طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

نان سیباتا یک نان ایتالیایی عالی است که با خمیر مایه درست می شود و می تواند جایگزین خوبی برای نان باگت و نان فرانسوی برای انواع ساندویچ ها باشد. نان سیاباتا یک نان حجیم ایتالیایی است که برای مدتی جایگزین باگت فرانسوی شد. این نان در سرتاسر دنیا طرفداران خود را دارد، علاوه بر آرد و آب، در ترکیب این نان از شیر، روغن زیتون و خمیر مایه استفاده می شود. نان سیاباتا با انواع غذاها، سوپ ها و سالادها سرو می شود. نان سیاباتا انواع مختلفی دارد و میزان گلوتن موجود در نان سیاباتا بسیار زیاد است، بنابراین اگر به گلوتن حساسیت دارید نمی توانید از این نان استفاده کنید. سطح نان سیاباتا ترد و داخل آن بافت نرمی دارد و می توانید به جای نان باگت از آن به عنوان پایه انواع ساندویچ استفاده کنید.نان چاباتا, دستور تهیه نان چاباتا, طرز تهیه نان چاباتا طرز تهیه نان سیاباتای ایتالیایی، نان سیاباتا، مواد لازم برای 8 نفر، خمیر مایه تازه یا خشک، 15 گرم آرد، 900 گرم آب گرم، 500 میلی لیتر شیر گرم، 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 4 قاشق غذاخوری نمک، 2 قاشق چایخوری روغن مایع یک قاشق غذاخوری نان چاباتا, دستور تهیه نان چاباتا, طرز تهیه نان چاباتا طرز تهیه نان سیاباتا ایتالیایی طرز تهیه نان سیاباتا نصف خمیر مایه آن را خرد کرده و با نصف آب گرم مخلوط کنید تا حل شود و روی آن را با پارچه بپوشانید و در ولرم بگذارید. به مدت 15 دقیقه بگذارید استراحت کند و ورز دهید.حدود 350 گرم آرد را کم کم به مایع خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید و دوباره با حوله بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید. در این زمان باقی مانده مخمر را با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا حل شود. خمیر را اضافه کنید، روغن زیتون، نمک و بقیه آب و آرد را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خمیر یکدستی باقی بماند. خمیر را روی سطح صاف ورز دهید تا یکدست شود، روی خمیر را روغن مایع بمالید و با پارچه بپوشانید و یک ساعت و نیم در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. طرز تهیه نان چاباتا, عکس نان چاباتا, طرز تهیه نان ایتالیایی طرز تهیه نان سیاباتای حجیم با خمیر مایه خمیر را کمی ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود سپس به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را بکشید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا آن را چرب کنید و داخل هر سینی دو رول خمیر قرار دهید و با دست کمی فشار دهید سپس با دستمال بپوشانید و دوباره صبر کنید تا حجمشان دو برابر شود. نان ها را به مدت نیم ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.بهتر است سینی را در طبقه اول فر در حالی که سیاباتا در حال پخت است قرار دهید و یک کاسه آب در کف فر قرار دهید.در مرحله آخر در صورت تمایل می توانید مقداری زیتون سیاه خرد شده به خمیر نان اضافه کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …