طرز تهیه برنج و مرغ به سبک جدید

آیا تا به حال برنج و مرغ را به صورت مخلوط در فر پخته اید؟ پیشنهاد می کنم این دستور پخت برنج و مرغ را امتحان کنید. طرز تهیه برنج و مرغ به روشی متفاوت و خوشمزه. از چه مرغی استفاده کنیم؟ برای این دستور، بهتر است از ران مرغ بدون استخوان و پوست استفاده کنید. ران ها با برنج زودتر می پزند بعد از پخت پوست برشته و ترد می شود برای مرغ از چه چاشنی استفاده کنیم مرغ یکی از مواد اصلی این غذاست پس خوشمزه بودن آن مهم است. به همین ترتیب مرغ ها را داخل مخلوط پودر پاپریکا و پودر پیاز و سیر و جعفری خشک و ریحان خشک و نمک و فلفل سیاه به مدت چند ساعت قرار دادم.طرز تهیه مرغ و برنج ریحان پخته: مواد لازم برای مرغ: ران مرغ 6 عدد، پودر پاپریکا، 2 قاشق چایخوری جعفری خشک، پودر سیر، نمک، هر کدام 1 قاشق چایخوری، پودر پیاز، ریحان خشک، نصف قاشق چایخوری، فلفل سیاه پاپریکا، یک چهارم قاشق چایخوری برای تهیه برنج ریحان گوجه فرنگی: 1/5 فنجان برنج دانه بلند نپخته، 1/5 فنجان آب مرغ (375 میلی لیتر)، 1/5 فنجان آب داغ (375 میلی لیتر)، پودر گوجه فرنگی، یک فنجان (125 گرم)، یک چهارم فنجان رب گوجه فرنگی (65 گرم) ) ریحان تازه، ریز خرد شده 1 دسته کوچک پیاز سفید متوسط، 1 عدد ریحان خشک و نصف قاشق چایخوری نمک، روغن به مقدار لازم، مواد لازم برای سرو (سالاد): آرگولا یا پارمزان ترب رنده شده، لعاب بالزامیک طرز تهیه مرغ و برنج در فر: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در ظرف مخصوص در فر قرار دهید.کمی روغن بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. یا تا زمانی که تازه شروع به نرم شدن و تغییر رنگ کند. در همین حین، در یک کاسه کوچک، پودر پاپریکا، پودر سیر، جعفری خشک و نمک، پودر پیاز، ریحان خشک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس روی گوشت و پوست مرغ را بپوشانید و روی آن را با مخلوط ادویه بپوشانید و کمی بمالید.  . مرغ را با ادویه های مخصوص بپوشانید، وقتی پیاز سرخ شد، آب مرغ و آب داغ را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خشک شده، ریحان خشک و نمک را اضافه کنید. با استفاده از لیسک آنها را با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. نحوه ی درست کردن برنج و مرغ, طرز درست کردن برنج و مرغ, روش درست کردن برنج و مرغ پیاز، پاستا و گوجه فرنگی را تفت داده و برنج و مرغ را اضافه کرده و مرغ را روی آن قرار دهید و با یک بطری اسپری روغن اسپری کنید. اگر مرغ با مایع پوشانده شد نگران نباشید. چون آبش کم میشه حدود 50-60 دقیقه یا تا زمانی که پوست مرغ ترد بشه و شروع به آب شدن کنه بزارید تو فر.وقتی هم برنج و هم مرغ خوب پخته شد. آن را از فر خارج کنید.مرغ را با چنگال کمی بلند کنید و برنج را به آرامی مخلوط کنیدو اجازه دهید حدود 10 دقیقه بماند.   برنج پخته شده را با ریحان مخلوط کنید، پس از پختن برنج و مرغ، هر دو باید خوب بپزند و آب داخل برنج باقی نماند. مرغ را از برنج خارج کرده و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید. و با چنگال له کنید و برنج را له کنید ران مرغ را با برنج در کنار سالاد آروگولا یا شاهی و پنیر پارمزان و لعاب بالزامیک سرو کنید! پخت برنج و مرغ در فر,طرز درست کردن برنج و مرغ,درست کردن برنج و مرغ برنج و مرغ را با سالاد بخورید

نکاتی برای تهیه برنج و مرغ: • برنج: برنج دانه بلند به نظر من بهترین است، اما اکثر برنج های سفید خوب کار می کنند • اندازه بشقاب: اندازه بشقاب تقریباً به جوجه های آنها بستگی دارد، اما فکر می کنم 8 x 12 یا 12 در 12 عالی است زیرا برنج کف آن را می پوشاند و مقدار مایع روی سطح مرغ عالی است. این به این معنی است که برنج خشک نمی شود و مرغ مرطوب می ماند • روغن/پوست مرغ: من دوست دارم پوست مرغ را نگه دارم زیرا از خشک شدن گوشت جلوگیری می کند و مرغ را خوش طعم و ترد می کند. پوست مرغ روغن آن را جدا کرده و برنج را طعم دار می کند.بنابراین جدا از مقدار کمی روغن که در ابتدا ریخته اید، نیازی به روغن در این ظرف نیست.و برنج شما خیلی چرب نمی شود • زمان پخت: متوجه خواهید شد که وقتی همه چیز از فر بیرون می آید، مقداری از برنج زیر مرغ هنوز پخته نشده است. پس از مخلوط شدن و ایستادن باید کاملا پخته شوند. اگر پخته نشد به آن زمان بدهید اما اگر پخته شد نیازی به پختن آن نیست. باقیمانده غذا: بگذارید باقیمانده ها خنک شوند سپس در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید (2 روز قابل نگهداری است). مرغ را در فر با همان دما گرم کنید تا کاملا گرم شود. می توانید برنج را در مایکروویو یا فر گرم کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات قلبی مخصوص روز عشق

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …