طرز تهیه مربا توت سیاه

درست کردن مربا توت سیاه, طرز پخت مربا توت سیاه طرز تهیه مربای شاه توت

مربای شاه توت یکی از مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در جهان است که مانند سایر مرباها در صبحانه یا شام سرو می شود. مربای توت انواع مختلفی دارد که شامل مربای توت سفید، مربای توت فرنگی، مربای توت سیاه، مربای شاه توت و مربای شاه توت می شود. در این مطلب طرز تهیه مربای شاه توت را آموزش می دهیم با بیتوته مواد لازم برای مربای شاه توت: شاه توت، یک کاسه شکر، یک کاسه آب، یک کاسه و نیم، طرز تهیه مربای شاه توت: در قابلمه، شکر و آب را بریزید و بگذارید بجوشد و بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود سپس ساقه های توت سیاه را جدا کرده و آب و شکر را اضافه کنید و حرارت را به حداقل برسانید تا شیرینی آب به خورد توت ها برود. . سپس آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود و در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید نکاتی برای تهیه مربای شاه توت: توت ها نباید زیاد بپزند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی سالاد فصل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …