طرز شیرینی تاتار چورک

طرز تهیه تاتارچورک ترکمنی, پخت تاتارچورک, آموزش تصویری پخت نان تاتاری طرز تهیه نان تاتار چورک یا نان تاتار ترکمنی گنبدیتا تاتار چورک یا نان تاتار یکی از شیرینی های سنتی ترکمنی است که خمیر را گرد کرده و در روغن سرخ می کنند و سپس با پودر قند پاشیده می شود. شیرینی سنتی ترکمنی است که برای عید و عروسی تهیه می شود و گاهی به عنوان میان وعده آخر شب همراه با چای استفاده می شود. دستور پخت تاتار چورک بسیار ساده است و برای تهیه آن نیاز به مهارت زیادی نیست، دسر تاتار چرک ترکمنی ترد و شیرین با طعمی مطبوع است و در بین ترکمن ها طرفداران زیادی دارد. تاتار شیرین ترکمنی را می توانید بنا به ذائقه خود در رنگ های سفید یا قهوه ای درست کنید.در مطلب زیر شما را با دستور تاتار چرک آشنا می کنیم.کیک تاتار چرک مواد لازم برای کیک تاتار چرک 4 عدد تخم مرغ (2 تخم مرغ کامل، 2 زرده) 1 قاشق غذاخوری روغن، 1/4 پیمانه آرد به میزان لازم، بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری پودر قند به میزان لازم، روغن به میزان لازم، برای روش سرخ کردن آموزش تصویری پخت نان تاتاری, طرز تهیه تاتارچورک, شیرینی ترکمنی با خمیر تهیه تارتار چورک ترکمنی یا نان تاتاری تهیه تارتار چورک شیرین.کمی آرد را با مایه مخلوط کنید و بقیه آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد اما سفت هم نشود خمیر را به 6-7 قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل مستطیل در داخل پهن کنید. نایلون بگذارید 1 ساعت در محیط آشپزخانه بماند. یک پارچه تمیز روی سطح کار پهن کنید تا بعد از باز کردن خمیر بتوانید آن را رد کنید. از این به بعد کار باید توسط دو نفر انجام شود. سطح کار، دست و وردنه را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را به شکل مستطیل مانند وردنه باز کنید تا کشیده شود، از همسرتان بخواهید خمیر را کمی از یک طرف بلند کند تا بتوانید خمیر را باز کنید. با وردنه از طرف دیگر و خمیر را در یک جا جمع کنید این کار را نکنید خمیر را تا حد امکان نازک کنید و روی پارچه قرار دهید تا 5 دقیقه هوا بخورد باید خمیر را یکی یکی آماده کنید. و آنها را سرخ کنید تا سفت نشوند روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود از یک قابلمه کوچک استفاده کنید و آنقدر روغن بریزید که تارتار کاملاً در آن فرو برود.خمیر را بلند کرده و دور یک وردنه نازک بپیچانید سپس با انبر دو طرف آن را سرخ کنید.رول های خمیر سرخ شده را در صافی بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود سپس پودر قند را روی آنها الک کنید. در حین سرخ شدن می توانید کناره های رول ها را با چنگال نگه دارید تا شکافته نشوند و بهتر است قبل از تغییر رنگ شیرینی ها آن ها را از روغن خارج کنید. شیرینی ترکمنی با خمیر, تاتار چورک, طرز تهیه تاتار چورک دستور پخت تاتار چورک ترکمن یا نان تاتارینکات برای تهیه تاتار چرک مورد نیاز است، برای تهیه خمیر تاتار چرک فقط می توانید از تخم مرغ کامل استفاده کنید. اگر می خواهید تاتار چرک سفید داشته باشید، می توانید فقط از سفیده تخم مرغ برای تهیه آن استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید کمی کاکائو به خمیر اضافه کنید تا رنگ آن قهوه ای شود.می توانید خمیر را نازک باز کرده و سپس با چاقو به صورت نوار برش دهید و به آرامی دور یک نان بغلتانید تا لایه های خمیر نگیرند. به هم بچسبانید و بلافاصله داخل روغن داغ بریزید و به آرامی تکان دهید تا لایه های خمیر جدا شوند و بعد از چند ثانیه که خمیر جدا شد و روغن به رول نفوذ کرد آن را از روغن خارج کرده و روی آن پودر شکر بپاشید. پنکیک . 15 سانتی متر طول و 3 سانتی متر عرض.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …