فواید و ارزش غذایی لوبیا قرمز

لوبیا قرمز, خواص لوبیا قرمز, خوراک لوبیا قرمز

کالری لوبیا قرمز

پایان خواص و فواید لوبیا قرمز برای سلامتی

لوبیا قرمز یکی از حبوبات پرمصرف و سرشار از پروتئین و مواد مغذی میباشد که میتوانید جانشین گوشت در رژیم غذایی گیاهخواری شود.

لوبیا قرمز ( به انگلیسی: Kidney bean) شکل و رنگی شبیه کلیه دارد. رنگ لوبیا قرمز ، قهوه ای متمایل به قرمز میباشد و هنگام پخت طعم ادویه ها را به خودش می گیرد.

لوبیا قرمز منبع غنی پروتئین میباشد و میتواند جانشین مناسب گوشت برای گیاهخواران باشد.

بها غذایی لوبیا قرمز

لوبیا قرمز سرشار از پروتئین ، کربوهیدرات ف فیبر رژیمی ، ویتامیت بی ، ویتامین ب 2 ، ویتامین ب 3 ، ویتامین ب 6 ، کولین ، فولات ، اسید پانتوتنیک ، ویتامین ای ، ویتامین کا ، کلسیم ، مس ، آهن ، منگنز ، منیزیم ف مولیبدن ، فسفر ، پتاسیم ، سلنیوم ، سدیم ، روی ، اسید  چرب امگا 3 و امگا 6 میباشد.

بها غذایی به ازای هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)

انرژی    ۱٬۳۹۳ کیلوژول ( 333 کیلوکالری ) درصد نیاز روزانه
 کربوهیدرات 60g
 قند   2g
فیبر خوراکی   15g
 چربی  1g
 پروتئین 22.53g
پانتوتنیک اسید (B۵) ۰٫۸ میلی‌گرم ۱۶٪
فولیک (B۹) ۹۹۴ میکروگرم ٪۳۹
کلسیم ۱۴۳ میلی‌گرم ٪۱۴
آهن ۸ میلی‌گرم ۶۲٪
منیزیم ۱۴۰ میلی‌گرم ۳۹٪
پتاسیم ۱۴۰۶ میلی‌گرم ۳۰٪
روی ۳ میلی‌گرم ۳۲٪

ارزش غذایی لوبیا قرمز, خواص لوبیا قرمز, عوارض زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز

خواص درمانی لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز

لوبیا قرمز برای تقویت حافظه ، کاهش کلسترون ، پیشگیری از سرطان ، پیشگیری از یبوست ، تقویت سیستم ایمنی ، سلامت سلامت قلب ، تقویت استخوان ها ، درمان سندرم روده تحریک پذیر ، تنظیم قند خون ، کاهش فشار خون ، تقویت معده ، کاهش میگرن ، حلظ سلامت  پوست ، درمان رماتیسم مفصلی و لاغری مناسب میباشد.

سلامت حافظه با لوبیا قرمز

این دانه گیاهی سرشار از ویتامین ب 1 میباشد که به عملکرد سالم سلولهای مغزی کمک میکند. وجود این ویتامین به ایجد انتقال دهنده های عصلی و تقویت عملکرد مغز کمک میکند و سبب سلامت تمرکز و حافظه شده از ابتلا یا پیشرفت آلزایمر پیشگیری می کند.

بیشتر بخوانید:  سرخ کردن بادمجان کم روغن

سم زدایی طبیعی بدن با لوبیا قرمز

موادغذایی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند معمولا حاوی ماده نگهدارنده سولفیت هستند که روی بدن تاثیر سمی دارد. مصرف منظم لوبیا قرمز برای افرادی که به سولفیت آلرژی دارند مفید میباشد و به دفع آن به صورت طبیعی کمک میکند.

کالری لوبیا قرمز پخته, لوبیا قرمز, ارزش غذایی لوبیا قرمز

فواید سلامتی لوبیا قرمز

کاهش کلسترول با لوبیا قرمز

مقدار بالای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر رژیمی در لوبیا قرمز سبب کاهش سطح کلسترول بدن در خون شده و خطر بیماری های قلبی را کاهش میدهد.

درمان یبوست با لوبیا قرمز

فیبر نامحلول موجود در لوبیا قرمز به تحرک بهتر روده ها کمک کرده و یبوست را از بین می برد.

تقویت سیستم ایمنی با لوبیا قرمز

لوبیا قرمز سرشار از آنتی اکسیدان میباشد که به بدن برای مقابله با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند و سبب کاهش روند پیری می شود.

سلامت قلب با لوبیا قرمز

مقدار بالای منیزیم موجود در لوبیا قرمز به تنظم فشار خون و کلسترول در بدن کمک میکند و بازدارنده از تصلب شرائین شده و از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری میکند.

تقویت استخوان ها با لوبیا قرمز

منیزم و کلسیم موجود در لوبیا قرمز ، مواد معدنی ای هستند که به تقویت استخوان ها کمک کرده و از پوکی استخوان پیشگیری میکنند. فولات موجود در لوبیا قرمز میتواند به حفظ سلامت استخوان و مفاصل کمک کند و احتمال شکستگی استخوان و تحلیل رفتن مفاصل را کاهش بدهد.

پیشگیری از سرطان با لوبیا قرمز

لوبیا قرمز سرشار از منگنز میباشد ، منگنز در بدن به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده با خنثی کردن تاثیر رادیکالهای آزاد به پیشگیری از بروز سلول های سرطانی کمک میکند. ویتامین کا موجود در لوبیا قرمز از سلول های بدن در مقابل استرس اکسیداتیو کمک کرده و خطر سرطان کولون را کاهش میدهد.

بیشتر بخوانید:  روش های پخت سریع حبوبات

درمان سندرم روده تحریک پذیر با لوبیا قرمز

فیبر موجود در لوبیا قرمز در کنار آنتی اکسیدان های بسیاری که دارد به درمان سندرم روده تحریک پذیر IBS کمک میکند.

خوراک لوبیا قرمز, خواص درمانی لوبیا قرمز, خاصیت لوبیا قرمز

بها غذایی لوبیا قرمز

تنظیم قند خون و کنترل دیابت با لوبیا قرمز

پروتئین و فیبر موجود در لوبیا قرمز به تنظیم سطح قند خون کمک میکند. لوبیا شاخص گلیسمی پایینی دارد می تواند سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. لوبیا قرمز با حفظ محتوای قند بدن در سطحی متعادل برای پیشگیری از دیابت و تنظیم قند خون دیابتی ها تاثیر گذاری بالایی دارد.

کنترل فشارخون با لوبیا قرمز

وجود ترکیب پتاسیم ف منیزیم ، فیبر محلول و پروتئین در لوبیا قرمز سبب کاهش فشار خون می شود. این ترکیب میتواند به طورت طبیعی فشار خون را متعادل کند.  پتاسیم و منیزیم سبب افزایش انعطاف پذیری عروق شده و به تنظیم جریان خون کمک می کنند.

پاکسازی معده و دستگاه گوارش با لوبیا قرمز

لوبیا قرمز به پاکسازی معده و روده ها کمک کرده و با دفع بهتر سموم از ابتلا به سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.

کاهش میگرن با لوبیا قرمز

منیزیم موجود در آن برای کاهش میگرن زیاد موثر میباشد.

سلامت پوست با لوبیا قرمز

مصرف این خوراکی گیاهی سبب متابولیسم بهتر اسیدهای آمینه ، اسیدهای چرب ، نانو ذرات ف هیستامین ها و هموگلوبین می شود که عملکرد آن حفظ سلامت وست میباشد. این دانه گیاهی خواص عکس پیری و آنتی اکسیدانی دارد که با اثرات پیری رادیکالهای آزاد روی سلولهای پوست مقابله میکند و روند پیری پوست را کاهش میدهد و از بروز آکنه پیشگیری میکند.

بیشتر بخوانید:  ارزن چیست و چه فوایدی دارد؟

درمان رماتیسم با لوبیا قرمز

مس موجود در این دانه گیاهی سبب کاهش التهاب موجود در بدن شده و از روماتیسم مفصلی پیشگیری میکند. وجود مس سبب سلامت تلاش های آنزیمی مورد نیاز مفاصل در بدن شده و به حفظ انعطاف پذیری رباط ها ، مفاصل و عروق خونی کمک میکند.

لاغری و کاهش وزن با لوبیا قرمز

لوبیا قرمز سرشار از فیبر رژیمی میباشد که سبب ایجاد حس سیری و کاهش اشتها می شود و از پرخوری در وعده های غذایی پیشگیری میکند.

لوبیا قرمز زیاد کم کالری میباشد با این وجود خاصیت سیر کنندگی بالایی دارد و گزینه ای مناسب برای رژیم کاهش وزن محسوب می شود.

مالیات زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز

– زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز میتواند با عوارضی برای سلامت بدن همراه باشد.

– این دانه گیاهی حاوی ماده ای به نام هموگلوتنین میباشد که زیاده روی در مصرف آن سبب بروز عوارضی از جمله حالت تهوع ، استفراغ، اسهال و درد شکم می شود.

– زیاده روی در مصرف آن به دلیل وجود فیبر بالا سبب بروز گاز معده و اسهال می شود.

– زیاده روی در مصرف فولات میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش بدهد.

– زیاده روی در مصرف آن میتواند سبب افزایش بیش از حد آهن در بدن و در عملکرد صدمه های مغزی شود.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …