طرز تهیه انواع خمیر تارت

طرز تهیه کراست پای بسیار ساده و آسان است، فقط برای تهیه کراست پای به دستور خاصی نیاز است که برای ترد شدن پای باید به آن عمل کنید. با کراست پای می توانید انواع تنقلات، دسرها و شیرینی های خوشمزه را بنا به ذائقه خود درست کنید. بر خلاف کیک، پوسته پای پف نمی کند، می توانید از شکر یا نمک برای تهیه کراست پای استفاده کنید، می توانید پای را با انواع میوه ها و فیلینگ خامه درست کنید زیبایی ظاهر و طعم لذیذ پای باعث شده تا این شیرینی به پذیرایی شیک تبدیل شود. از کراست پای شیرین برای تهیه انواع شیرینی ها و دسرها استفاده می شود، اما پوسته پای نمکی با موادی پر می شود که می توان از آن به عنوان میان وعده یا غذای اصلی استفاده کرد.خمیر پای مواد لازم برای 1 عدد خمیر پای زمان آماده سازی: 1 ساعت زمان پخت 45 دقیقه آرد سفید 150 گرم کره 75 گرم آب 1 قاشق غذاخوری نمک 1/4 قاشق چای خوری تخم مرغ زده شده 20 گرم آرد سبوس دار یا آرد بلغور را روی خمیر لازم است.  خمیر تارت, روش تهیه خمیر تارت, اموزش تهیه خمیر تارت بدون پخت طرز تهیه رب نمک و فلفل را در آب بریزید تا حل شود سپس تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود و خنک شود.آرد را الک کنید کره سرد را به مکعب های 1 سانتی بریزید و به همراه آرد در غذاساز قرار دهید و 20 ثانیه هم بزنید تا مواد مانند گلوله برنج شود مخلوط تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و 20 دقیقه تفت دهید. . دوباره تا زمانی که خمیر زرد و رنده شود، در این مرحله خمیر پای به هیچ وجه نباید یکنواخت و نرم باشد و باید هم زده و درشت نان خرد شود. روی میز کار، پلاستیک را پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید و خمیر را با پلاستیک فشار دهید تا دیسک ضخیم شود، روی خمیر را آرد بپاشید و سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و تکه های خمیر را روی هر کدام بچینید. . آرد بپاشید و خمیر را با دست صاف کنید و با نایلون به شکل دیسک ضخیم در آورید و روی خمیر را کاملاً با همان پلاستیک بپوشانید و بگذارید 2 ساعت یا یک شب در یخچال بماند. میز کار و غلتک را از وسط خمیر در چهار جهت فشار دهید تا خمیر باز شود. این کار را چند بار تکرار کنید تا خمیر یک دایره 27 سانتی متری به ضخامت 3 میلی متر در بیاید.برای اینکه خمیر به وردنه نچسبد می توانید کمی آرد بپاشید.یک قالب تارت به طول 8 اینچ را از فریزر روی میز کار خود بیاورید و خمیر را به آرامی روی وردنه بچرخانید و سپس آن را در قالب باز کنید. انگشتانتان را به آرد آغشته کنید و خمیر را دور تابه فشار دهید تا تمام تابه بچسبد. مقداری از خمیر از لبه های تابه تارت اضافه می شود. بخور و سفت کن. خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هوا در هنگام پخت خارج شود و خمیر خودنمایی نکند.خمیر پای را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد. برای اینکه خمیر کاملا یکنواخت بپزد می توانید بعد از 15 دقیقه قالب را با دستکش برگردانید و 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و بعد از اینکه خمیر پای کاملا طلایی شد آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود سپس. از فر بیرون بیارید در صورت تمایل خمیر را دوباره داخل قالب بریزید و داخل کیک را به دلخواه پر کنید و موقع سرو از قالب خارج کنید.خمیر تارت شیرین مواد لازم برای خمیر تارت شیرین: آرد 220 گرم، آب یخ، 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری سرد، 120 گرم نمک، 1 قاشق چایخوری پودر قند، 2 قاشق چایخوری غذا، 1 ​​عدد تخم مرغ، طرز تهیه شیرینی خمیر تارت خمیر تارت، این دستور خمیر تارت شیرین به نام خمیر تارت فرانسوی نیز شناخته می شود که برای استفاده به عنوان پایه انواع شیرینی ها و دسرها استفاده می شود.در صورت تمایل می توانید دستور را نمک زدایی کنید.کره و آرد و نمک و شکر را در غذاساز مخلوط کنید تا به حالت پودر سوخاری در بیاید.تخم مرغ و آب یخ را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.خمیری به نسبت خمیر کنید. و تمام مواد را کاملا مخلوط کنید. سپس خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند، خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر کشیده و مانند دستور قبلی در قالب تارت قرار دهید و برش دهید. لبه های اضافی خمیر را با چاقو جدا کنید. ته خمیر را با چنگال سوراخ کرده و با حبوبات پر کنید تا خمیر در حین پخت حباب نزند.خمیر پای را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید. . پخت بعد از سرد شدن داخل تارت را با فیلینگ دلخواه پر کنید خمیر تارت را با روغن مایع مواد لازم برای خمیر تارت با روغن مایع 300 گرم آرد طرز تهیه خمیر تارت روغن مایع و نمک و پودر قند و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.آرد و آب را به طور متناوب در چند مرحله اضافه کنید تا خمیر دیگر به دستتان نچسبدمی توانید آرد اضافه کنید، نباید خمیر را ورز دهید، فقط با قاشق یا با نوک انگشت مواد را مخلوط کنید تا به روغن نیفتد، خمیر را در کیسه فریزر جمع کنید و یک ساعت استراحت دهید. در یخچال قرار دهید و آن را در قالب تارت پهن کنید. کراست تارت روغن جامد، مواد لازم برای کراست تارت روغن جامد برای 32 تارت مینی، 2 و 1/4 فنجان آرد سفید، 8 تا 10 فنجان آب سرد، 1 پیمانه نمک (من کمتر استفاده کردم) روغن جامد، دو سوم فنجان روغن   طرز تهیه خمیر پای با روغن جامد آرد و نمک را مخلوط کرده و روغن جامد را اضافه کرده و آرد را با چنگال مخلوط کنید. آب را کم کم هم می زنیم تا خمیری شود. می توانید خمیر را بدون استراحت در تارت های مینی تارت یا قالب های فلزی بیسکویت یزدی قرار دهید، یک گلوله خمیر را در قالب قرار دهید و با انگشت پهن کنید تا کاملا کف و دیواره های قالب را بپوشاند و لبه های قالب را تمیز کنید. قالب کار کنید و با چنگال کف قالب را سوراخ کنید قالب های مینی تارتلت را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه وارد کنید تا خمیر طلایی شود.بعد از خنک شدن می توانید آن را از قالب خارج کرده و با خامه، میوه، خامه یا پودینگ و سایر مواد دلخواه پر کنید.نکات مورد نیاز برای تهیه کراست پای برای افزودن کره به آرد می توانید این کار را با چنگال یا با نوک انگشت انجام دهید که البته کمی زمان می برد. هرگز نباید از کف دست برای تهیه کراست پای استفاده کنید زیرا حرارت حاصل از کف دست کره را آب می کند و خمیر منسجم و سفت می شود و کیفیت خمیر را خراب می کند. به هیچ وجه نباید خمیر پای را ورز دهید وگرنه روغن آن جدا می شود. برای بهترین کیفیت، پوسته پای باید در تمام مراحل سرد شود. قالب مورد نیاز برای این جرم 27 سانتی متر است. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …