تا خمیر طلایی بشه. باقلوا را از فر خارج کرده و شربت خنک شده را روی آن بریزید و صبر کنید تا باقلوا کاملا خنک شود و شربت جذب شود سپس ورقه کنید. باقلوای قزوینی سه رنگ شما آماده است، امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی



مطلب پیشنهادی

تهیه پای لیمو مرنگ برای یک نفر طرز تهیه پای مرنگ لیمویی پای مرنگ لیمویی …



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …